• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

burcu flocke gitmiştir tatile

mapus bir bitsede eltisi de şimdi daha bir korkar hee kaşıktan sonra mapus hayatıda yaşadı :27:

:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

yaaaaa ufffffffff:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bende dicektim de belki birşeylere bakıyorsundur diye rahatsız etmeyeyim dedimdi.. :1:

yaz okulu harika oldu çok eğleniyo orada baştan adı okul ya pek istemedi ama şimdi pek memnun....:55:

yaz okulu harika oldu çok eğleniyo orada baştan adı okul ya pek istemedi ama şimdi pek memnun....:55:

benim yiğenlerimde aynı tepkiyi verdiler '' bıktık okuldan istemiyoruz '' modundalardı . şimdi onlar da gayet mutlu. tabi akşam 7 buçukta koltukta sızıyolarmış :)

yok canım ya derdim var a baktım azıcık ta bakmasaydım keşke. tecavüz konusunu okudum canım sıkıldı çok

bende geçen gün okudum acaip canım sıkıldı.. ufff ya öyle tipleri onlara insanı bırak hayvan bile diyemiyorummm asmak lazım .. rabbim hepimizi ve evlatlarımızı tüm kötülüklerden korusunn...

benimkide yemeği zor yiyor valla ama ufaklı abiyle gitmk istiyor o fena her sabah ondan kaçarak bindiriyoruz servise...

benim yiğenlerimde aynı tepkiyi verdiler '' bıktık okuldan istemiyoruz '' modundalardı . şimdi onlar da gayet mutlu. tabi akşam 7 buçukta koltukta sızıyolarmış :)

:emir_bebek::emir_bebek: siz de bir de kıskançlıkta oluyordur tabi... kaç yaşındaydı ufaklığın?

ufaklık 2,5 yaşında daha kıskançlık mı bilmiyorum ama şu anda benlik kavgası veriyoruz abimiz daha sakin ufaklık baskın çıkıyorr.. tam herşey benim herşeyi ben yaparım yaşı bir kitapta bu yaş dönemi için ön ergenlik tanımı yapmıştı doğru gerçekten..

Back
X