Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
katılıyorum hevuk bendensin![]()
hevuuuuuk kesicem seni hevuk iki saaattir orda tepiniyorum tek başıma geldi en yakın arkadaşım gitti karşı taraftan oldu bari tam üstündeki yorumumu görseydin kızlar benm kociş gelcek ben çıkıyorum yarın görüşürüz..hevuk sennen özel görüşüces hevuk![]()
hoşbulduk,kimi dövüyos???ben de varım....![]()
Ben çok saygın bir kız oldugunu düşünüyorum sultanın
O iinsana nispet yapmak için seviyesaine düşmemeli
Ne hali varsa görsün bence Onu takip edersen sürekli sultancım asla unutum yeni bir sayfa açamazsın kendine ama![]()
Ben yorumunu gördüm ama hepsini okumadım tartışmamı vardıki?
Herkesin bakış açısı farklı benimde erkek arkadaşım var onunda olsun.
Kıskanmıyorum yanlış bişey yaparsada emin oldugumda engellerim görüşmesini..
şükür kavuşturana hevuk-can,nöriyon görüşmeyeli?
hayır canım öyle değil kelime oyunu gibi bir kaç forum var da oyun oynadım.. yalnış anlaşılmasın.
zaten orası arkadaşlık sitesi değil ki..
Kız desene ben öyle sandım Suskun çıldırmış omalı diye düşünürken açıklama iyii oldu valla..
bi tatile gidip geldim tükkanı terk eden terk edene olmuş gari....burcu ile daha hiç konuşamadım,sweedy nerde allah bilir,kriptik-can da kayboldu....beynel'i herkes sorar oldu,tuğçe de kayıp....annamadım ki olayı...İyi Flocke hatun nöriyim
Oturuyorum herzamanki gibi Annemin dediği gibi ot geldim soğan gidiyom
Sen neler yapıyorsun? Özledim seni bi ara terk etmeyi düşündüm sayfayı yapamadım![]()
Kimse gelip gitmez oldu İyikide geldin inşallah yaraları sararız hep beraber sayfa dolar taşar..
hevuk hariç herkese
hevuk sana sidkli geceler diliyorum kardeşim inş işersin rüyanda
şuanda geldi ve koptummm tamam artık ben bütün gece koparım
![]()
bi tatile gidip geldim tükkanı terk eden terk edene olmuş gari....burcu ile daha hiç konuşamadım,sweedy nerde allah bilir,kriptik-can da kayboldu....beynel'i herkes sorar oldu,tuğçe de kayıp....annamadım ki olayı...
ben bugün oldukça ağır bi fatura ödedim,şööle bi hafifledim geldim.oğlanı dershaneye kaydettim,1.5milyarı bayıldım oh dedim ama niyeyse otururken acıyo biraz.....
mandiş ki tükkanımdan eleman kaçırmaya çalışan....esaslı avratmış vesselam...Evet ya kimse gelmedi eskiden tozunu attırtırdık topikin
İnşallah toplaşırız yine Sveedy işe girdi Two tatilde sanırım
Burcu uzuun zamndır yok zaten sen yokken çok gelmedi topike
En has adamın Mandiş çıktı bir an olsun terk etmedi Helal
Bende geceleri geldim tabii hep bakındım
Geçmiş olsun Anacım ben elimde olmayana 4 bin verdim oturuyo insanın içine
İnşallah faydası olsunda oğluna önemli değil ama içinin ateşi 1 hafta sürer
mandiş ki tükkanımdan eleman kaçırmaya çalışan....esaslı avratmış vesselam...
1.5 verdim eve geldim eşşek demez mi bi de:'anne,5 lira versene oyun alcem...nası kızardıysam çocuk iki adım geriye gitti ağzımdan sadece:'yürü git len!'çıkıverdi...
senin tedavi süreci noldu hevuğum?
floke bu gün herkez yrı telde çaldı topikte...mandiş ki tükkanımdan eleman kaçırmaya çalışan....esaslı avratmış vesselam...
1.5 verdim eve geldim eşşek demez mi bi de:'anne,5 lira versene oyun alcem...nası kızardıysam çocuk iki adım geriye gitti ağzımdan sadece:'yürü git len!'çıkıverdi...
senin tedavi süreci noldu hevuğum?