- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
harola canım neden sıkkın canın...bu gece yine öyle biri denk gelse de hırsımı alsam. razıyım valla cezaya falan . canım sıkkın çok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
harola canım neden sıkkın canın...bu gece yine öyle biri denk gelse de hırsımı alsam. razıyım valla cezaya falan . canım sıkkın çok
harola canım neden sıkkın canın...
allah sağ salim kavuştursun sizi.. anlıyorum allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin bizide haryere eşim götürüyo bebek arabamızda ağırından almışız 8 buçuk kilo indirmesi birdert...eşim askere gitti 20 gün falan oldu . kızım sürekli ağlıyo babamı özledim ara gelsin diye , bi de aşısı vardı bugün , hep eşim yaptırırdı aşılarını ben dayanamıyorum diye. tek başıma doktora gitmek te canımı sıktı ... öyle işte...
aksi derken yanlış anlaşılmasın kızlar dedikki önyargılı olmayın beş parmağın beşi bir değil çok iyi eşleri olan arkadaşlarımızda var türklerden yazdık yok kadın sinirleniyo..![]()
eşim askere gitti 20 gün falan oldu . kızım sürekli ağlıyo babamı özledim ara gelsin diye , bi de aşısı vardı bugün , hep eşim yaptırırdı aşılarını ben dayanamıyorum diye. tek başıma doktora gitmek te canımı sıktı ... öyle işte...
saçma konudan sana durup dururken bulaşılsa emin ol sen de kızardın biz ceza aldık tabii..cryptic canim, artik bu konuya pek girmesek, olmaz miiiii ?herkezin kocacigi herkeze iyidir diyelim kapatalim konuyu... :79:
tahmin ediyoum canım...amin canım ya gitmesi dert değil gerçi caddenin karşısında doktorumuz ama yalnız gitmek koydu bana işte...
alışıcaz artık napalım...
saçma konudan sana durup dururken bulaşılsa emin ol sen de kızardın biz ceza aldık tabii..![]()
almina ve benim bebeklerimize laf attı kadın benim bir oğlum onun iki bebeği var...biliyorum, bende o konunun ortasindayim, gecmis olsun diyelim... yaaa, o birisinin bebeklerine laf atmisti,, o senmiydin ? inan, o konu, burda hergun agizimiza sakiz oluyoooo,,mutlaka birisi hatirlatiyooo
almina ve benim bebeklerimize laf attı kadın benim bir oğlum onun iki bebeği var...
bende isteriiimm
Yeterki sen iste kelebeğim tüm sütlaçlar sana feda olsun![]()
biliyorum, bende o konunun ortasindayim, gecmis olsun diyelim... yaaa, o birisinin bebeklerine laf atmisti,, o senmiydin ? inan, o konu, burda hergun agizimiza sakiz oluyoooo,,mutlaka birisi hatirlatiyooo