inşallah canım ya,sen de bana olandan yakalanmışsın belli.bende de ööle olmuştu gari.bi de morarması cabası...gittim sağlık ocağına damla ve merhem verdi dün kullanmaya başladımbelki bugüne gösterir etkisini iner şişi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım ya,sen de bana olandan yakalanmışsın belli.bende de ööle olmuştu gari.bi de morarması cabası...gittim sağlık ocağına damla ve merhem verdi dün kullanmaya başladımbelki bugüne gösterir etkisini iner şişi
inşallah canım ya,sen de bana olandan yakalanmışsın belli.bende de ööle olmuştu gari.bi de morarması cabası...
bende çok dolaşmışımdır mor gözle en sonunda babam bana çerçevsi mavi camlar mor gözlük almıştı hep onunla dolaşıyodum gözümün morlukları belli olmasın diee...QUOTE] enfeksyon mu çok olurdu sen de?
oy yerim ben onu!
bizimkiler kedi köpek gibi....kaynanam habire stratejiler düşünüyo abisinin üstünde....iyicene zayıfladı fesatlıktan.
bu hafta sonu gidiyos biz de tatile...bi gram eşya toplamadım daha...başlasam iyi olcek ya hani,kızın eşyaları öldürüyo beni,ıncık mıncık ya...hakketten ben valizi indiriim artıkın ya
amiinnnn sweedy'm özledik kıs seni nerelerdesin başladınmı tekrar işe....
oy yerim ben onu!
bizimkiler kedi köpek gibi....kaynanam habire stratejiler düşünüyo abisinin üstünde....iyicene zayıfladı fesatlıktan.
bu hafta sonu gidiyos biz de tatile...bi gram eşya toplamadım daha...başlasam iyi olcek ya hani,kızın eşyaları öldürüyo beni,ıncık mıncık ya...hakketten ben valizi indiriim artıkın ya
bende çok dolaşmışımdır mor gözle en sonunda babam bana çerçevsi mavi camlar mor gözlük almıştı hep onunla dolaşıyodum gözümün morlukları belli olmasın diee...QUOTE] enfeksyon mu çok olurdu sen de?
yok benimki günlük kaza pek sakardım da hep düşerdim yada biriyle toslaşırdım gözümde morarırdı...![]()
kelebaam bende çok özledim yavrum yok daha başlamadım bu ara düğün telaşı falan var bittikten sonra başlıcam inş sen nörüyon?
merabalar horantam miraç kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun![]()
yaz oklu büyük kurtarıcı demi Allah kolaylık versin kelebaamne edem kuzum böcüklerimle uğraşıom büyük evdeydi ikisi bütün gün bilgisayarın başında bana sinir geldi gittim dün onu yaz okuluna yazdırdımm... şimdi tek küçüğüyle uğraşıom...
hoşgeldin sweeedym:82:
............................................................
............................................................
bendensin![]()
biri sanki akreple yelkovanın üstüne oturmuş
zaman geçmiyiiiii