Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tuğçem,ham olan sırt kasların için egzersiz araştırsana?sırtını güçlendirirsen ağırıların azalır böylece....zaten hep onu düşündüğüm için olmadım bu zamana kadar. bakıyorum biraz arastırıyorum bakalım zaten Allaah korusun bunun yüzünden ilerde emziremezsem vicdan azabı yaparım kendime![]()
senin de kandilin kutlu olsun kelebeğim...selam canlarım hepimizin kandili mübarek olsun. RABBİM hayırlı tüm dualarımızı kabul etsin...
bu arada 10 dk dır msj yazamadım noluyo ki bu siteye yine???
tuğçem,ham olan sırt kasların için egzersiz araştırsana?sırtını güçlendirirsen ağırıların azalır böylece....
zaten hep onu düşündüğüm için olmadım bu zamana kadar. bakıyorum biraz arastırıyorum bakalım zaten Allaah korusun bunun yüzünden ilerde emziremezsem vicdan azabı yaparım kendime![]()
kebelek...?![]()
canım bendede aynı sorun vardı sırtım dar göğüsler büyük 50 kiloydum evlendiğimde 75 beden büyük geliyodu düşün ama göğüsler 95 zor oluyodu sırtım berbat ağrıyo omuzlarım sürekli tutuk ama emzirebilmek için öyle bişey düşünmedim hiç bence düşünüyosn bile ilerisi için düşün çünkü emzirmek dünyadaki başka hiçbir lezzete keyfe değişilmeyecek kada müthiş bir duygu bu duyguyu tadmanı dilerim..
canımmm![]()
gözü şişmiş....düne bi dön oku hele...hayırdır pariscim gözüne ne oldu geçmişi tam okuyamadım geçmiş olsun.. nazar mı değdğ doğum gününde yoksa....
hoşgeldin sweedy....özlettin kendini yaf.merabalar horantam miraç kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun![]()
hoşgeldin sweedy....özlettin kendini yaf.
kötüparis,gözün nası oldu?
hayırdır pariscim gözüne ne oldu geçmişi tam okuyamadım geçmiş olsun.. nazar mı değdğ doğum gününde yoksa....
kayracık ne ediyo?hoşbuldum flockem bende özledim sizleri
gittin mi doktora?kötüiyice şişti sulanmaya başladı bide bulanık görüyorum hafifte ağrı var
![]()
kayracık ne ediyo?
gittin mi doktora?
oy yerim ben onu!netsin deysesi üsten 2 diş daha patlattık onun acısı sancısı huysuzluğu derken düzlemeye başladık sizde ne var ne yok kaynana napıyor ?abiyle dalaşıyor mu tatilde?
kötüiyice şişti sulanmaya başladı bide bulanık görüyorum hafifte ağrı var
he bacım nazar değdi heraldeinanırım nazara çünkü birden çıktı hiç önceden geliyorum sinyalini vermedi ağrı sızı olmadı pat diye pörtledi
![]()
merabalar horantam miraç kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun![]()