• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

hiç duymadım canım nasıl bi şey.

Kirli kanı alıyorlar canım sülüklerde emiyo Eşimin arkadaşı sara hastasıydı bayılıyodu yaptırdı adam 3 kere geçti ama kafandan kan alıyorlar bardak takıyolar kafaya kirli kan toplanıyo sonra çizik atıyolar ona 2 3 tane alıyolar kirli kanı..Sülükte emiyo ama farklı sülük Sünnet olan bir tedavi yöntemi...
Altarnetif tıpta sanırım burda konusu vardı..

ben çok hevesli değilim eşimde kuralcı ve sert öğretme konusunda minik arabaylamı gidiceksiniz kuşadasına...

Benim eşimde öyleydi ögretirken ben inadına kaldırıma sürüyodu yada zikzak çiziyodum korkuyodu ögreneceksen yakının olmıycak
Bizim arabamızda var ama bana ait olsun istiyorum tamir etcem onu süslüycem dantel örcem arada bebek koyarım önüne ..:9:

sende mi değiştirecen bacımm birde kime atmıştın msjı hangi editöre yanii

Eylül müydü ni bilmem renklilerden birine bana ceza veren editöre..
Ya beni baya tanıyan var mesajlarımı okuyolar Burda önemli bir derdim olursa yazamam diye çokta önemsemedim açıkçası değişmesede olur nickimi seviyim..

ben 18 imi doldurdum ilk paramı kazndım ve ilk işim ehliyet almak olmuştu ama 12 senedir araba kullanamıyorum malesef eşim bana vermiyo bi kez memlekete gidiyoduk ikimiz çocuklarda yok o zaman dedim yol dümdüz trafikte çok yok ver ben kullanayım accukda ben direksiyon sallayayım dedim al oturduğun yerden tut direksiyonu dedi bana çatlak... ben de bi arabam olsuun ona vermicem hiççç:63::63:

nicin kötü değilki sevimli,,allah gönlünün istediğini versin araba için...

vallahi arkadaşlar cezalar çok ağırlaştı acemi sürücü hiç trafiğe çıkmasın eşim 25 yıllık sürücü o bile nelerle karşılaşıyo zaten trafik canavarı olmaya meyilli insanlar çok...

ben 18 imi doldurdum ilk paramı kazndım ve ilk işim ehliyet almak olmuştu ama 12 senedir araba kullanamıyorum malesef eşim bana vermiyo bi kez memlekete gidiyoduk ikimiz çocuklarda yok o zaman dedim yol dümdüz trafikte çok yok ver ben kullanayım accukda ben direksiyon sallayayım dedim al oturduğun yerden tut direksiyonu dedi bana çatlak... ben de bi arabam olsuun ona vermicem hiççç:63::63:

Ben o nedenle almadım ehliyet kendime nezaman araba ozaman ehliyet alıp kenarda dursun istemiyorum ama
Almak kolay alırım hemen iyi sürerim Bende istiyorum vermiyo eşim verirmi akçaabata giderken 190 200 2300 dan aşşağıya inmedi hiç ...

vallahi arkadaşlar cezalar çok ağırlaştı acemi sürücü hiç trafiğe çıkmasın eşim 25 yıllık sürücü o bile nelerle karşılaşıyo zaten trafik canavarı olmaya meyilli insanlar çok...

Biz radara girdik 210 la snaırım hatırlamıyorum bu gittiğimizde 280 lira galiba cezası unuttum
Bikerede telle konuşuyodu eşim ozaman yedik başkada yok ..

Ben o nedenle almadım ehliyet kendime nezaman araba ozaman ehliyet alıp kenarda dursun istemiyorum ama
Almak kolay alırım hemen iyi sürerim Bende istiyorum vermiyo eşim verirmi akçaabata giderken 190 200 2300 dan aşşağıya inmedi hiç ...

en iyisini yaparsınnnn

Back
X