- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
mandalinam geçmiş olsun canım trafik kazasımıyok cry fobi değil çok da severim ama engelliyim ben 11 yıldır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mandalinam geçmiş olsun canım trafik kazasımıyok cry fobi değil çok da severim ama engelliyim ben 11 yıldır![]()
mandalinam geçmiş olsun canım trafik kazasımı![]()
banada oluyo bazen pisikoloğu aramıştım ben kendimi mutsuz hissediyorum dedim
dediki bana her mevsim aynımı hepsi farklı insanlar öyledir dedi iyi dedim bande:44:
beynelimmm![]()
mandalinim bende kafadan sakatım sonrada olma bak arada frenler tutmuyor benim![]()
11 yıldır girmiyorum
yok be ya beynelim 38 belki göbeğimi içeri çekersem![]()
takma kafanı canım benim beynimi çok kurcalayan kişilerle görüşmüyorum artık ama senin samimi arkadaşınmış sam,imiyet varsa düzelir..herhalde öyle birşey
birde samimi olduğum bir arkadaşımla aramıza bir sıkıntı vardı aşamadık birazda o tetikliyor sanırım
kıslar o depresyondan bende de varzati işte de çok sıkılır oldum işler durdu burda. sanırım baska iş bakıcam artık
![]()
burdayım tuğçem senin günün nasıl geçiyor canım yat kalk haline şükret evlenene kadar rahatsın akşama ne pişiricem derdin yok..cryptıcımm nerdesin gene mi gittin:44:
bende yemiş ayağına yatıyorum
takma kafanı canım benim beynimi çok kurcalayan kişilerle görüşmüyorum artık ama senin samimi arkadaşınmış sam,imiyet varsa düzelir..
beynel sanki vızır vızır diye bir ses duydum ne dersin![]()