• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

canim, bu benim bahsettigim manikor isi, takma tirnak.. benim albumumdede yer aliyor,, istersen bi bak... bizde degilde avusturya, almanya, italya, ingiltere gibi yerlerde cok pahali.
anladım bakarım...

site bekçisi var burada 3 çocuğu var ev kirası vermiyo 500 lira artı ssk alıyo yine burada yeni evli kız kocası tamirci dükkanı açtı 350 kira 250 ev kirası dükkan henüz tutmamış kız markete girdi 600 alıyo 350 ve 250 kirayı alınca onlarda bakkala yazdırıyo sanırım yine sekreter tanıdığım oğlu var kocası terk etmiş 350 kreşe veriyo 600 maaştan ona 250kalıyo başka iş bulamadı iyilerde vardır tabi ama burası fakir bir semt değil yinede bi çoğu böyle..:27:

valla maddi durumun kotu ise,, ne ask vardir ne mesk vardir,, insanin morali sifirdir, ve hep arayis icindedir, nerden para bulayim, ailemi gecindireyim diye, ama bizde bi laff var: insanin istagi yemekle acilir diye, yani paran cok olsada, insan bi zamandan sonra hirslaniyor, ve ac gozlu oluyor, daha fazla dahada fazla istiyor... benimde burada arkadaslarim var,,, mesela bi tanesi: devletten cocugu var diye: 600tl gibi bi para aliyor, esi, 800tl kadar kazaniyor, ve aylik evleri hipotek cunku ve elektrik su parasi falan 1000tl, yani buradada herkezin parasi yok.
yani ne oyle ne boyle,, ortasi tam bence

siye ne oluyorki

Allah yardımcın olsun eğer seviyorsan sorun yokkturda sevmiyorsan Allah kurtarsın:27:

size demek istedim canim,,, yanlis basmisim.. :32: valla, kaynanam ile aram gercekten cok iyi, kadin cok modern oldugundan, kizina verdigi ilgi maddi manevi olsun banada vermek istiyor, yani bi takintim yok, ikizler burcu oldugundan bazi takintilari var, laf sokmasini cok sever, boyle cok kaba laf sokmasini sever, ve ignelemeyi, bende saygimdan susarim, ama bir gun patlarim belki. belli olmaz,, (boyle suan cok zit yazmisim gibi geliyor, aama kadin gercekten ikizler burcu gibi bi oyle bi boyle,,, ) ama genele bakarsam severim, oda beni sever. :91:

size demek istedim canim,,, yanlis basmisim.. :32: valla, kaynanam ile aram gercekten cok iyi, kadin cok modern oldugundan, kizina verdigi ilgi maddi manevi olsun banada vermek istiyor, yani bi takintim yok, ikizler burcu oldugundan bazi takintilari var, laf sokmasini cok sever, boyle cok kaba laf sokmasini sever, ve ignelemeyi, bende saygimdan susarim, ama bir gun patlarim belki. belli olmaz,, (boyle suan cok zit yazmisim gibi geliyor, aama kadin gercekten ikizler burcu gibi bi oyle bi boyle,,, ) ama genele bakarsam severim, oda beni sever. :91:

hiç anlaşamam ikizlerle memnunsan iyi hep öyle olursun inşallah mutlu olduktan sonra gerisi möhöm değel

bende iyiyim canım ev işleri uğraşıyorum işte bebiş kaç tane canım
1 tane oğlan şimdi uyudu ismi taha bende barbunya yapıyorum akşama dizi var oda olmasa iyice sıkıcı olurdu evi süpürdüm şimd,i silicem..

Back
X