• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

hevuğummm geçmiş olsun canımm beniim kadınlık zor iş vesselammm bende 14 gündür hastayım bi türlü geçmediii
Sağolasın bende eşime baktım mışıl mışıl uyuyo onların öyle derdi yokk ohhh ne güzel yat kalk bizim dötümüz bir türlü dogrulmuyo senin neyin var reglmisin sende 14 baya uzun öyleyse eger...

ben bu ara alerji ilacı içtiğim için doğru düzgün uykuya ihtiyaç duymuyorum canım. geçmiş olsun canım ayaklarına sıcak su torbası koy biraz hafifletir

Ne alerjin var canım?
Benimde bazen sırtım yüzüm de kabarıklıklar çıkıyo bir iğne vurup yolluyorlar neden oldugunu bilmiyorum...

Kelebeğim arım balım kelebeğim nasılsın sen görüşmeyeli ANNENLERDE NE ETTİNİZ KEDİCİKLE?

Vermedim kelebeğem pırlantaymış taşları
Almadım bile veremem okadar para bileğim kalın zati saat takmayı sevmiyorum..
5binliraya neler neler yaparım ben anacım..

ben kendime bi araba alırımmm

merhaba kelebük nasılsın bu gün :61:

ehhhh kötüden iyi, iyiden kötüüü

hevuğummm geçmiş olsun canımm beniim kadınlık zor iş vesselammm bende 14 gündür hastayım bi türlü geçmediii
Sağolasın bende eşime baktım mışıl mışıl uyuyo onların öyle derdi yokk ohhh ne güzel yat kalk bizim dötümüz bir türlü dogrulmuyo senin neyin var reglmisin sende 14 baya uzun öyleyse eger...

aynen canım regl havalardan mıdır sıkıntıdanmı bilmem hala devam ediyor bugün abdest aldım sözde yine geldiiii.....:84:

Kelebeğim bizim bir parolamız vardı artık gelmiyo sen görüşüyomusun arkadaşlık listesinden bizi silmiş flockedede yok sende var merask ettim
Bişeymi oldu acep ..

kızlar kanal d yi izleyen var mı? tegv e destek programı var. yardım etmek isterseniz mesaj atabilirsiniz

Ben güzel bir vos vos alıcim eşim bakıyo temiz bulursa alcak bana
Bide grafiticiye boyatcam renkli renkli yada ben boyarım Çok istiyorum en azından burda sağa sola giderim..
Namazın oluyo özür artık bir gitsen aslında k.dogumcuya baya uzun sıcaktada çekilmiyo ama ya ..

Kelebeğim bizim bir parolamız vardı artık gelmiyo sen görüşüyomusun arkadaşlık listesinden bizi silmiş flockedede yok sende var merask ettim
Bişeymi oldu acep ..

yoooo:26: haberim yok benimde ne zamandır uğramıyor hiç denk gelmedim gerçektennn dur bi özelden msj atammm

minik bendede vardı sinüzit ama tedavi oldum ben...

Ben güzel bir vos vos alıcim eşim bakıyo temiz bulursa alcak bana
Bide grafiticiye boyatcam renkli renkli yada ben boyarım Çok istiyorum en azından burda sağa sola giderim..
Namazın oluyo özür artık bir gitsen aslında k.dogumcuya baya uzun sıcaktada çekilmiyo ama ya ..

bende istiyom woswos ama benimki almıyo bana oğlum diyoki ben büyüyeyim alcam anne merak etme sen diyo bakalım bekliyoz böcüğümün büyümesini

Back
X