sonradan olmamı aaa ben doğuştan sanıyordum beynelim![]()
yok kzı sonradan oldum napalım kısmet

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonradan olmamı aaa ben doğuştan sanıyordum beynelim![]()
insan kardeşiyle bile anlaşamıyo yeri gelince boşverrrrbulmaca gibi yazmışsın uykusuzum kafam çalışıymıyor bugünler dip notlu alabilirmiyim
aranızda kırgınlık dargınlık olduysa zaten samimi değilmiş demekki![]()
takma kafanı canım benim beynimi çok kurcalayan kişilerle görüşmüyorum artık ama senin samimi arkadaşınmış sam,imiyet varsa düzelir..
tuğçe senin ne problemin var işte şahıslarlamıkıslar o depresyondan bende de varzati işte de çok sıkılır oldum işler durdu burda. sanırım baska iş bakıcam artık
![]()
evlenince düzelirsin merak etme o haklıysa bir adım atmalısın...pek sanmıyorum çünkü o haklı bende inatçıyım :85:
bulmaca gibi yazmışsın uykusuzum kafam çalışıymıyor bugünler dip notlu alabilirmiyim
aranızda kırgınlık dargınlık olduysa zaten samimi değilmiş demekki![]()
olabilebilir değil mi canım
yok kzı sonradan oldum napalım kısmet![]()
insan kardeşiyle bile anlaşamıyo yeri gelince boşverrrr
kız kardeşim istanbulda evli tüm huylarımız karakterlerimiz zıt..![]()
kız arkadaşınmı:44:o evlenmek istiyor ve neden diye sorguluyor bende bir daha bu konu açılmasın diyorum.
ben olmasamda hayatını yalnız yaşamanı istemiyorum hayata dön diyor bende şimdi susuyorum.
yemiş ayağına yatıyorum fıstık gibi hatunların hep bu şekilde konuştuğunu biliyorum. Örneğin sen
o evlenmek istiyor ve neden diye sorguluyor bende bir daha bu konu açılmasın diyorum.
ben olmasamda hayatını yalnız yaşamanı istemiyorum hayata dön diyor bende şimdi susuyorum.
yemiş ayağına yatıyorum fıstık gibi hatunların hep bu şekilde konuştuğunu biliyorum. Örneğin sen
biz anlaşamıyoruz kardeşimle saptamaların doğu ama onun sevmediğim huyları var bir ortamda haklı olsa bile biri bu haklı demez susar kişisel çıkarına göre sonra ağresif oğluna zorla yedirmeye çalışıyo çok şımartıp dövüyo sonra böle şeylere sinir oluyorumevet evet vızır vızır bak şimdi sessizleşti sanki atağa geçmesini bekliyorum ama ne sabır var dimi hala sessiz
kısmet beynelim üzülme iyi tarafından bak vergi ödemiyorsun heryerde indirim var
hımm çözdüm şimdi orası öylede insan birine kırılıyorsa çokda samimi gelmiyor bana çok sevdiğine kırılamaz galiba insan onun her huyunu iyiymiş gibi görür gibi
biz anlaşamıyoruz kardeşimle saptamaların doğu ama onun sevmediğim huyları var bir ortamda haklı olsa bile biri bu haklı demez susar kişisel çıkarına göre sonra ağresif oğluna zorla yedirmeye çalışıyo çok şımartıp dövüyo sonra böle şeylere sinir oluyorum
ben doğumdan sonra eve geldik dediki siz beğenmezsiniz benim yaptığım yemeyi dedi yapmadı aslında sıcakta yemek yapmayı sevmiyo ben yaptım sezeryanlı halimle.![]()
evlenince düzelirsin merak etme o haklıysa bir adım atmalısın...![]()
mandalinam akrep burcumusunsevdim kardeşini bana benziyor![]()
evet evet vızır vızır bak şimdi sessizleşti sanki atağa geçmesini bekliyorum ama ne sabır var dimi hala sessiz
kısmet beynelim üzülme iyi tarafından bak vergi ödemiyorsun heryerde indirim var
hımm çözdüm şimdi orası öylede insan birine kırılıyorsa çokda samimi gelmiyor bana çok sevdiğine kırılamaz galiba insan onun her huyunu iyiymiş gibi görür gibi
ben canım haksızsam adım atarım herzaman gurur yapmam küçük bile olsa karşımdaki ama haklıysamda bir adım bile atmam doğru olan bu değilmi reelde sen bir adım atmalısın beynel hem bu konuda bir adım atmış olursun kendinle ilgili..bu adımı atabilecek kadar cesur değilim
cry bakma sen beynele dayak istiyor bu hatun
Allah two daki hemen evet deme huyunun yarısını beynele beynelin inadının yarısınıda two ya ver Yarrrabbiiii
ben canım haksızsam adım atarım herzaman gurur yapmam küçük bile olsa karşımdaki ama haklıysamda bir adım bile atmam doğru olan bu değilmi reelde sen bir adım atmalısın beynel hem bu konuda bir adım atmış olursun kendinle ilgili..
beynelim insan kendini törpülemeli hayatta kendini tanımalı olumsuz yönlerinini değiştirmeye çalışmalı..mandalinim ben mazoşist miyimki len döfcen beni![]()
beynelim insan kendini törpülemeli hayatta kendini tanımalı olumsuz yönlerinini değiştirmeye çalışmalı..