Ölümüne Geyik Topiği :-))

kelebeğemmmmmmmmmmmmmm mucuksss bugün seni çok çok sevesim geldi neden bilmiyorum kelebeemmmmmmmmmmmmmmmm

flocke hoşgeldin şimdi toplanır kızlar

hanımlar bu pazar evlilik yıldönümüm ben kocama ne alacam yaaaa
günaydın mandalinam....ne olursa olsun,teknolojik bişey al...pilli,şarjlı,kablolu bişey olsun da ne olursa olsun...burun kılı temizleme makinası bile olabilir.vızzzzz diye ses çıkaran bişey olsun,emin ol bayılıyolar o sese.sakın romantik olma.

ayyyy :17::17::17::17::17:

du bende bi sevem seni kuzuuuumm:38::38::38:

:29::29::29::29::29::29:

ayyy bende bendeee mucuksssss

günaydın mandalinam....ne olursa olsun,teknolojik bişey al...pilli,şarjlı,kablolu bişey olsun da ne olursa olsun...burun kılı temizleme makinası bile olabilir.vızzzzz diye ses çıkaran bişey olsun,emin ol bayılıyolar o sese.sakın romantik olma.

haklısın valla aklımda dürbün var benimki isteyip duruyordu anam 500 tl olurmu kıytırık oyuncak ya vazgeçtim teknolojik aletleride hepsi var ne alsam pufff

bir sitede en iyi koca ödülü diye birşey vardı onu al... ben bi dahakinde onu almayı düşünüyom...

kelebeğim ilk yıl dönümümüz bu daha anlayamadım iyimi kötü hem bayramda anasına gidip beni yanlız bıraktığı için takığım ona iyi koca değil gözümde bu aralar :27:

helikopter al...şu uzaktan kumandalılardan var ya....benimki 38 yaşında,işinde gücünde olan,iki çocuklu adam,bunun hayalini kuruyodu en son....:9:

ayyy bende bendeee mucuksssss

haklısın valla aklımda dürbün var benimki isteyip duruyordu anam 500 tl olurmu kıytırık oyuncak ya vazgeçtim teknolojik aletleride hepsi var ne alsam pufff

kelebeğim ilk yıl dönümümüz bu daha anlayamadım iyimi kötü hem bayramda anasına gidip beni yanlız bıraktığı için takığım ona iyi koca değil gözümde bu aralar :27:

bayramda seni bırakıp gittiyse alma vazgeçtim... sende ilk bayramda karısını bırakıp anasına giden koca ödülü al en iyisi:60::60:

önemli olan cahillik değil öğrenmeme cahilliği aşmak için çaba göstermeme kötü olan gibi birşey demiş atalar bilirsiniz

flocke buldum bir hafta boyunca seni tanımak için herkes soru soruyormuş sende cevaplıyorsun

yok anam korkarım bundan ben bu hanımlar çocukluğuma bile geri gönderebilir tehlikeli sular bunlar :27:

merak ettim kim aday gösterdi bizi :27:

kelebek sanada mı geldi aynı mesaj :27:

enem var ya bende helikopter istiyom diyom ollana alem de çaktırmadan aa ollum öyle olmaz diyip ben oynarım:27:

önemli olan cahillik değil öğrenmeme cahilliği aşmak için çaba göstermeme kötü olan gibi birşey demiş atalar bilirsiniz

flocke buldum bir hafta boyunca seni tanımak için herkes soru soruyormuş sende cevaplıyorsun

yok anam korkarım bundan ben bu hanımlar çocukluğuma bile geri gönderebilir tehlikeli sular bunlar :27:

yok beni kimse önermemiş:14:
daha sizin kadar tanınmıyom demek ki kk da :27:

ben takip ediyordum eski konularını hoşuma gitti benim...

hmmm,meg'i tanıyom,sempatik bi üye...kabul edebilirim aslında.eften püften şeyler soruyolar...gel mandalinam birlikte kabul edek....

Back
X