Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kelebeğemmmmmmmmmmmmmm mucuksss bugün seni çok çok sevesim geldi neden bilmiyorum kelebeemmmmmmmmmmmmmmmm
flocke hoşgeldin şimdi toplanır kızlar
günaydın mandalinam....ne olursa olsun,teknolojik bişey al...pilli,şarjlı,kablolu bişey olsun da ne olursa olsun...burun kılı temizleme makinası bile olabilir.vızzzzz diye ses çıkaran bişey olsun,emin ol bayılıyolar o sese.sakın romantik olma.hanımlar bu pazar evlilik yıldönümüm ben kocama ne alacam yaaaa
hanımlar bu pazar evlilik yıldönümüm ben kocama ne alacam yaaaa
ayyyy
du bende bi sevem seni kuzuuuumm
![]()
günaydın mandalinam....ne olursa olsun,teknolojik bişey al...pilli,şarjlı,kablolu bişey olsun da ne olursa olsun...burun kılı temizleme makinası bile olabilir.vızzzzz diye ses çıkaran bişey olsun,emin ol bayılıyolar o sese.sakın romantik olma.
bir sitede en iyi koca ödülü diye birşey vardı onu al... ben bi dahakinde onu almayı düşünüyom...
aaaa biri beni şeffaf oda diye biryere önermiş ne ola ki bilgisi olan varmı
ayyy bende bendeee mucuksssss
haklısın valla aklımda dürbün var benimki isteyip duruyordu anam 500 tl olurmu kıytırık oyuncak ya vazgeçtim teknolojik aletleride hepsi var ne alsam pufff
kelebeğim ilk yıl dönümümüz bu daha anlayamadım iyimi kötü hem bayramda anasına gidip beni yanlız bıraktığı için takığım ona iyi koca değil gözümde bu aralar![]()
önemli olan cahillik değil öğrenmeme cahilliği aşmak için çaba göstermeme kötü olan gibi birşey demiş atalar bilirsiniz
flocke buldum bir hafta boyunca seni tanımak için herkes soru soruyormuş sende cevaplıyorsun
yok anam korkarım bundan ben bu hanımlar çocukluğuma bile geri gönderebilir tehlikeli sular bunlar
merak ettim kim aday gösterdi bizi
kelebek sanada mı geldi aynı mesaj![]()
hmmm,meg'i tanıyom,sempatik bi üye...kabul edebilirim aslında.eften püften şeyler soruyolar...gel mandalinam birlikte kabul edek....önemli olan cahillik değil öğrenmeme cahilliği aşmak için çaba göstermeme kötü olan gibi birşey demiş atalar bilirsiniz
flocke buldum bir hafta boyunca seni tanımak için herkes soru soruyormuş sende cevaplıyorsun
yok anam korkarım bundan ben bu hanımlar çocukluğuma bile geri gönderebilir tehlikeli sular bunlar
merak ettim kim aday gösterdi bizi
kelebek sanada mı geldi aynı mesaj![]()
kıs bekle,belkim sıradasındır.....üzülme hemen...yok beni kimse önermemiş
daha sizin kadar tanınmıyom demek ki kk da
ben takip ediyordum eski konularını hoşuma gitti benim...
kimmiş gari,bi de nası buldun?flockeee buldum buldum aramızdaki önerme işi üstadını senide benide öeneren ................![]()