Ölümüne Geyik Topiği :-))

bence sen tutarsız biri değilsin insan sevdiğinden bir gün haber alamasa delirir ..3 hafta yav bunun intikamını almalısın

bence sen tutarsız biri değilsin insan sevdiğinden bir gün haber alamasa delirir ..3 hafta yav bunun intikamını almalısın

1 ay hayatım ... İnsanın söylemediği naısl bir derdi olabilir.. Hasta oldu da tedavi mi gördü... anlam veremedim...

Paylaşılması zor bir dert demekle ne düşünmeliyim... yoksa neler yaşadıysa gizlemek için bir metot mu?

gidelim gideliiim kopmayaaa gideliiiim:24::21:
girelim gireliiiim havayaaa gireliiiim...
güzelim güzelim hep beraaber güleliiiim
hahahahaahaaaaaaaaa keeendimizdeeen geçeliiiiim:21::66::66::60::60::62::62::62::62::62::64::64::23::23:

gidelim gideliiim kopmayaaa gideliiiim:24::21:
girelim gireliiiim havayaaa gireliiiim...
güzelim güzelim hep beraaber güleliiiim
hahahahaahaaaaaaaaa keeendimizdeeen geçeliiiiim:21::66::66::60::60::62::62::62::62::62::64::64::23::23:
cimcime nasılsın...
kafana takma canım şu kardeş olayını herşey zamanla rayına girer...
benim iki kardeşim var ikisindende uzağım herkez farklı şehirlerde..herkez kendi hayatıyla annem desen rahmetli oldu...
hayat hep istediğin doğruda gitmiyor cimcime...

geçende ceyarla matrak yaşamışsınız ya takip edeyim dedim çanım kusura bakma:17:

cimcime nasılsın...
benim iki kardeşim var ikisindende uzağım herkez farklı şehirlerde..herkez kendi hayatıyla annem desen rahmetli oldu...

zor bir ayrılıktı..yaşadıklarımızda öyle çok acı geldi..onun düğünü benm yabancı gibi sırtımı dönüp oturmam...onun bana nispetleri..ayrılık.zor günler geçti ama bir türlü alışamıyorum..ben çok alışkanlıklarıma düşkün biriyim..evliliğe bile alışamamış 3 yıllık evli bayan nasıl bir anda ailesinin kardeşinin yokluguna alışırki herşey rayında giderken..ölüm olur başına gider 2 fatiha okursun ya ben nediyim..neyse boşver aklıma getrmek istemiyorum şimdi...başka şeylerle meşgul ediyorum kendimi..nekadar faydası olucaksa

cimcime nasılsın...

zor bir ayrılıktı..yaşadıklarımızda öyle çok acı geldi..onun düğünü benm yabancı gibi sırtımı dönüp oturmam...onun bana nispetleri..ayrılık.zor günler geçti ama bir türlü alışamıyorum..ben çok alışkanlıklarıma düşkün biriyim..evliliğe bile alışamamış 3 yıllık evli bayan nasıl bir anda ailesinin kardeşinin yokluguna alışırki herşey rayında giderken..ölüm olur başına gider 2 fatiha okursun ya ben nediyim..neyse boşver aklıma getrmek istemiyorum şimdi...başka şeylerle meşgul ediyorum kendimi..nekadar faydası olucaksa

sizlerde benim ailem gibisiniz cimcime...
en doğrusu kafayı meşgul etmek tabi..
evlilik sonrasındada çocuk insanı olgunlaştırıyor..o hatasını anlayacak geçte olsa..
anneciğime en çok bu ramazan dua ettim..
hep iftar sofralarını hazırlardı..yemeği tatlısı..
şimdi kendim hazırlıyorum ...
hazır sofraya oturmak gibisi yok allah razı olsun tüm annelerimizde4n..

açık öğretim bölümlerine baktım mimarlık felan yok üzülüdüm ya..ne okusam haaala kararsızım böyle bir insan olurmu aylardır kararsızım die çalışamıyorum yaaa:50:

açık öğretim bölümlerine baktım mimarlık felan yok üzülüdüm ya..ne okusam haaala kararsızım böyle bir insan olurmu aylardır kararsızım die çalışamıyorum yaaa:50:
mimarlıkmı istiyordun nasip canım..
konu ile alakasız ama çamaşırlarını eşininkileri ayrımı yıkarsın ve hangi programda..

sizlerde benim ailem gibisiniz cimcime...
en doğrusu kafayı meşgul etmek tabi..
evlilik sonrasındada çocuk insanı olgunlaştırıyor..o hatasını anlayacak geçte olsa..
anneciğime en çok bu ramazan dua ettim..
hep iftar sofralarını hazırlardı..yemeği tatlısı..
şimdi kendim hazırlıyorum ...
hazır sofraya oturmak gibisi yok allah razı olsun tüm annelerimizde4n..

ah tatlım başın saolsun...hatasını anlasa ne yazar..bu saatten sonra ben ansıl görüşeyim onunla..bide teyzem sormuş deydimi ablanı kaybetmene diye..nedese beğenirsin -bibakıma degdi bi bakıma deymedi..yuh dedim yuh yaaani..bukadarmı düşman olur bir kardeş ablasına..kimin suçu var bizim böyle olmamıza tam olarak emin değilim ama kim suçluysa allah bilir ve ona hakkını versin..olan bana oldu..hanfendi annemlerde o adamla cirit atıyo..ben arıyamıyorum bile onlar çıkıcaklar telefona die..ve bu bile kimsenin umrunda deil..neden ben sevdim ve uzaga evlenip onları bıraktım die..ay aklıma geldikçe damarlarım çekiliyo..akşam yine boynum tutuldu sinirden kasmaktan kendimi..bikaç ay gitsem uzaklara kızımla alsam başımı yerivar yani

mimarlıkmı istiyordun nasip canım..
konu ile alakasız ama çamaşırlarını eşininkileri ayrımı yıkarsın ve hangi programda..

çamaşırlarımızı bir yıkarım ayırıcaksam kızımınkileri ayırırım beyazları 60la renklileri 40la yıkarım..ariel kullanırım renklilerde omo..kızımınkileride sabun tozuyla yıkattırrım çok güzel yıkıyo..ön yıkamasız bırakmam..arada siyahlar ve beyazları geceden yıkar sabaha kadar suda bırkatırırım kirleri dahaçok çıksın die..bide yazları aygazda kaynattığım olmuştur beyazları yastık kılıfları ve kızımın kileri felan..bukadar:31:

çamaşırlarımızı bir yıkarım ayırıcaksam kızımınkileri ayırırım beyazları 60la renklileri 40la yıkarım..ariel kullanırım renklilerde omo..kızımınkileride sabun tozuyla yıkattırrım çok güzel yıkıyo..ön yıkamasız bırakmam..arada siyahlar ve beyazları geceden yıkar sabaha kadar suda bırkatırırım kirleri dahaçok çıksın die..bide yazları aygazda kaynattığım olmuştur beyazları yastık kılıfları ve kızımın kileri felan..bukadar:31:
cimcime eşim çalışıyo gerçi emlakçı ama ben im çamaşırlar az kirleniyo..ben çok sokağa çıkmadığımdan..bebek var..
ben onunkileri 40 da..50 dk programda yıkıyorum.. acaba azmı dedim süresi..:44:

cimcime aile ilişkilerinde kimseyi araya sokma derim teyze hala bunların çoğu lafın üstüne biraz daha ekler..boş ver o küçük cahil zamanı gelir seni arar görürsün..

Back
X