tünaydın cannar bugün innnnşşşhalk eğitime başvuruyorum terzilik için..bide kaynanamın çatlak kardeşi var ona inicem bugün yokum yani ugruyum ce. yapim dedim..suldannn keşke herkez senin gibi olsa.ayrılıklar çok bunalımlı geçiyo.. insanlara moral vermek bile bazen zor oluyo çünkü kendin bile inanmıyosun söylediklerineçeken bilir derler ben hep ağğğla ağla açılırsın sonrada bi bakmışsın aklına bile gelmez olmuş derim..ister görücü olsun ister severek,,mantık mantık mantık diyoorum...aldatılan hülya avşara laf sokmaya kalkmışlar sende aldatıldınya gibilerden,,kadın -yanımda burnunu karıştıran,göbeğini kaşıyan,sırtını dönüp osuran adamla şehvetle sevişemezdim kusura bakmayın bunun için aldattıysa ne ala demiş...sevgiden önce saygı gelir derim..saygı bittiyse ister mecnun olsun yinede gözüne kıronun teki gibi gelir heralde...bekarlara duyrulur........bigün kızlarla konuşuyoruz..biri diyo benm kocam böyle yapıo biri diyo yanımda şunu yapıyo ıyyyy felan..öbürüde dediki asssla yanımda kaçırmaz gece yatakta bile olsa kalkar lavaboya gider o öyle yapınca bende yapamıyorum
dedi..ama hiç kocası ona itici gelmemiş..biride kızken bilirim okadar osrklu bişeydiki anlatamam..kız dedim evlendin ne yaptın tutamadıgın şeyini!sormayaa kaynanamların yanında bile kaçırdım çok koötü bişeymiş..ama kocamla karşılıklı yapıoz dedi!!yuh dedim..yinede seviyolar birbirlerini oda iyi..
bu kısmı nie anladdım bilmiom aklıma geldi şuan gülme krizi geldi karşılıklı yapıolarmış hey allam
hevukkkkkk naptın o gece tutabildinmi
![]()
Ay nasıl du ettin kız altıma yaptım gerçektende