- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
bende takdir ettim canım nihatı tutuğum biri yoktu zaten nihatta kazansa üzülmezdim ..ya ama nihatta çok iyi yarışmıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende takdir ettim canım nihatı tutuğum biri yoktu zaten nihatta kazansa üzülmezdim ..ya ama nihatta çok iyi yarışmıştı
bitti mi şimdi sörvayvır?nihatım,komandom benim kaybetti yane ööle mi????ya ama nihatta çok iyi yarışmıştı
diziler tatile giricek ya ne izliycez biz...![]()
nihata noldu???gitti mi o şincik???
diyorlarki şimdi program program gezer nihat..yarışma bitti floke 250 milyarı derya aldı ya dünnihata noldu???gitti mi o şincik???
bitti mi şimdi sörvayvır?nihatım,komandom benim kaybetti yane ööle mi????
ni demek,nihat kazansa da üzülmezdim???o bizim ekolümüzdü....bu gerçeği burcudan saklayın emi....bende takdir ettim canım nihatı tutuğum biri yoktu zaten nihatta kazansa üzülmezdim ..
acep bize ne taktı
valla burlardadır bi seslen hele
dün surwivörü izledinizmi derya kazandı.....![]()
hava bunaltıcı canım iş güç aynı her gün siz çalıyosunuzda bu gün pazar var yaprak varsa alıcam sarmak için..ya hakkaten yazın günler hiç geçmiyoooo
yarışma bitti anammmm
ne diim,vatan sağolsun o vakitdiyorlarki şimdi program program gezer nihat..yarışma bitti floke 250 milyarı derya aldı ya dün![]()
floke benim bilgisayar çoğu zaman açık bakıyom ne yazdınız diye sen ne yaptın dün akşamı..biz burdaydık canım
hayat bak cry de düştü demek güçlü alıcıları var![]()
evetbitti mi şimdi sörvayvır?nihatım,komandom benim kaybetti yane ööle mi????
floke benim bilgisayar çoğu zaman açık bakıyom ne yazdınız diye sen ne yaptın dün akşamı..
neyi kıs???:26::26::26:flocke hadi itiraf etttttt
neyi kıs???:26::26::26:
ne diim,vatan sağolsun o vakit....nihatcığım ülkemize iyi bakmamızı söylediydi,ben kendi payıma düşeni yaptım gari...siz de bebek gibi davrandınız mı türkiyemize?hesap sormak için gelir melir bak sonna...
sen ne yaptın mandalina anlat bakim...flockemi benmi![]()
evlilik yıldönümüm için mi???onu pazara çektik ya.dün sadece güsel bi yemek ardından dışarıda bi cafeye gittik bi kayfe içtik gari....floke benim bilgisayar çoğu zaman açık bakıyom ne yazdınız diye sen ne yaptın dün akşamı..