arkadaşlara gittim bugün...fırsat bulup giremedim gari...flockemmmm:82::82::82:
nöruyosun bugün uğramamışsın sende okuduğuma göre hayırdırr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlara gittim bugün...fırsat bulup giremedim gari...flockemmmm:82::82::82:
nöruyosun bugün uğramamışsın sende okuduğuma göre hayırdırr
hayrola çocuklara noldu???bizde yemeği dışarıda yiyelim dedik rahat bırakmadılar çay içemeden geri döndük gerçi çocuklarda rahatsızlandı ya hepsi üstüste geldi evdede sineklik harici pencereleri açamıyoz en iisi ilaçlatmakk evi..
arkadaşlara gittim bugün...fırsat bulup giremedim gari...
enem!!!yokluğumdan istifade edip müsrif mi davrandılar???editörler için sakladığım malzemelerden mi yaptılar pastayı filan?:96:bugün biz yokken parti vermişler tükkanda ...![]()
hayrola çocuklara noldu???
enem!!!yokluğumdan istifade edip müsrif mi davrandılar???editörler için sakladığım malzemelerden mi yaptılar pastayı filan?:96:
geçmiş olsun...burnunuzdan geldi desene...salgın filan olmasın genem?birinin başı birinin karnı ağrıdı.. dışarıya çıkalım dedik ya hemen problem ne olsun ... ufaklık istifra etti rahatladı büyüğede şurup verdim ılık bi banyo uyuttum iiyiz şimdi çok şükür...
o geçen dolma da sarmıştı zati....bi bodruma inip buzluğa bakmak lazım....fena şüphelendim şimdi...bİlemiyom cry yapmış kekleri ...![]()
geçmiş olsun...burnunuzdan geldi desene...salgın filan olmasın genem?
ihmal etmeden ölç sürekli o zaman.enfeksyona benziyo bu....geçmiş olsun tekrar...öyle napalım onlar iyi olsunda... kediciklerden geldiğimizden beri dışarıda pek çıkmıyoz emme bilmiyom hafif ateş de vardı...:94:
ihmal etmeden ölç sürekli o zaman.enfeksyona benziyo bu....geçmiş olsun tekrar...
ay geçen biz de takıldık ona,nostalji yaptık accuk.eşime çok güldüm hatta diyor ki:'ne berbat bi oyuncu,genelde dizi kahramanları hep idol olur millet onu taklit eder.bunu ise kimse taklit etmedi,onun yerine herkes arabasını taklit etti!'çitten doğru!trt1 de kara şimşek var eşim onu seyrediyoo ayy ne komik geliyo şincik ama o senelerde nasıl pür dikkat seyrediyodukkk
bir de o dönem çocuktum fark etmemiştim de,geçen yetişkin gözüyle inceleyince dikkatimi çekti:adamın saçları bigudi ile sarılmış,bir de pembe ruj sürmüşler renk katmak için...trt1 de kara şimşek var eşim onu seyrediyoo ayy ne komik geliyo şincik ama o senelerde nasıl pür dikkat seyrediyodukkk
kelebeğim çıkmam gerek....bunun geyiğini bi ara devam ettirelim ama olur mu?iyi geceler diliyorum...
trt1 de kara şimşek var eşim onu seyrediyoo ayy ne komik geliyo şincik ama o senelerde nasıl pür dikkat seyrediyodukkk
canımm eşim laptopuma el koydu cevap veremedim sana kusura bakma evet mutlaka nostalji dizi ve filmler geyiği yapmalıyız seninle.... sabırsızlıkla bekliyorummm... grşrz...