- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sadece bir öneri geciktirme derim kimse nin lafı için değil kendin ve eşin içinboş ver eşinin ailesini onlara ne bir sorun olunca insan eşi ile başbaşa kalıyor
onları kafana takıp evliliğinin ilk yıllarını heba etme keşke bende zamanında takmasaydım iş işten geçti artık..
canım kadın ters biri belli biz ufak tefek için küssek evde hep küs kalıcaz demekki abartıyor bence..cryptic nasıl dediğim kadar var dimi kadın :)
ben pro üyeyim ondan...Haklısın canım herşeye karışırlar moral bozarlar ama bir sorun olduğunda eşinle başbaşa kalıyorsun.
Bu arada sen nasıl görünmez olmayı başarıyorsun? Altta ismin yazmıyor.
kızlar bir yazara tutuldum konusunu okuyorum aşk acsı bölümünde sanırım ilginç....
telefonu var ama aramıyor bana okısım garip geldia sosyal birinede benzemiyor pek belkide dediğin gibi uydurmuştur..bir kaç ay önce yine böyle bir yazar konusu vardı hatırlayan var mı? ama işte o yazar evli falan diyordu kız bence aynı kişi
minik yazara aşık kız geri geldi birden![]()
canım benimde öyle zaten farklı bir şehre gelin geldim ne bir akraba ne bir dost ev işleri birde buraya takılıyorum arada:86:iyi ki bulmuşum kk yı valla. yoksa ne kadar renksiz olacakmış hayatım :)
şimdi fake olduğunu düşünüyorum yok arasam ne diyeceyim diyo yazılıcak çok şey varda ban yemek istemiyorum artık..:) ee insanlardan ne istiyo ben onu anlamadım.
şimdi fake olduğunu düşünüyorum yok arasam ne diyeceyim diyo yazılıcak çok şey varda ban yemek istemiyorum artık..![]()
haklısın canım geziniym kk de :86::85:aman canım sen cevap verme sonra gittin mi gelmiyosun günlerce![]()
hevuk gelmiş![]()