• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

diyorlarki şimdi program program gezer nihat..yarışma bitti floke 250 milyarı derya aldı ya dün:27:
ne diim,vatan sağolsun o vakit :72:....nihatcığım ülkemize iyi bakmamızı söylediydi,ben kendi payıma düşeni yaptım gari...siz de bebek gibi davrandınız mı türkiyemize?hesap sormak için gelir melir bak sonna...

suskun sultan nerde kızlar tatilemi çıktı sesi çıkmıyo ne zamandır..

nihatı bilerek bıraktılar sona o olmasaydı bu kadar izlenirmiydi sırf adama gıcık olmak nasıl saçmalayacak diye bakmışlığım var amaa akşam derya çıktıkca suratı nasılda düştü :27::27:

ne diim,vatan sağolsun o vakit :72:....nihatcığım ülkemize iyi bakmamızı söylediydi,ben kendi payıma düşeni yaptım gari...siz de bebek gibi davrandınız mı türkiyemize?hesap sormak için gelir melir bak sonna...

asıl bombalar bundan sonra aklıma geldi bunlar oy kullandımı ki ne yaptı

floke benim bilgisayar çoğu zaman açık bakıyom ne yazdınız diye sen ne yaptın dün akşamı..
evlilik yıldönümüm için mi???onu pazara çektik ya.dün sadece güsel bi yemek ardından dışarıda bi cafeye gittik bi kayfe içtik gari....

Back
X