Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim felsefe hocamız ereke acayip süslüydü saçını bıyığını boyardı karda kışta hiç ayakkabıları çamur olmazdı sorduğumuzda dışarıda poşet geçirdiğini söylemiştibizimki keldi,yandan uzattığı saçları diğer tarafa doğru tarayarak kelini örterdi,rüzgarlı havalarda süper havalanıyordu onlar....tahtaya yazmaya başlayıonca kendinden geçerdi,kimse onu durduramazdı bu yüzden adı durmuş olmasına rağmen biz ona kudurmuş derdik...
felsefik acıdan yaklasmısz olaya bızm felsefecının kaderı doğstan belliymiş adı devrim dibizim felsefe hocamız ereke acayip süslüydü saçını bıyığını boyardı karda kışta hiç ayakkabıları çamur olmazdı sorduğumuzda dışarıda poşet geçirdiğini söylemişti![]()
bizimki tahtaya dönerek önünü kaşımıştı,salak güya gizli yapıyo.dönünce tebeşir izi komple duruyordu!bizim inglizce hocamız osurmustu derste kadın buarada camı açtııı hocammmmm cok ayıp felan dıyos ayy kıslar noldu diyo sız yaptınız cok pıs koktuuuu ayıp diyeoduk kıslarr cok fenasınız ben bişey yapmadım dedi nıye camı acyonuz dyom ben aaaaaa felan yaptı cok utanmıstı yazık yaaa
ilk okul hocamız burnunu karıştırırdı iğrennnnççç...bizimki tahtaya dönerek önünü kaşımıştı,salak güya gizli yapıyo.dönünce tebeşir izi komple duruyordu!
yok ööle bişey....ama intihar etmenin büyük günahlara girdiğini biliyorum...allah affetsin onu.sen gene de duasını da oku,anmasını da yap gari....kizlar size bisey sormak istiyorum,,,
muhabbetinizi bozacam azcik, ama sormadanda yapamiycam...
eger diinimizde birisi intihar ederse, arkasindan fatiha okunamaz mi ? yani sizce bu gunah mi ? diinizmizde boyle bi ayirim var mi ???:44:
güzel günlerdi gerçekten.......özlemişim öğrencilik günlerimiiii
kizlar size bisey sormak istiyorum,,,
muhabbetinizi bozacam azcik, ama sormadanda yapamiycam...
eger diinimizde birisi intihar ederse, arkasindan fatiha okunamaz mi ? yani sizce bu gunah mi ? diinizmizde boyle bi ayirim var mi ???:44:
intihar etmek en büyük günahlardandır yani rabbimin verdiği canı sadece rabbim alır ve buna bazı şeyleri vesile kılar ama hiç kimsenin ben bu hayattan bıktım kendirimi öldürürüm deme lüksü yoktur asla...
ama bu rabbimle onun arasındadır sen duanı oku hayırını yap, aralarındaki meseleyi ahirette kendileri halleder
ayyy bızım memlekette bı akrabamız vardı nezaman dedemeler gelse evın muhtelif yerlerınden kurumus sumuk bulurduk ggııtğı here yerede anısını bırakırdı pissss burnunu karıstırır vitrine surerdı
yok ööle bişey....ama intihar etmenin büyük günahlara girdiğini biliyorum...allah affetsin onu.sen gene de duasını da oku,anmasını da yap gari....
ayyy bızım memlekette bı akrabamız vardı nezaman dedemeler gelse evın muhtelif yerlerınden kurumus sumuk bulurduk ggııtğı here yerede anısını bırakırdı pissss burnunu karıstırır vitrine surerdı
...............
son gunlerde bi konuya takiliyorum, ablasi yaziyor kiz kardesi ile ilgili (evli bi adama kaciyor vs. ve intihar etmis), ve cenazesinde orada soylemisler, intihar edenin arkasindan fatiha okunmaz diye guya gunahmis(!?), ve gercektende okumamislar.... ve bu bana cok sacma geldi, bildigime gore diinimizde ayirim yok..
hurafeden ibaret bunnar,sen allah mısın ki onun yerine yargılıyorsun günahlarını? kelebeğin dediği gibi,intihar edenle allahın arasında olacak bu,sen kimsin ki kul olarak karar veriyorsun onun adına?benım bıldığım cenaze namazı kılınmaz derler?
benım bıldığım cenaze namazı kılınmaz derler?