• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

okullar tatil olmasına yakın benim oğlan arada okulu asmaya başladı gari,normalde sabah girerdim ya,düzenim şaştı benim de...geç kahvaltı ediliyo,ona göre diğer işler aksıyo.buraya eskisi gibi düzenli bi saatte giremiyom gari...bazen kimsecikler olmuyo bazen de muhabbet almış başını gitmiş oluyo,takipte zorlanıyom...bak tuğçem barışmış çeyiz düzüyo tesadüf fark ettim...bu tükkanda birini bulunca bırakmican,bunu annadım...yoksam tümden muhabbeti kaçırıyon...:1:

Bende kaçırıyorum eskiden ne güzedi
Şimdi toplanamıyoruz neyse bunada şükür...

enemmm hevuk seni ilk defa gördüm gari düşündüğümden çok daha güzel çıktın valla zayıf çirkin bişiy bekliyordum

ciddimisin mandaline nedenki hı neden öyle düşünmüştün:16:

bilmem mesela bak hevukun tipinde biri gibi düşünmüştün seni aslında hayalimde sen hevukun gerçeği hevukun gerçeği hayalimde yıldız tilbe flocke de hayalimde dalgalı saçları koyu renk kumral kara gözler yuvarlak yüz

enemmm hevuk seni ilk defa gördüm gari düşündüğümden çok daha güzel çıktın valla zayıf çirkin bişiy bekliyordum

Niye kız çirkin sanıyodunki beni aşk ossun
Resmim yokki güzel valla koyamıyorum o nedenle
Aslında tam yüzümün göründüğü yok net olarak
Burnumda küçük ayrıca trabzonluyum diye uzun burunlumu sanmıştın zayıfım ama yüzüm toplu kurtarıyorum allahtan öyle...

Niye kız çirkin sanıyodunki beni aşk ossun
Resmim yokki güzel valla koyamıyorum o nedenle
Aslında tam yüzümün göründüğü yok net olarak
Burnumda küçük ayrıca trabzonluyum diye uzun burunlumu sanmıştın zayıfım ama yüzüm toplu kurtarıyorum allahtan öyle...
şu anki resmini beğendim hevuk başın açık olan...

bilmem mesela bak hevukun tipinde biri gibi düşünmüştün seni aslında hayalimde sen hevukun gerçeği hevukun gerçeği hayalimde yıldız tilbe flocke de hayalimde dalgalı saçları koyu renk kumral kara gözler yuvarlak yüz
beni tutturdun gari,koyu kahve saçlarım var,gözlerim de koyu kahve....saçlarım dalgalıdır ama ben onları hep düzleştiriyom.aşırı çok saçım var,bir de kalın telli.doğal haline bırakırsam,tımarhane kaçkını gibi görünüyom...:9:yüzüm yuvarlak sayılır....yapımın aksine çok neşeli görünmem.çoğunlukla ilk tanışanlar bana soğuk,ciddi derler.bakışlarım nedendir bilinmez hep kısık bakar 'ne?bana mı dedin sen?' tarzı bi bakıştır bu...:1:
bi arkadaş bana 'bruce willis' gibi bakıyon demişti de çok gülmüştüm...:37:

beni tutturdun gari,koyu kahve saçlarım var,gözlerim de koyu kahve....saçlarım dalgalıdır ama ben onları hep düzleştiriyom.aşırı çok saçım var,bir de kalın telli.doğal haline bırakırsam,tımarhane kaçkını gibi görünüyom...:9:yüzüm yuvarlak sayılır....yapımın aksine çok neşeli görünmem.çoğunlukla ilk tanışanlar bana soğuk,ciddi derler.bakışlarım nedendir bilinmez hep kısık bakar 'ne?bana mı dedin sen?' tarzı bi bakıştır bu...:1:
saç düzleştiriciylemi yapıyosun floke hangisi...

Flockem ben seni öyle tahmin eşmiştim zati tam tahmin ettiğim gibi çıktın Banada yaç verirmisin biraz benim saçlarım çok seyrek Bebek saçı ince telli Allahtan bukle bukle daha yogun görünüyo Biri fazla kilolarını biride saçlarını verse ne güzel olur...

yaz için kendinize kıyafet falan aldınızmı kızlar...

flockem sen bıraz arzu balkanı anımsattın bana tamer karadaglının eskı eşi

hevukum hayalimde öyleydin maşallah çok güzel çıktın

flocke tutturdunmmu kısık kısık bakmanı da yazmayı unutmuşum oda vardı

Back
X