- 8 Ağustos 2009
- 2.408
- 399
- 688
hangi parfümü alıcaksın swedim...
kendileri caldion sever ama ben lacoste almayı düşünüyom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi parfümü alıcaksın swedim...
mum ve balon çok romantiksin mandalina...yarın da çalışacak galiba sevdiği yemekleri evde yaparsın sende mumlar balonlar filan
kendileri caldion sever ama ben lacoste almayı düşünüyom
mum ve balon çok romantiksin mandalina...![]()
ne balonu kıs?koskoca adama balon süsü mü yapılır?yarın da çalışacak galiba sevdiği yemekleri evde yaparsın sende mumlar balonlar filan
sevdiğini al bance ama sen bilirsin canım...kendileri caldion sever ama ben lacoste almayı düşünüyom
belirli bi fikri yok henüz ama spor mağzasına uğrar kesin...50 tl yle ne alacakmış flocke
eşimin parfümü pahalı diorun fahreneayt var ya o deodaranttada bürüt kullanıyo onu kendi almış parfümü ben almıycam ama...lacos al müthiş bi koku
ne balonu kıs?koskoca adama balon süsü mü yapılır?
oldu olacak bi de palyaço fırlasın koltuğun arkasından....niye ki uçan balonlardan sarkan iplerin uçuna güzel sözler yazılmış kalp şeklinde kesilmiş notlar iliştirilebilir kapıdan girince notları takip eder sofraya kadar filan![]()
oldu olacak bi de palyaço fırlasın koltuğun arkasından....![]()
oturup bi güsel yemesin de domatesi...ay evet oğlanın burnuna doatis koyum kapının arkasına saklıyım ceeee yapsın![]()
oturup bi güsel yemesin de domatesi...![]()