• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

goncam yetti hayaller getti arkadaşlar...reele bağlanıyom artıkın...bi ara gene konuşak bunu ama...minicik,cif mif olmaz gari,sirke tuz tüm deterjanın senin...ona göre...

yok kuzum külle yıkamak eskilerde kaldı ama herşey organik olcek ya deterjanlarımızda ersağ olur artık organik organik geçinip gideriz...
sendemi kelebüğüm zaten kk de her yanımız reklam burayada koydun reklamı:86:

anlat minikçim aklımız erdiğince yorumlarız...:27:

Son düzenleyen: Moderatör:
enneeemmmmm flockem gitmiş woody'm geldi, accuk onunla ilgilendiydimmm yarın görüşürüz artıkın flockemmm:5:

kardeşimin çantası var elimde. içine bakıyorum öylesine siyah bi şemsiye görüyorum ama çok ufak el kadar bişey. aa güzelmiş deyip açıyorum kocaman oluyo. sonra kapatayım derken şemsiye kayboluyo tüm avucum iğnelerle doluyo. pek görmem böyle rüyalar görünce aklımda kaldı.

kardeşimin çantası var elimde. içine bakıyorum öylesine siyah bi şemsiye görüyorum ama çok ufak el kadar bişey. aa güzelmiş deyip açıyorum kocaman oluyo. sonra kapatayım derken şemsiye kayboluyo tüm avucum iğnelerle doluyo. pek görmem böyle rüyalar görünce aklımda kaldı.
canım nete bakayım karışık seninki biraz kelebekte yorumlasın...

Kapalı şemsiye iyi bir iş, açılmış şemsiye büyük güvendir.

Rüyada şemsiye görmek, temkinli hareket etmeye, korktuğu şeyden emin olmaya işarettir.

reklam gider değil gelirin masrafıdır crycımmm raklamcı olduğumuz belli olsun dimi ama bizde reklamlardan para kazanıyoruz...
evet canım ev bütçesine katkıda bulunmak güzel seni takdir ettim...:16:

Rüyada igne görmek, rüya sahibinin iyi bir kimse olmaya çalistigina delalet eder

canım senin rüyan hayırlı allahın izni ile...

kelebekçim cry topu sana attı

canımm ben rüyaların nasıl yorumlanırsa öyle olacağına inanırım o yüzden hep hayırlarla yorumlamaya çalışırım rüyayı gördükten sonraki haleti ruhiyen iyiyse yani huzurluysan iyidir ama için sıkılarak uyandıysan iyi olsun diye dua et... her rüya tabirine inanma rüyaların zamanı görüldüğü gün mevsim saat hepsi çok önemlidir.. yani bu bilinmesi güç bir ilimdir... ama şemsiye seyahatdir diye biliyorum sıcak yerlere yapılacak seyahat olabilir iğneyi bilemiyorum ama istersen araştırabilirimm...

canım senin rüyan hayırlı allahın izni ile...

inşallah canım ... güzel şeylere ihtiyacımız var kızımla. bi taraftan işe girmek istiyorum ama kızım için vazgeçiyorum sonra. geçen yıl 15 gün çalıştım bi yerde ama kızım çok zorlandı diye bıraktım.

entersan rüyanız oldumu kızlar....

Back
X