Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tünaydııııın kısçeler nöruyonuz bakeeeemmmm.....
biz iyiyiz sen nörüyonnnnn=))
tükkanı açtım arkadaşlar.mizahi bakış açısı olan, espri yönünü gelişmiş,geyiğin dibine vurmakta tecrübeli eleman aranıyor...müracaat için buraya uğrayıp bir selam kafidir. Vira bismillah deyip kırmızı kurdelamı da kesiyom.![]()
hayırlı olsun bebeğeeemmmm makasınıda gümüş tepside sunuyorummmmmçiçeğimle geldim
bak duygulandım şimdi yavvvv
slm cnm hayırlı olsun hadi burdan da bir geyikler sözlüğü kitabı çıkartırsın inş...
Tüm çiçeklerVe alkışlar sana bebemmmm...
![]()
iyii geceler günaydınlar efendim herkeşlere... Flockecim bize kalbin kadar temiz bir sayfa açtığın için teşşekkürüs ederim biraz kirlendi ama artık napalım idare etcen ben misafirlerini agırladım inşallah. Bi hata yapmışsakta affola misafirlere.. Benden bukadar hoşçakalın sevgi kelebeklerimmmm...
ne demek canısı hayatın çivis çıkmış boşversene dertte neymiş at gülüm at at çöpe![]()
çok açıkmışım sanki yıllardır afrikada aç bi aç yaşamış gibi yemeği görünce saldırdım![]()
heyy gidi günler heyyyy
ben geldiiiiiiiiim bugn çok dertliyim aydınlatın beni karanlığa gömülü vaziyetteym![]()
hayırdır canım ,,,,, anlatsana,,
akşam üstü muhabbet kuşu kaçtı balkona koymustum manzaraya baksın ddim.kuş eşimindi akşam geldi eve söyledim bendede bir huy var kabahatim varsa gülerek söylerim..allahım kıyametler koptu saaatlerce söylendi demedik söz bırakmadı bende en son ona çıkıştım bayabi sert oldu şimdi konuşmuyoruz akşam ilk defa sırtını döndü yattı gece 2 de haaala gelmemişti yanıma bayadır kavga etmediydik birikimde var tabi ben bir patladım mahfettim aramısda bozuldu çok kızdırdı beni çok alıcam intikamımı![]()
enemmm kuş yüzünden olan şu olaya bak neysem düzelir inşallah hayatım:97:
akşam üstü muhabbet kuşu kaçtı balkona koymustum manzaraya baksın ddim.kuş eşimindi akşam geldi eve söyledim bendede bir huy var kabahatim varsa gülerek söylerim..allahım kıyametler koptu saaatlerce söylendi demedik söz bırakmadı bende en son ona çıkıştım bayabi sert oldu şimdi konuşmuyoruz akşam ilk defa sırtını döndü yattı gece 2 de haaala gelmemişti yanıma bayadır kavga etmediydik birikimde var tabi ben bir patladım mahfettim aramısda bozuldu çok kızdırdı beni çok alıcam intikamımı![]()
kuzum tarafsız konuşmak gerekirse,, bence sen hatalısın ya kuşu demek ki çok sevmiş seninde yağtığın iş yani,, belki bunu utana sıkıla söylesen bu kadar tepki göstermicekti,, ama sanki iyi bişey yapmışın gibi kahkaha atarak söylemek hoş olmamış,
bide belki o gün canı başka bişeye sıkılmıştı sırf kuş için adam sırtını dönüp yatmaz herhalde,, sen keşke bi halini hatrını sotrsaydın alttan alsaydın yani,, daha ni iyi olur du sankim
ne dersin