Ölümüne Geyik Topiği :-))

Evet ya kimse gelmedi eskiden tozunu attırtırdık topikin
İnşallah toplaşırız yine Sveedy işe girdi Two tatilde sanırım
Burcu uzuun zamndır yok zaten sen yokken çok gelmedi topike
En has adamın Mandiş çıktı bir an olsun terk etmedi Helal
Bende geceleri geldim tabii hep bakındım
Geçmiş olsun Anacım ben elimde olmayana 4 bin verdim oturuyo insanın içine
İnşallah faydası olsunda oğluna önemli değil ama içinin ateşi 1 hafta sürer

:19::19::19::19::19::19:
küstüm daha da gelmem dicem ama kopamıyom da ilk buraya bakıyom :60:
kız hergün bilmem kaç saat hem gündüz hem gece burdayım
diyon bide kimse gelmedi aşk olsun sanaa:63::63::63::63::63:

:19::19::19::19::19::19:
küstüm daha da gelmem dicem ama kopamıyom da ilk buraya bakıyom :60:
kız hergün bilmem kaç saat hem gündüz hem gece burdayım
diyon bide kimse gelmedi aşk olsun sanaa:63::63::63::63::63:

:17: Şey ya burdasın tabiiki sen ben gördüm senii ama hakkını yememek lazım
En çok mandiş burdaydı Kelebeğim onu söledim sensiz olmaz zaten buralar ıssız kalır Canım benim canımmmmmmmm :38:
Küsme bana :93: Lafın gelişiydi canım Diğer kızlarda alınmasın şimdi herkes ara ara uğramaya çalıştı..

Son düzenleme:
bende yoktum yaz sezonunda ama döndüm:27:

bağırsam avazım çıktığı kadar ya da sussam...
nefret etsem ya da çoook sevsem...
gitmek için her yolu denesem ya da olduğum yerde kalakalsam...
taksam elalemin boş sözlerini ya da umursamasam...
uyku ve uyanıklık arasında geçecek üç günüm var neticede...
dün, bugün ve yarın...
dün geride kaldı...
bugün yaşandı ve bitti...
yarın...
işte yarınımdan umutluyum...

bağırsam avazım çıktığı kadar ya da sussam...
nefret etsem ya da çoook sevsem...
gitmek için her yolu denesem ya da olduğum yerde kalakalsam...
taksam elalemin boş sözlerini ya da umursamasam...
uyku ve uyanıklık arasında geçecek üç günüm var neticede...
dün, bugün ve yarın...
dün geride kaldı...
bugün yaşandı ve bitti...
yarın...
işte yarınımdan umutluyum...

Kelebek geldim ama sen yoktun bekledim sonra o konuya yorum yaptım yorumları okuyodum..
Şiir kime ait çok beğendim ben bunu.
Hayırdır sen bu saate kalmazdın Kuzum

Kelebek geldim ama sen yoktun bekledim sonra o konuya yorum yaptım yorumları okuyodum..
Şiir kime ait çok beğendim ben bunu.
Hayırdır sen bu saate kalmazdın Kuzum

altına imzamı ataydım keşke az önce uydurdum kendi bloğuma koymuştum buraya da ekleyeyim dedim...:34:
beğendiğine sevindim...:42:
gidiyom hatta şu an yatağımdayım yastık beni acaip cezbediyo şu msjı yazıp seni öpüp pcmi kapatıp yastığıma sarılıcam...
:54::38::38::38::38::80:

altına imzamı ataydım keşke az önce uydurdum kendi bloğuma koymuştum buraya da ekleyeyim dedim...:34:
beğendiğine sevindim...:42:
gidiyom hatta şu an yatağımdayım yastık beni acaip cezbediyo şu msjı yazıp seni öpüp pcmi kapatıp yastığıma sarılıcam...
:54::38::38::38::38::80:

Tatlı rüyalar
Rüyanda beni gör bende ütü yapmaya gidicem ona üşendiğim için uyuyamıyorum
Eşimin iş gömlegi ütülemeliyim gece getirdi..

günaydın hanımlar... huzursuz oldum. erkenden uyandım. içsel bir sıkıntım vardı sabah. belki yalnıştı belkide hiç yapmamm gerekn birşeydi. ama kendime hakim olamadım. ben ondan oda benden iyice soğumuş olmalıyız. bu hafta onun msn adresinde kızları gördüm. eminim belli bir amaçla yapılmış birşeydi. bu kadar ksıa sürede göstere göstere yeni sevgili arıyorum diye resmen ilan etmişti.. çok kzımıştım bende onu kızdırmak istedim kızdırdım. nasıl bir hisle uyandırdıysa beni msn den silmiş.bende zaten silinmişti. sil tuşu aktif oldu.. aynı duyguları oda yaşamış olmalı. o kızlarla belli bir amaç için sohbet edecek ben onu düşünücem sanmasın diye yaptım. bei zaten bir açıklama yapmadan terk eden adam. çok havalanmıştı. akşam bende onun sıklıkla bulunduğu sitedeydim. o farklı rumuzla ben iptal ettiğim rumuzla dolaştım.
beni umursmaz halde olan adam beni 1 hafta boyunca silmemiş adam. ben onun istemediği bir şeyi yapınca ve sırf sohbet geyik olsun diye girdiği sitede dolandım. kelime oyunu oynadım. topicklere birşeyler yazdım. bakıcağından emindim ve bakmış ... sonrada benim sildiğimi görünce oda beni silmiş.. ne yapmamı bekledi ki.. o gününü gün ederken ben boynumu büküp bekleyecekmiydim...

biliyorum sinirden köpürüyordur. ama kendi hatasını görmeyecek kadar aptal biriymiş..

günaydın hanımlar... huzursuz oldum. erkenden uyandım. içsel bir sıkıntım vardı sabah. belki yalnıştı belkide hiç yapmamm gerekn birşeydi. ama kendime hakim olamadım. ben ondan oda benden iyice soğumuş olmalıyız. bu hafta onun msn adresinde kızları gördüm. eminim belli bir amaçla yapılmış birşeydi. bu kadar ksıa sürede göstere göstere yeni sevgili arıyorum diye resmen ilan etmişti.. çok kzımıştım bende onu kızdırmak istedim kızdırdım. nasıl bir hisle uyandırdıysa beni msn den silmiş.bende zaten silinmişti. sil tuşu aktif oldu.. aynı duyguları oda yaşamış olmalı. o kızlarla belli bir amaç için sohbet edecek ben onu düşünücem sanmasın diye yaptım. bei zaten bir açıklama yapmadan terk eden adam. çok havalanmıştı. akşam bende onun sıklıkla bulunduğu sitedeydim. o farklı rumuzla ben iptal ettiğim rumuzla dolaştım.
beni umursmaz halde olan adam beni 1 hafta boyunca silmemiş adam. ben onun istemediği bir şeyi yapınca ve sırf sohbet geyik olsun diye girdiği sitede dolandım. kelime oyunu oynadım. topicklere birşeyler yazdım. bakıcağından emindim ve bakmış ... sonrada benim sildiğimi görünce oda beni silmiş.. ne yapmamı bekledi ki.. o gününü gün ederken ben boynumu büküp bekleyecekmiydim...

biliyorum sinirden köpürüyordur. ama kendi hatasını görmeyecek kadar aptal biriymiş..

boşver o zaman be gülüm sen kendine bak hayatını yaşa

hürrem sen bağlanmışsın bu adama belli ama davranışları hiç olgun değil...bu adam seni üzecek türden...onu unutmaya çalış...zor olsada...

:60: Kız bi işemediğim kalmıştı onuda yaptırtma bana:1::1:
Sanada eşin saldırsın bu gece emii :60:

odiğilde uyuyan eşime ben saldırdım..bu adamdan gına geldi yemin ederim artık benmi erkeğim omu belli değil..bazen tartışmaya bile dönüyo yani bu durum..sabah tutturdu bir surat bir surat senn yüzünden cenbt kaldım die..ama harbi harbi surat yapıyo..istekli oldugu halde reddedilicek kadınmıyım ben dedim okadar ağrıma gittiki anlatamam:59:

bazen bakıyorum kendime,aynaya,evime camımı açıp manzaramı seyrediyorum..sonra dönüyorum çocuguma bakıyorum,akşam eve gelen kocama bakıyorum,olmayan komşularıma.hergün 1 haftada okuyup bitirmek için çabaladıgım 500 sayfalık sıkıcı kitaplara,vakit geçsin diye takıldıgım şu laptobuma....içime dönüp hayattan beklentilerime bakıyorum..bir geçmişe birde beni bekleyen geleceğe bakıyorum..kızlar ben çok mutsuzum galiba yaaaaa......ben hiç olmak istediğim yerde değilim..ben ben değilim sanki bi robot gibiyim.olması gerekenleri yapar gibiyim.bazen soruyorum ne istiyordum aslında neyle mutlu olurdum..ama bakıyorum ben tam tersini yapmaktayım..ben neden böyle oldum diyorum...offffff offff çok dertliyimçok..acaba adette oldugum içinmi:59::59:

bazen bakıyorum kendime,aynaya,evime camımı açıp manzaramı seyrediyorum..sonra dönüyorum çocuguma bakıyorum,akşam eve gelen kocama bakıyorum,olmayan komşularıma.hergün 1 haftada okuyup bitirmek için çabaladıgım 500 sayfalık sıkıcı kitaplara,vakit geçsin diye takıldıgım şu laptobuma....içime dönüp hayattan beklentilerime bakıyorum..bir geçmişe birde beni bekleyen geleceğe bakıyorum..kızlar ben çok mutsuzum galiba yaaaaa......ben hiç olmak istediğim yerde değilim..ben ben değilim sanki bi robot gibiyim.olması gerekenleri yapar gibiyim.bazen soruyorum ne istiyordum aslında neyle mutlu olurdum..ama bakıyorum ben tam tersini yapmaktayım..ben neden böyle oldum diyorum...offffff offff çok dertliyimçok..acaba adette oldugum içinmi:59::59:

cimcime...
adet dönemi başlamadan bir hafta öncesi bendede sıkıntı gerginlik oluyor...geçici depresyon moduna giriyor insan..
sende hasas bir dönemdesin...
ev kadınlarıda çalışan kadınlar kadar yoruluyor...bende kendimi yetersiz hissediyorum bazen....
diyorumki çocuğum var evim var geçinebildiğim bir eşim var...daha ne beklenebilir hayattan...
monotonluk bizi yoruyor olabilir...

ne yapalım daha sıkıntıda olanları düşünüp şükrederek motive olabilirz...
benim yaşadığım yerde yaşıma göre bir arkadaşım yok hep yaşlı karı koca emekli olmuş...bende evde işlerle oğlanla meşgul oluyorum...

Back
X