kıs yaz geldi gari,oğlanın okulu asmasınla bizim saatlerde kaymalar olmaya başladı...hemen sana şikayet edeyim sen yoksun diye herkes başka topiklere kaçıyoooooooooo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıs yaz geldi gari,oğlanın okulu asmasınla bizim saatlerde kaymalar olmaya başladı...hemen sana şikayet edeyim sen yoksun diye herkes başka topiklere kaçıyoooooooooo
kıs yaz geldi gari,oğlanın okulu asmasınla bizim saatlerde kaymalar olmaya başladı...
günaydın bacılarrrrrrr![]()
günaydın kıslarrr![]()
gunaydın pıtırcıklar
günaydın kızlar ..........................
günümüz aydın olsun millett
![]()
Günaydın kızlar, nasıl gidiyor?
günaydın canlar...ne kaynatıyonus bakemmm![]()
bunun kimseyle alakası yok,biriiçin özel ya da birilerine imayla demedim ben bunu gari.misal vermem gerekti cimcimeyi örmnekledim çünkü o sırada tek aklıma gelen o oldu.şayet o da okursa,hepten karışmasın burası.ne alakası var hevukum ya sacmalama o bahsedılen kapan konu ıle ılgılı senle bı alakası yok
mandalina bacım sen resimmi ekleyecektin bugün![]()
günaydın canlar...ne kaynatıyonus bakemmm![]()
bu sefer kaldırma temem mi?beni de bekle öyle kaldır...akşam ekleyecektim ama ekleyemedim canım
bu sefer kaldırma temem mi?beni de bekle öyle kaldır...
madişimi bengördüm![]()
bıyıklı sakallı tip işte dimi 102 klo duba gibi bişiyim dimi sweedy hele burnum 5 beşmetre gözlerim pörtlek![]()
enem sen merak etme gari,gerekirse aileye katarım seni...tamam bir gün kalsın da eşim görürse keser benimülteci olsam bir cadır verirmisin
![]()
ay bu anlatışın bile hoş neydin öle gece rüyalarıma girdin![]()
enem sen merak etme gari,gerekirse aileye katarım seni...![]()