Ölümüne Geyik Topiği :-))

hevuuuuuk kesicem seni hevuk iki saaattir orda tepiniyorum tek başıma geldi en yakın arkadaşım gitti karşı taraftan oldu bari tam üstündeki yorumumu görseydin kızlar benm kociş gelcek ben çıkıyorum yarın görüşürüz..hevuk sennen özel görüşüces hevuk:20::20:

katılıyorum hevuk bendensin:3::3:

Ben çok saygın bir kız oldugunu düşünüyorum sultanın
O iinsana nispet yapmak için seviyesaine düşmemeli
Ne hali varsa görsün bence Onu takip edersen sürekli sultancım asla unutum yeni bir sayfa açamazsın kendine ama :50:

ben lay loy lom geziyorum...

üzgünlük belirtisi yok bende gülen suratlarla sohbet ediyorum bambaşka kişilerle.. onunda merak edip bakacağına eminim...hatta bir ara hissettim bir baktım burda ondna sonra beni bir keyif aldı ki sorma.... :))

hevuuuuuk kesicem seni hevuk iki saaattir orda tepiniyorum tek başıma geldi en yakın arkadaşım gitti karşı taraftan oldu bari tam üstündeki yorumumu görseydin kızlar benm kociş gelcek ben çıkıyorum yarın görüşürüz..hevuk sennen özel görüşüces hevuk:20::20:

:60: Ben yorumunu gördüm ama hepsini okumadım tartışmamı vardıki?
Herkesin bakış açısı farklı benimde erkek arkadaşım var onunda olsun.
Kıskanmıyorum yanlış bişey yaparsada emin oldugumda engellerim görüşmesini..

Ben çok saygın bir kız oldugunu düşünüyorum sultanın
O iinsana nispet yapmak için seviyesaine düşmemeli
Ne hali varsa görsün bence Onu takip edersen sürekli sultancım asla unutum yeni bir sayfa açamazsın kendine ama :50:

hayır canım öyle değil kelime oyunu gibi bir kaç forum var da oyun oynadım.. yalnış anlaşılmasın.

zaten orası arkadaşlık sitesi değil ki..

:60: Ben yorumunu gördüm ama hepsini okumadım tartışmamı vardıki?
Herkesin bakış açısı farklı benimde erkek arkadaşım var onunda olsun.
Kıskanmıyorum yanlış bişey yaparsada emin oldugumda engellerim görüşmesini..

deget bakış açısıymış benm içün değmezmiydi açını gevşetmeye..yarın sorarım ben sana hevuk dahada küsdüm gonuşmuyom:63::63:

:63::63::63:hevuk hariç herkese:3::3::3::3::3::3:hevuk sana sidkli geceler diliyorum kardeşim inş işersin rüyanda :60::60::60::60:şuanda geldi ve koptummm tamam artık ben bütün gece koparım:60::60::60:

tamam tamam takip yok. sadece son kelimeden kelime türetmece yaptım...

:63::63::63:hevuk hariç herkese:3::3::3::3::3::3:hevuk sana sidkli geceler diliyorum kardeşim inş işersin rüyanda :60::60::60::60:şuanda geldi ve koptummm tamam artık ben bütün gece koparım:60::60::60:

şükür kavuşturana hevuk-can,nöriyon görüşmeyeli?

İyi Flocke hatun nöriyim
Oturuyorum herzamanki gibi Annemin dediği gibi ot geldim soğan gidiyom:9:
Sen neler yapıyorsun? Özledim seni bi ara terk etmeyi düşündüm sayfayı yapamadım :1:
Kimse gelip gitmez oldu İyikide geldin inşallah yaraları sararız hep beraber sayfa dolar taşar..

İyi Flocke hatun nöriyim
Oturuyorum herzamanki gibi Annemin dediği gibi ot geldim soğan gidiyom:9:
Sen neler yapıyorsun? Özledim seni bi ara terk etmeyi düşündüm sayfayı yapamadım :1:
Kimse gelip gitmez oldu İyikide geldin inşallah yaraları sararız hep beraber sayfa dolar taşar..
bi tatile gidip geldim tükkanı terk eden terk edene olmuş gari....burcu ile daha hiç konuşamadım,sweedy nerde allah bilir,kriptik-can da kayboldu....beynel'i herkes sorar oldu,tuğçe de kayıp....annamadım ki olayı...
ben bugün oldukça ağır bi fatura ödedim,şööle bi hafifledim geldim.oğlanı dershaneye kaydettim,1.5milyarı bayıldım oh dedim ama niyeyse otururken acıyo biraz.....

bi tatile gidip geldim tükkanı terk eden terk edene olmuş gari....burcu ile daha hiç konuşamadım,sweedy nerde allah bilir,kriptik-can da kayboldu....beynel'i herkes sorar oldu,tuğçe de kayıp....annamadım ki olayı...
ben bugün oldukça ağır bi fatura ödedim,şööle bi hafifledim geldim.oğlanı dershaneye kaydettim,1.5milyarı bayıldım oh dedim ama niyeyse otururken acıyo biraz.....

Evet ya kimse gelmedi eskiden tozunu attırtırdık topikin
İnşallah toplaşırız yine Sveedy işe girdi Two tatilde sanırım
Burcu uzuun zamndır yok zaten sen yokken çok gelmedi topike
En has adamın Mandiş çıktı bir an olsun terk etmedi Helal
Bende geceleri geldim tabii hep bakındım
Geçmiş olsun Anacım ben elimde olmayana 4 bin verdim oturuyo insanın içine
İnşallah faydası olsunda oğluna önemli değil ama içinin ateşi 1 hafta sürer

Evet ya kimse gelmedi eskiden tozunu attırtırdık topikin
İnşallah toplaşırız yine Sveedy işe girdi Two tatilde sanırım
Burcu uzuun zamndır yok zaten sen yokken çok gelmedi topike
En has adamın Mandiş çıktı bir an olsun terk etmedi Helal
Bende geceleri geldim tabii hep bakındım
Geçmiş olsun Anacım ben elimde olmayana 4 bin verdim oturuyo insanın içine
İnşallah faydası olsunda oğluna önemli değil ama içinin ateşi 1 hafta sürer
mandiş ki tükkanımdan eleman kaçırmaya çalışan....esaslı avratmış vesselam...
1.5 verdim eve geldim eşşek demez mi bi de:'anne,5 lira versene oyun alcem...nası kızardıysam çocuk iki adım geriye gitti ağzımdan sadece:'yürü git len!'çıkıverdi...:9:
senin tedavi süreci noldu hevuğum?

1.5 verdim eve geldim eşşek demez mi bi de:'anne,5 lira versene oyun alcem...nası kızardıysam çocuk iki adım geriye gitti ağzımdan sadece:'yürü git len!'çıkıverdi...:9:

Eeeee arkadaş dediğin zor günde belli olur.:38:
Çocuk tabe o 1.5 binniradan kaçtane 5 lira çıkar bilse kendi alır harıl harıl evde çalışırdı.
Heheh ben de kendimi tutamıyom ya başka birinin çocuguna bi değğt diyorum çocuk yeriinden oynuyo aslında şaka yapıyom .
Tedavi bekliyo napıcagımı bilemiyorum karar vermek zor..

floke bu gün herkez yrı telde çaldı topikte...
sen ucuz atlatmışsın flokem burada sıradan bir dersane 2 milyarmış...başarı seviyesi tartışılır...
bir umut işte veriyoruz çocukları...ne yapalım şartlar öyle gerektiriyor..ek ders aldırmak şart oldu imkanlar dahilinde...

bazen yetersiz hissediyorum kendimi 2-3 çocuğu olanlara allah kolaylık versin...

Back
X