Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence sen tutarsız biri değilsin insan sevdiğinden bir gün haber alamasa delirir ..3 hafta yav bunun intikamını almalısın
bence sen tutarsız biri değilsin insan sevdiğinden bir gün haber alamasa delirir ..3 hafta yav bunun intikamını almalısın
Gelen olursa buralardayım acccık dürtün damlarım tabi derinlere dalmadıysam![]()
cimcime nasılsın...gidelim gideliiim kopmayaaa gideliiiim
girelim gireliiiim havayaaa gireliiiim...
güzelim güzelim hep beraaber güleliiiim
hahahahaahaaaaaaaaa keeendimizdeeen geçeliiiiim![]()
cimcime nasılsın...
kafana takma canım şu kardeş olayını herşey zamanla rayına girer...
benim iki kardeşim var ikisindende uzağım herkez farklı şehirlerde..herkez kendi hayatıyla annem desen rahmetli oldu...
hayat hep istediğin doğruda gitmiyor cimcime...
cimcime nasılsın...
kafana takma canım şu kardeş olayını herşey zamanla rayına girer...
benim iki kardeşim var ikisindende uzağım herkez farklı şehirlerde..herkez kendi hayatıyla annem desen rahmetli oldu...
hayat hep istediğin doğruda gitmiyor cimcime...
geçende ceyarla matrak yaşamışsınız ya takip edeyim dedim çanım kusura bakma![]()
mimarlıkmı istiyordun nasip canım..açık öğretim bölümlerine baktım mimarlık felan yok üzülüdüm ya..ne okusam haaala kararsızım böyle bir insan olurmu aylardır kararsızım die çalışamıyorum yaaa![]()
sizlerde benim ailem gibisiniz cimcime...
en doğrusu kafayı meşgul etmek tabi..
evlilik sonrasındada çocuk insanı olgunlaştırıyor..o hatasını anlayacak geçte olsa..
anneciğime en çok bu ramazan dua ettim..
hep iftar sofralarını hazırlardı..yemeği tatlısı..
şimdi kendim hazırlıyorum ...
hazır sofraya oturmak gibisi yok allah razı olsun tüm annelerimizde4n..
mimarlıkmı istiyordun nasip canım..
konu ile alakasız ama çamaşırlarını eşininkileri ayrımı yıkarsın ve hangi programda..
cimcime eşim çalışıyo gerçi emlakçı ama ben im çamaşırlar az kirleniyo..ben çok sokağa çıkmadığımdan..bebek var..çamaşırlarımızı bir yıkarım ayırıcaksam kızımınkileri ayırırım beyazları 60la renklileri 40la yıkarım..ariel kullanırım renklilerde omo..kızımınkileride sabun tozuyla yıkattırrım çok güzel yıkıyo..ön yıkamasız bırakmam..arada siyahlar ve beyazları geceden yıkar sabaha kadar suda bırkatırırım kirleri dahaçok çıksın die..bide yazları aygazda kaynattığım olmuştur beyazları yastık kılıfları ve kızımın kileri felan..bukadar![]()