• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

benim favori dersim tarih ve edebiyattı şiir yüzünden öğretmenle atışmışlığım bile vardır hala şaşarım kendime o lafları nasıl söledim diye ama sonna o llaflar yüzünden de hayatımda ilk defa edebiyatım kanaat notu sayesinde 1 gelmişti...

gelde gülme flocke senden öğretmen olurmuş hee:60::60:
sene o vakit 1453,ne tank var ne uçak...hepsi el yapımı şeylerle savaşmak zorunda...kurmayları girdi fatihin odasına dedi ki 'abi,bu gavurlar halici kapatmış ne edek?vazgeç sen bu sevdadan,bırak konstantinopoli onların olsun...' fatih pek kızdı 'bi get lan,insan vazgeçer mi bu sevdadan?al sırtına kayıkları karadan taşı o vakit...deyyus vazgeççekmişim bi de!'

Son düzenleme:
benim öğrenciliğimde orta okulda özellikle öğretmenler sınıfta çok yakınırdı geçim sıkıntısından ....

gelde gülme flocke senden öğretmen olurmuş hee:60::60:

ayy kepelek var öyle gerizekalılar aferdersin ama bir tane bende vardı
benimle yarışırdı ben hem çalıştım hem okudum hem yanlız yaşadım hemde okula uzak bir yerde oturuyordum bu kız istanbullu okulun dibinde yurtta sadece okula gidip geliyor çalışmıyor benden düşük not alınca sanki kızın anasını vurdum öyle bakardı bana konuşmazdı benimle defterini notlarını fotokopi için istesem banane vermem benden yüksek not alamazsın benim notlarımla derdi :27::27::27::27:

ayyy evet fızıkten yuksek not alırdım 85-90-100 arası butun sınıf öldürücü bakışlar atar konusmazlardı benle

aynı nihatmı acaba derken coco nihattan söz ettiğini hatırladım :60:
evet şu sözü gcıklakin herkeze verilecek bir cevabım var ancak lafa bakarım lafmı diye adama bakarım adammı diye..ben bu sözü bir yerden hatırlıyorum sanki:44:

beynel can hemen itiraz et kefilden önce satılacak şeyleri varsa onları satarlar yetmezse kefile gelirler diye biliyom benn

anemm bıgun din dersınde sınavdayıs kopya cekıyomm hoca burcu göz hırsızlığı yapıyosun gunah demiiştı bildiklerini yaz demişti bende hocam insanlar neler çalıyorlar ben bılgı calmışım cok mu demıstım yerımı değiştirdi bildiklerini yaz demişti cevap aynen su

içki içmek gunah
oruc tutmak farz
dedikodu gunah
namaz farz yazmıstım
altınada butun bıldığım duaları yazmıstım ve sınavı gecmiştim

ya nihatı hava alanında nası karşılamışlar ama sanki savaştan dönüyooo
dün ben masada dolma sarıyorum haberlerde nihat yurda geldi falan diyo eşime dedim bak nihat dönmüş...çok lazımdı diyo:9:

Back
X