• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

evet canım ya o esmer halimde düğün zamanı çok zayıftım şimdi kilolandım o sarı halimde yeni halim bana zayıflık gitmiyo dediğin gibi canım
aynennn banda ole bı ara 49 kıloya dustuğumde evlilik hazırlıklarında herkes bana ıyyyyyyyyyyyyy diyodu elmacık kemıklerım cıkık oyuzden banada yakısmıyo

burdada hava bunaltıcı kızlarhürremi izledinizmi
ben aldım hediye eşime iç çamaşırı iki fanila 3 tane alt 70 tuttu dagiden aldım çok beğenmedi galiba :2::27:

burcu,evlilik yıldönümünüzü pazara çeksene,benim yaptığımı yap gari,cüzdan al bi tene,sonna da istanbulda kahvaltıya götür onu....ortaköye neyin inin,ya da pierre lotti'ye götür onu....ya da süper babanın kahvehanesi vardı,fikonun yeri diye,oraya götür onu olmaz mı?

burcu,evlilik yıldönümünüzü pazara çeksene,benim yaptığımı yap gari,cüzdan al bi tene,sonna da istanbulda kahvaltıya götür onu....ortaköye neyin inin,ya da pierre lotti'ye götür onu....ya da süper babanın kahvehanesi vardı,fikonun yeri diye,oraya götür onu olmaz mı?
canım pazar gunu calışıyorum çalışdıgım yerde yaz partısı duzenledım o var malesef

aaa dur hele,aşırı pahalı olmayan ama hoş,nezih bi yere yemeğe götürsen onu?hediyeni de orda versen olmaz mı?

Back
X