• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

anemm bıgun din dersınde sınavdayıs kopya cekıyomm hoca burcu göz hırsızlığı yapıyosun gunah demiiştı bildiklerini yaz demişti bende hocam insanlar neler çalıyorlar ben bılgı calmışım cok mu demıstım yerımı değiştirdi bildiklerini yaz demişti cevap aynen su

içki içmek gunah
oruc tutmak farz
dedikodu gunah
namaz farz yazmıstım
altınada butun bıldığım duaları yazmıstım ve sınavı gecmiştim
bizim dinci matrak ötesi bişeydi,konuşurken takma dişleri filan çıkardı...:60:
bigün arkadaşın sevgulüsü ona cep telefonu vermiş ödünç,(bu o hostes olup da onunla evlenen arkadaş)tenefüslerde ara beni diye.ama cep dediğime bakmayın kızın yanında taşıdığı daha o ilk nokialardan,telefon kulübesi gibi bişey....bişey oldu bu arayamadı tenefüste.telefonu eteğine sıkıştırır gömleğinle örterdi.göbeğinin üstünde dururdu o.din dersinde hoca derse girdi bunun telefonu başladı çalmaya lülülülü diye.cep bilinmiyo ya o vakit,hoca dumura uğradı anlamıyo olayı!sesin kızdan geldiğini çözdü.
'evladım ses senden mi geliyo*' dedibu da 'çok açım karnım zil çalışıyo!'dedi...hoca::26:
'çık dışarı benle dalga mı geçiyon sen!'

bigün arkadaşın sevgulüsü ona cep telefonu vermiş ödünç,(bu o hostes olup da onunla evlenen arkadaş)tenefüslerde ara beni diye.ama cep dediğime bakmayın kızın yanında taşıdığı daha o ilk nokialardan,telefon kulübesi gibi bişey....bişey oldu bu arayamadı tenefüste.telefonu eteğine sıkıştırır gömleğinle örterdi.göbeğinin üstünde dururdu o.din dersinde hoca derse girdi bunun telefonu başladı çalmaya lülülülü diye.cep bilinmiyo ya o vakit,hoca dumura uğradı anlamıyo olayı!sesin kızdan geldiğini çözdü.
'evladım ses senden mi geliyo*' dedibu da 'çok açım karnım zil çalışıyo!'dedi...hoca::26:
bizim din hocamızda maaşaları protesto etmek için derste 40 dakika hazır ol vaziyette durmuştu zil çalıncada çık tı gitti:53:

supermış bızde bı gun tarıh dersındeyıs yanımdakı habıre kopya cekyo hoca bunun kağıdını aldı bu hala kıvranıyo kopyaaa diye hoca de dedıkı kağıdını aldım haberı yok hala kopya cekmeye calısyo:60::60:

başka bir din hocamızında gözü mordu güneş gözlüğüyle durmuştu derste..:9:

bizim din hocamızda espri yeteneği çok gelişmişti:9: bir gün dedi ki çocuklar neze mayo giydirmişler nolmuş ( bu bir ara popüler olan şarkıcı nezdi) nolmuş dedik hocam mayonez demişti:9::9::9::9:

ne sandın kıs..:9:eşim dolmaların nasıl daha uzun sarılacağınıda gösterdi..annesini izlermiş küçükken..:27:

vayyy bu arad bu benım dıkkatımı ceken bısey var herkes dolmayı kendı parmak yapısında sarıyo sankı benımkı ınce uzun annemınkı orta kalınkta bı komsumuz vardı onunkıde kısa ve tombul olurdu parmaklaırda aynı oleydı:60::60:

vayyy bu arad bu benım dıkkatımı ceken bısey var herkes dolmayı kendı parmak yapısında sarıyo sankı benımkı ınce uzun annemınkı orta kalınkta bı komsumuz vardı onunkıde kısa ve tombul olurdu parmaklaırda aynı oleydı:60::60:

tombullar yerken güzel oluyor çok pişmiş oluyor:9::9::9:

bı matematık hocamız vardı derte sıyah corap gıyerdı sıyah ayyakkabı arkasına beyaz selpak koyardı ders botunca cantası kolundaa olurdu tahatada yazı yazarken bıle bıde konusma özürluydu emmmmm(m) bölüüü kkkkkaaaaaa(k) ikis(x) derdi gelde konsantre ol derse

Son düzenleme:
birgün de stajyer girmişti derse...inanılmaz yakışıklı biriydi...arkadaş bi yerden cevizli sucuk bulmuştu,bu sonradan hostes olan arkadaşla ben dedik ki,en arka sıraya geçek,derste yeriz....
stajyer geldi bu hostes olan 'offf anammmmm!'dedi boş bulunarak.çocuk bunu duydu tabe,ama duymamazlıktan geldi...ders boyunca arkadaş bunu kesip durdu,çocuk da rahatsız oldu ama hala bişey belli etmiyo.ders boyunca bu sınıfı dolaşıp durdu sonna yanımızda bitti,bizim bişeyler yaptığımızı anladı 'napıyonus siz?'dedi,arkadaş:'enerji topluyos.'diip sucuktan ısırıverdi çocuğa bakarak!:53:
çocuğun bi kaçışı var,sormayın...daha da gelmedi zati...:60:

bizim bi fizik hocamız vardı adam aynı fred çakmaktaşa benziyodu birgün sınıf öğretmenimiz fizik dersinize kim geliyor çocuklar diye sordu çok akıllı arkadaşım fred çakmaktaş geliyo hocam dediii:26:

birgün de stajyer girmişti derse...inanılmaz yakışıklı biriydi...arkadaş bi yerden cevizli sucuk bulmuştu,bu sonradan hostes olan arkadaşla ben dedik ki,en arka sıraya geçek,derste yeriz....
stajyer geldi bu hostes olan 'offf anammmmm!'dedi boş bulunarak.çocuk bunu duydu tabe,ama duymamazlıktan geldi...ders boyunca arkadaş bunu kesip durdu,çocuk da rahatsız oldu ama hala bişey belli etmiyo.ders boyunca bu sınıfı dolaşıp durdu sonna yanımızda bitti,bizim bişeyler yaptığımızı anladı 'napıyonus siz?'dedi,arkadaş:'enerji topluyos.'diip sucuktan ısırıverdi çocuğa bakarak!:53:
çocuğun bi kaçışı var,sormayın...daha da gelmedi zati...:60:

garibimmm korkmuştur baya:60::60::60::60:

bizim bi fizik hocamız vardı adam aynı fred çakmaktaşa benziyodu birgün sınıf öğretmenimiz fizik dersinize kim geliyor çocuklar diye sordu çok akıllı arkadaşım fred çakmaktaş geliyo hocam dediii:26:
bizimki keldi,yandan uzattığı saçları diğer tarafa doğru tarayarak kelini örterdi,rüzgarlı havalarda süper havalanıyordu onlar....tahtaya yazmaya başlayıonca kendinden geçerdi,kimse onu durduramazdı bu yüzden adı durmuş olmasına rağmen biz ona kudurmuş derdik...

hep isim koyardık hocalarımıza hepsinin bi adı vardı bide bizim okulda karı koca öğretmen çift pek çoktu hepside derslerimize girerdiii ... ingilizce dersimiz 32 saat olunca birkaç ingilizce öğretmeniz vardı tabii karı koca derseimize gir,yorlardı biri grammere diğeri konuşma dersine grammer sıkıcı tabi fırlama bi arkadaş bayan öğretmene öğretmenim bize hep kocanız girse olmazmı dedii manyak ne dediğini sonradan farketti ama iş işten çoktan geçmişti...

Back
X