Ölümüne Geyik Topiği :-))

yok beni kimse önermemiş:14:
daha sizin kadar tanınmıyom demek ki kk da :27:

ben takip ediyordum eski konularını hoşuma gitti benim...

sen önermedin mi bizi :27:

hmmm,meg'i tanıyom,sempatik bi üye...kabul edebilirim aslında.eften püften şeyler soruyolar...gel mandalinam birlikte kabul edek....

bilemedimki eften püften demi yedi ceddimi ortaya koymazlar dimi sana güvenip kabul edeyimmi :27:

sen önermedin mi bizi :27:

bilemedimki eften püften demi yedi ceddimi ortaya koymazlar dimi sana güvenip kabul edeyimmi :27:
kebelek sen mi önerdin hele???
hadi kabul edek mandalinam,cevaplamak istemediklerimiz için kalkıp bize elk. vercek değiller ya,destere filmü değil ki bu....

şimdilik hediye olayına ara verip şeffaf oda oda olayına giriyorum

flocke kelebek sanırım bizi öneren konuyu incelerken yazısını gördüm isim vermemiş ama beni tanıyan bir kelebek var orada :27:

kabul edemmi ki flocke ne diyorsun

kıs bekle,belkim sıradasındır.....üzülme hemen...

yok kıs ne üzülcem ben soru sorcem sizeee kabul ediverin de...

kıs mandiş var ya korkulur senden kızım gizli gizli öneriyom hemen çakıyon sende

ne edem herkes öneriyor ben de dedim canlarımı öneremm...

herkeşcikler sevdiği tanıdığı kişileri öneriyo biz kusur mu kalaydık..

kabul ediverin gari kısss soru sorcez size ne güzel olur...

eee ne etcekler şincük?derin bi sessizlik oldu,kimse dönmedi.özelden mi link atcekler?ben abone değilim ki o topiğe,nası bulcekler beni?benim sorulardan nası haberim olcek?
telefondan kimse tıslamicek demi korku filmlerindeki gibi?

yok kıs ne üzülcem ben soru sorcem sizeee kabul ediverin de...

kıs mandiş var ya korkulur senden kızım gizli gizli öneriyom hemen çakıyon sende

ne edem herkes öneriyor ben de dedim canlarımı öneremm...

şimdi ne desem bilemedim bir şey demiycem bugün seni çokk çok çok sevesim var mıncırıp mıncırıp öpesim var

mandiş-can,ben kabul ettim gari.yannız bırakma beni,sıkıca tut elimi...

tuttum flocke 10 dakika beklemek lazım kurallar malum sen bekle 10 dakika sonra yanındayım :27:

tamam ama oyda toplaman lazımmış bak anket yapılcak hee propaganda süresini ii değerlendir kelebek :27:

eee ne etcekler şincük?derin bi sessizlik oldu,kimse dönmedi.özelden mi link atcekler?ben abone değilim ki o topiğe,nası bulcekler beni?benim sorulardan nası haberim olcek?
telefondan kimse tıslamicek demi korku filmlerindeki gibi?

yok daha anket yapılıp herkesin fikri alınacak ankette en çok oy alan o haftanın konuğu oluyor sonra link verip seni çağırırlar...:kkk:

senden iyi muhtar mı bulacaklar... olursun tabee

kaynanan da yardımcı olur, kafanızı kızdıran sorunlar karşısında geçer karşılarına anneme düzgün davranın yoksa kaşınızı yırtarım bak derse sorunlar hallolabilir kanımca:27:

senden iyi muhtar mı bulacaklar... olursun tabee

kaynanan da yardımcı olur, kafanızı kızdıran sorunlar karşısında geçer karşılarına anneme düzgün davranın yoksa kaşınızı yırtarım bak derse sorunlar hallolabilir kanımca:27:
he he göz önüme geldi şincik....:9:

kaynanan napıyo bu arada heyecanlı mı okula başlıcak diye...

ayy siz haftaya başlıcanız bide...

kelebeğim benim çıkmam lazım artıkın....goncagülüm yimağa gelecek.sonna görüşürüz genem....

kaynanan napıyo bu arada heyecanlı mı okula başlıcak diye...

ayy siz haftaya başlıcanız bide...
bi telaş içinde ki sorma....habire çantamı ne zaman alcen,ayakkabılarımı ne zaman alcen diip duruyo.bu hafta sonu büyük alışveriş var....

Back
X