• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

kizlar size bisey sormak istiyorum,,, :28:

muhabbetinizi bozacam azcik, ama sormadanda yapamiycam...

eger diinimizde birisi intihar ederse, arkasindan fatiha okunamaz mi ? yani sizce bu gunah mi ? diinizmizde boyle bi ayirim var mi ???:44:

bizimki keldi,yandan uzattığı saçları diğer tarafa doğru tarayarak kelini örterdi,rüzgarlı havalarda süper havalanıyordu onlar....tahtaya yazmaya başlayıonca kendinden geçerdi,kimse onu durduramazdı bu yüzden adı durmuş olmasına rağmen biz ona kudurmuş derdik...
bizim felsefe hocamız ereke acayip süslüydü saçını bıyığını boyardı karda kışta hiç ayakkabıları çamur olmazdı sorduğumuzda dışarıda poşet geçirdiğini söylemişti:9:

bizim inglizce hocamız osurmustu derste kadın buarada camı açtııı hocammmmm cok ayıp felan dıyos ayy kıslar noldu diyo sız yaptınız cok pıs koktuuuu ayıp diyeoduk kıslarr cok fenasınız ben bişey yapmadım dedi nıye camı acyonuz dyom ben aaaaaa felan yaptı cok utanmıstı yazık yaaa

bizim inglizce hocamız osurmustu derste kadın buarada camı açtııı hocammmmm cok ayıp felan dıyos ayy kıslar noldu diyo sız yaptınız cok pıs koktuuuu ayıp diyeoduk kıslarr cok fenasınız ben bişey yapmadım dedi nıye camı acyonuz dyom ben aaaaaa felan yaptı cok utanmıstı yazık yaaa
bizimki tahtaya dönerek önünü kaşımıştı,salak güya gizli yapıyo.dönünce tebeşir izi komple duruyordu!

bizim orta okuldakı tarıhcımız derse cok konusanlara hep sunu sölerdı

ya abbas ya sözlü
abbas(sopası oluyo sopanın adı abbasdı):60:

eger diinimizde birisi intihar ederse, arkasindan fatiha okunamaz mi ? yani sizce bu gunah mi ? diinizmizde boyle bi ayirim var mi ???:44:
yok ööle bişey....ama intihar etmenin büyük günahlara girdiğini biliyorum...allah affetsin onu.sen gene de duasını da oku,anmasını da yap gari....

intihar etmek en büyük günahlardandır yani rabbimin verdiği canı sadece rabbim alır ve buna bazı şeyleri vesile kılar ama hiç kimsenin ben bu hayattan bıktım kendirimi öldürürüm deme lüksü yoktur asla...

ama bu rabbimle onun arasındadır sen duanı oku hayırını yap, aralarındaki meseleyi ahirette kendileri halleder

ayyy bızım memlekette bı akrabamız vardı nezaman dedemeler gelse evın muhtelif yerlerınden kurumus sumuk bulurduk ggııtğı here yerede anısını bırakırdı pissss burnunu karıstırır vitrine surerdı

intihar etmek en büyük günahlardandır yani rabbimin verdiği canı sadece rabbim alır ve buna bazı şeyleri vesile kılar ama hiç kimsenin ben bu hayattan bıktım kendirimi öldürürüm deme lüksü yoktur asla...

ama bu rabbimle onun arasındadır sen duanı oku hayırını yap, aralarındaki meseleyi ahirette kendileri halleder

benım bıldığım cenaze namazı kılınmaz derler?

yok ööle bişey....ama intihar etmenin büyük günahlara girdiğini biliyorum...allah affetsin onu.sen gene de duasını da oku,anmasını da yap gari....

son gunlerde bi konuya takiliyorum, ablasi yaziyor kiz kardesi ile ilgili (evli bi adama kaciyor vs. ve intihar etmis), ve cenazesinde orada soylemisler, intihar edenin arkasindan fatiha okunmaz diye guya gunahmis(!?), ve gercektende okumamislar.... ve bu bana cok sacma geldi, bildigime gore diinimizde ayirim yok..

ayyy bızım memlekette bı akrabamız vardı nezaman dedemeler gelse evın muhtelif yerlerınden kurumus sumuk bulurduk ggııtğı here yerede anısını bırakırdı pissss burnunu karıstırır vitrine surerdı

:120::120::120::120::120::120::120::120: iğrençççççç

son gunlerde bi konuya takiliyorum, ablasi yaziyor kiz kardesi ile ilgili (evli bi adama kaciyor vs. ve intihar etmis), ve cenazesinde orada soylemisler, intihar edenin arkasindan fatiha okunmaz diye guya gunahmis(!?), ve gercektende okumamislar.... ve bu bana cok sacma geldi, bildigime gore diinimizde ayirim yok..

gamzecım ben az oncede dediğim gibi cenaze namazı kılınmaz dıye bılıyorum

hurafeden ibaret bunnar,sen allah mısın ki onun yerine yargılıyorsun günahlarını? kelebeğin dediği gibi,intihar edenle allahın arasında olacak bu,sen kimsin ki kul olarak karar veriyorsun onun adına?
(sen, bu arada mecazi,direk hitap değil)

öyle deniyor canım ama nasıl intihar ettiğini hiç kimse bilemez belki akli dengesini kaybederek yaptı ben din bilgini değilim tabi ama dini konularda vicdanımın sesini dinlemeyi tercih ediyorumm

Back
X