• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

bence illa talep gelmesını beklemek yanlış benım esımde bana gıt cılve ogren sıkıldım demedı demezde zaten ama ınsan monotonlaşmak kurtulmalı dıye dusunuyorum sölenenlerın aynısını yapmak mumkun olmayabılır zıra bende cok utanıyorum utangaclığımı aşabilsem dıye calışıyorum sende sana göre göre bı ren katarsın kendı yapına göre bı hareket yaprsın bazen ınsan solemez ama bekler ya da yapıldığında hosuna gider eşinin ne biliyosun kı
yipp,bu konuda sana katılıyorum...monotonlaştığını düşünüyorsan bazı şeylerin,o vakit onda da öyle bir hissiyat oluştuğunu bilmen gerek.insan o zaman bazı şeyleri düşünür ve değişiklik yada yenilik getirir.buna kabul,ama allah aşkına cimcimenin çilek tarlasında yaptığı benim ve eşime ne gibi bi katkısı olabilir burcum?adamla en yakın çilek tarlasına mı koşturiim şimdi?benim anlatmak istediğim bu...o sadece bir paylaşımda bulunuyo ama cilve örneğinle alakası yok ve hatta özel bi paylaşımını sunuyo herkese...bunu demek istedim...

yapanlar oldu tabııı bende bı an ustume alındım nebılıyım:26:
burcu floke daha önce bayağı ileri gidenler olmuş ben banlıyken okumuştum onlar için yazdı sanırım seninle ilgisi yok bence...

burcum saol önerilerin için bende yeni evlendiğimizde böyle şeyere meraklıydım eşim değişik işte herkezin huyu bir değil kaçan kovalanır dedi bana iyi bende daha ağırdan almaya başladım bilmiyorum anlatabildimmi...:61:
anladım hayatım bılyorum ama çogu erkek de bunu der zaten benımkıde dıyo ama yenılık yapsam hosuna gıder bunu bılıyorum anladınmı ole dedi ye sureklı kacmak mı lazım ya da oturup beklemek sen de sana gore bı fark yarattırsın sadece esin için değil kendın içinde yaparsın herkesin kendı hayatı tabı ben sadece fıkrımı söledım

yipp,bu konuda sana katılıyorum...monotonlaştığını düşünüyorsan bazı şeylerin,o vakit onda da öyle bir hissiyat oluştuğunu bilmen gerek.insan o zaman bazı şeyleri düşünür ve değişiklik yada yenilik getirir.buna kabul,ama allah aşkına cimcimenin çilek tarlasında yaptığı benim ve eşime ne gibi bi katkısı olabilir burcum?adamla en yakın çilek tarlasına mı koşturiim şimdi?benim anlatmak istediğim bu...o sadece bir paylaşımda bulunuyo ama cilve örneğinle alakası yok ve hatta özel bi paylaşımını sunuyo herkese...bunu demek istedim...

anladım anladım canım tamam yalnız senın kıllı bacak anlatımın su an hıt gıdıyo

anladım anladım canım tamam yalnız senın kıllı bacak anlatımın su an hıt gıdıyo
sınır da budur zati burcum,daha sonrasını anlatmanın mantığı var mı?olanları ortaya dökmenin anlamı nedir?o anı ben paylaşırsam devamını,kıymetini yitirir benim için...bu sınırı bilmek önemli...

horantalarım nörüyonuz bakem zamanın birinde çok zengin olacam sizlere özel uçak tutup bi araya getirecem tanışmış olcez :9:

yok yapom sende sadece meyve salatasın yapmıstım gerisi kendiliğinden geldı dedın flockenın dediğini anladım ben rötarlı olarak oooo özel anı tumuyle anlatmaktan bahsedıyo kapan topıktekı gıbı bu yenısınde yok ole bısey

he tamam canım anladım.. daha ileriye gitmeyizki zaten şöyle şöyle yapabilirsiniz diye fikir verebiliriz sadece:28:

aşırı detay veren bir komşum vardı soğumuştum kadından başkalarınada anlatıyo ben en ince ayrıntısına kadar bilmek zorunda değilimki..şimdi görüşmüyorum zaten onunla:63:

aşırı detay veren bir komşum vardı soğumuştum kadından başkalarınada anlatıyo ben en ince ayrıntısına kadar bilmek zorunda değilimki..şimdi görüşmüyorum zaten onunla:63:
onu bende sevmem dınlememde zatı yusyuse görüştüğün bi insana hayatta anlatamazsın kı canım yanı ben anlatamam

Back
X