biliyorum canım. benimde değişmedi zaten sadece beynim oyun oynuyor bana. ama reset atıyorum sürekli yopluyorum güncel dosyaları![]()
zor bir süreç inşallah mantığınla aklınla hareket eder kalbine duygularına yenik düşmeden üzülmeden atlatırsın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biliyorum canım. benimde değişmedi zaten sadece beynim oyun oynuyor bana. ama reset atıyorum sürekli yopluyorum güncel dosyaları![]()
niyetim sadece kahvaltı etmekti gari....o vakte kadar çok alttan almıştım hani hamile diye.ama insanoğlu gariptir işte.alttan alırsın,o tepene binmeye çalışır...bence normal bir davranış olurdu sonuçta o bebecikin o anda dünya gelmesinde en büyük pay emek cefa senindir gerçi eltindeki cesaretide yabana atmamak lazım![]()
zor bir süreç inşallah mantığınla aklınla hareket eder kalbine duygularına yenik düşmeden üzülmeden atlatırsın canım
sağlıkla sıhhatle doğar inşallah....mert ismi benim de çok hoşuma gider.geçen öyle aklımızdan iki isim geçirdik
yiğit veya mert olabilir
deniz ismide hoşuma gidiyor
gerçi çok isim çıkar daha tam araştırmadık:97:
niyetim sadece kahvaltı etmekti gari....o vakte kadar çok alttan almıştım hani hamile diye.ama insanoğlu gariptir işte.alttan alırsın,o tepene binmeye çalışır...
doğum sonnasında yanına gittim.bana bi bakışı var aman allahım!bişey diyemeden çiçeği uzattım burnuna doğru
ince,tiz bi sesle:'özür....' dedim o kadder.barıştık herhal.
artık daha da sataşcağını düşünmüyom gari...
he valla...38 haftasını tamamlamıştı zati.1-2 haftanın daha ne önemi var demi ama?ne güzel işde dha afazla beklemeden bebişi kucaklarına almışlar sende anneyi kurtarmışın ne güzel işde .![]()
niyetim sadece kahvaltı etmekti gari....o vakte kadar çok alttan almıştım hani hamile diye.ama insanoğlu gariptir işte.alttan alırsın,o tepene binmeye çalışır...
doğum sonnasında yanına gittim.bana bi bakışı var aman allahım!bişey diyemeden çiçeği uzattım burnuna doğru
ince,tiz bi sesle:'özür....' dedim o kadder.barıştık herhal.
artık daha da sataşcağını düşünmüyom gari...
Yapılanları unutmamak ve ders almam lazım. Neyse her şerde bir hayır vardır, Sabretmem lazım gereken birşeyler var sanırım Allah baht güzelliği versin, Diyorum ne diyeyim..
ne güzel işde dha afazla beklemeden bebişi kucaklarına almışlar sende anneyi kurtarmışın ne güzel işde .![]()
herkese günaydııııııııııııııııııın.....
slmm hatunlarrr flockeme hoşgeldinn diimmm uzuun aradan sonra bizleri unutmayıp geri döndüğü için![]()
:82::82::82::82::82::82::82::82::82::82: