• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

Ey beni en en çok sevenim..
Ey beni en en çok kollayıp-gözetenim..
Ey sesimi hep duyanım! Yaralarımı saranım..
Eyy hiç darılmayanım! Çağırınca koşarak gelenim!

Ey bana benden yakınım! Ey beni en çok bilenim!
Ey en çirkinimden sonra bile ?gel? diyenim!
Eyy! Dünya terketse, hiç terketmeyenim!

Ey en en vefalım..Ey Sevgili, en sevgili! Meded!..

Ahh.. Ey kadrini hiç bilemediğim!
Ahh.. Ey nefsimin ilk şahlanışında bir kenara ittiğim..
Ahh.. Ey ?Sendeyim? deyip, ülfetlerde kaybettiğim!
Ahh.. Ey ?Yalnız Sana..? deyip, gayrısına kulluk ettiğim..

Ahh Sevgili! En en Sevgili..
Ahh ya Vedud! Ya Rahim! Ya Sabur...
Ahh ya Tevvab! Ya Afuvv..
Ahh ya Rabbi! Ahh Allah?ım Af Allah?ım!
Tut sana müştak yüreğimi, affet beni....

Hani Rabbim, bir anne nasıl korur-kollar evlatlarını, onlar istemeden ulaştırır ihtiyaçlarını..

Bilir neye ihtiyaçları olduğunu..Hep hazır ve nazırdır hani..
Hep verir, hiç düşünmez canını..

Hani Rabbim, yavrusunun canı acısa canı yanar annenin..
Hasta olsa yavrusu, kalkmaz eli-kolu, hüznünden kalbi acır hani?..

Ey Annelerin kalbine, onları "anne yapan" merhameti, sevgiyi koyan Rabbim!
Onlar, okyanusundan bir zerre ile böyle iseler..Sen nasılsın kimbilir?

Bu duyguyla, gözyaşlarımla kapındayım Rabbim..
Geri çevirme sana müştak yüreğimi, kabul eyle dileğimi..

Ya Rahman! Ya Vedud! Ya Rahim..Ya Latif..

Tut yüreğimi, bırakma beni

selam kızlarr. bende bmillet nereyegitti diyom meğer burdaymışsınız:63:

:52:
:54:
:52::54:

:54::52:
:54:

günaydııın bayanlar .... hoşgelmişseniz:42:

kızçelerrrr :3::6:günaydıııııııııııııııııııııııııııııııın canlarım cigerlerim ballarım böreklerimmm.......

beynelcan huuuu:51:

hımm o zaman sabır beynelcim kadroya geçene kadar sık dişini sonra tırmalarsın milleti

günaydın sevdiceklerimmmmmmm

günaydın kızlarrr

günaydın kızlar mutlu günler

günaydın kızlarrr:71:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr aslın da tünaydın mı demeliyim?
:61:

sultan nasıl geçti akşam

çok sıkıcıydı.abim ve arkadaşlarıd açok sıkıldı bizde gittik bir cafede oturduk çay içtik sohbet ettik geldik... abim ve araba kullanması çok hoş olduğu için biraz o sahne eğlenceli oldu :D... heyecan yaptı komik oldu abim ve araba kullanmasıı.. giyinip süslenip gitmiştim ne güzel...

canım minik cadı bugün beni deli etti resmen. tüm huysuzluğu üzerindeydi. her şeye ağladı durdu. çok hassas bi çocuk sanırım babasının gitmesi etkiliyor onu çok. yeni yeni de dışa vurmaya başladı... sen napıyosun hiç karşılaşamıyoruz artık

canım minik cadı bugün beni deli etti resmen. tüm huysuzluğu üzerindeydi. her şeye ağladı durdu. çok hassas bi çocuk sanırım babasının gitmesi etkiliyor onu çok. yeni yeni de dışa vurmaya başladı... sen napıyosun hiç karşılaşamıyoruz artık

ev işleri ile uğraştım cam pencere halı koltuk sildimm ne yapalım ev işi nankör daha 1 ay oldu badana yapalı ama her yer açık olunca toz giriyor tabi temizlik sil baştannn...

yerim ben minik cadımı çok sabırlı ve anlayışlı olman lazım hemde eskisinden 1000 kat daha fazla rabbim yardımcın olsun... onu oyalayacak meşguliyetler bulman gerekecek yaz okulu falan varsa yarım günlükde olsun göndersen belki enerjisini dışarı atacağı için faydası olur, hemde yaşıtlarıyla vakit geçireceği için daha mutlu olabilir...

yerim ben minik cadımı çok sabırlı ve anlayışlı olman lazım hemde eskisinden 1000 kat daha fazla rabbim yardımcın olsun... onu oyalayacak meşguliyetler bulman gerekecek yaz okulu falan varsa yarım günlükde olsun göndersen belki enerjisini dışarı atacağı için faydası olur, hemde yaşıtlarıyla vakit geçireceği için daha mutlu olabilir...

canım oyun grubu düşünüyorum aslında ama bir kaç gün sonra yazlığa gidicem ailemle. gelince düşünücem bakalım. bir de işin maddi boyutu da önemli benim için. eşim işinin başında olmadığı için gelirimiz azaldı bir miktar. bakalım düşünücez artık bişeyler.

ev işleri ile uğraştım cam pencere halı koltuk sildimm ne yapalım ev işi nankör daha 1 ay oldu badana yapalı ama her yer açık olunca toz giriyor tabi temizlik sil baştannn...

keşke badanayı bekleseydin biraz. yaz bitiminde yapılınca değiyor biraz daha.

canım oyun grubu düşünüyorum aslında ama bir kaç gün sonra yazlığa gidicem ailemle. gelince düşünücem bakalım. bir de işin maddi boyutu da önemli benim için. eşim işinin başında olmadığı için gelirimiz azaldı bir miktar. bakalım düşünücez artık bişeyler.

yazlıkta eğlenir deniz kum çocuklara çok iyi geliyor burada birkaç saatlik belediyenin oyun grupları yada kreşleri var ücretsiz diye biliyorum belki izmirdede vardır bir araştır derim bir akrabamız gönderiyor çok memnunn ...

Back
X