• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

twocem burcum burdaymış... güzel hafta sonları kıslar...

sabah yürüyüşümü yaptım.... hava çok güzel kuş sesleri... ne güzel .... bugün bir işim kalmadı....sizler naparsınız...

tünaydın kızlar:86::86::86::86::86::86:

twocem burcum burdaymış... güzel hafta sonları kıslar...

sabah yürüyüşümü yaptım.... hava çok güzel kuş sesleri... ne güzel .... bugün bir işim kalmadı....sizler naparsınız...
hürremim ne güzel pozitifsin maaşallah benim işim var körümcem gille pikniğe gidicez yarın yaprak sarıcam birazdan birazda ütü yapıcam allahtan yemek var barbunya

zengin olucaksın bakıcın ahçın olucak gel keyfim gel kim demiş parayla saadet olmaz diye...süper loto oynadıydım bir şey çıktımı acep:27:

güzel,çok hareketli ama marinası falan muhteşem çok güzel:69:
ben alaçatıya gittim tuğçem orası sakindi..
burası tüm kış çok sessiz terk edilmiş gibi onedenle hareketli yarleri istiyorum tatil için...

Eki Görüntüle 214985 tuğçe bej çanta almıştım ben hem etek elbise hemde kumaş pantolonla giyilebilecek bir şey arıyorum bu nasıl sence elbise ve etekle olurmu...

ben alaçatıya gittim tuğçem orası sakindi..
burası tüm kış çok sessiz terk edilmiş gibi onedenle hareketli yarleri istiyorum tatil için...
evet canım benim güney tarafları güzel olur. marmaris datça tarafı da güzel:70:
Eki Görüntüle 214985 tuğçe bej çanta almıştım ben hem etek elbise hemde kumaş pantolonla giyilebilecek bir şey arıyorum bu nasıl sence elbise ve etekle olurmu...

bence güzel ıuyar. ben de bunların kahverengi derili olanlarından istiyorum:61:

evet canım benim güney tarafları güzel olur. marmaris datça tarafı da güzel:70:

bence güzel ıuyar. ben de bunların kahverengi derili olanlarından istiyorum:61:
canım penye yada kumaş kiloş gibi olan elbiselerle uyarmı spor gibimi acaba dedim sen gençsin daha iyi anlarsın..:34:

Back
X