suskun amin canım cümlemizin
ve özellikle seninde tüm dileklerin kabul olur inşallah
ben twyuda beynelide merak ediyorum haberi olan yokmu
Two yogun oldugunu yazmıştı Beynelinde yeri değişti galiba ondan giremiyo bende merak ediyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suskun amin canım cümlemizin
ve özellikle seninde tüm dileklerin kabul olur inşallah
ben twyuda beynelide merak ediyorum haberi olan yokmu
inşallah kuzum ben sizin düğünüzü göremedim ama siz binimkini görürsünüz inşallahhhhhhYakında inşallah Hayatımıda evlendircez musmutlu olucak..
hayatı everemiyoruz önce ablasını evermeliyiz
buarada bende adanalı geliniyim
eşimin ablasıda iskenderun![]()
ben başladım çalışmalara dün verdim 2 randevu pazardan beri kocayı sıkıştırdım köşeye istemiyordu zorladım..maşallah adrenalin doruktaa bakalım bukdar çalışmaya gelir bi bebiş inşallah..
![]()
Hehehh kesin kesin Ana tarafı sizden baba tarafı bizle arkadaş kesin
Fatih gibi bi adam olsada haklarından gelse eşimin tam 15 binlira alıcagı var 3 mislide borcu
Alacaklılar sıkıştırıyo alıyo biz alamıyoz hala..Ben alırım aslındada bırakmıyo arayım![]()
hayatı everemiyoruz önce ablasını evermeliyiz
buarada bende adanalı geliniyim
eşimin ablasıda iskenderun![]()
inşallah kuzum ben sizin düğünüzü göremedim ama siz binimkini görürsünüz inşallahhhhhh
mandalin çok önemli bi noktaya parmak bastın evet çok haklısın önce büyüklerrrr =))
kızlar ben evliliğe uyum sağlıyamadım yani kendimi evli hissetmiyorum nedense anlamadım eşimede söledim...sanki evli diğiliz gibi dedim ...Oda iyi işte sıkılmazsın çabuk dedi geçti...
Hevuk sen gibi yemke döktüremiyom ben iyi yapamayorum yane..
bişi yapınca annem oooo evlisin napıosun artık idrak ett bunu die sallıyo yaaa en çokta ona gıcığımmmm![]()
kızlar ben evliliğe uyum sağlıyamadım yani kendimi evli hissetmiyorum nedense anlamadım eşimede söledim...sanki evli diğiliz gibi dedim ...Oda iyi işte sıkılmazsın çabuk dedi geçti...
Hevuk sen gibi yemke döktüremiyom ben iyi yapamayorum yane..
bişi yapınca annem oooo evlisin napıosun artık idrak ett bunu die sallıyo yaaa en çokta ona gıcığımmmm![]()
inşallah kuzum ben sizin düğünüzü göremedim ama siz binimkini görürsünüz inşallahhhhhh
mandalin çok önemli bi noktaya parmak bastın evet çok haklısın önce büyüklerrrr =))
)[/B]
aa senin eşin üç bej para bağılamış bizimki dairesini bağış yaptı bu gidişle bir tane daha yapacaz beraber bazen diyorum Allahım işte zenginlik budur ihtiyacı olup olmamasına bakmadan dağıtıyoruz sen bize biz onlara![]()
iskenderunlu gelin şanslı iyidir bizim oranın insanlarıoradamı oturyo cnm???sen adanyı sevdinmi ben pek ısınamadım orya 2 kez gittim kalabalık karışık bi şehir..:44:
evet orada yaşıyor görümcen memnunda halinden
ben sevmiyorum adanayı bir kere yazı yaz değil kışı kış değil tek güzel yanı kışın yakıt tasarrufu
antalyayı daha çok severim ama alanyayı daha çok marinanın az ilersinde yamaç paraşütü yapmıştım ilk kez acayip güzeldi
İnşallah canım
Benim yapmadığım bişe kalmadı valla Amuda bile kalktım ama olmuyo
Tüpte denedim hayırlısı inşallah günlerini tyakip et yumurtlama günlerini bide kafanda o olmasın..
Eşinede söyle tecavüz kaçınılamazsa zevk alsın![]()
ahh birde seveceği koca bulsam
kaç aylık evlisin miray
Bizimlede arkadaş olurmusunuz![]()
Bizde dağıtıyoz evimiz yok olsaydı onuda verirdik kesin..
Adanalımıydın sen
Adanalı bir eltim var elti diyo ama eşimin halasının gelini onla çok dalga geçiyoruz
Sürekli gündemdeler hergün mutlaka haberlerde yer alıyorlar.
Ama onlar güzel insanlar...
Bende Trabzon'luyum eşimde ama akraba değiliz eşim Akçaabat lı
Biz İstanbulda yaşıyoruz ben doğma büyüme buralıyım eşim de 5 yıl önce gelmiş
dün diyorum hadi geç bebiş yapcaz manyakmısın gitmem lazımmm ben bir hamle nası oldu yaa ben gidiyodum naptın bana dio
benden korkuyor artık pohahhahahheran üstüne atlarım die...Bebiş hayalim olmasa hiçte düşmem üstüne hadi şanslı bakalım sonuç ne olacak.
![]()
Büyük parisve küçük paris
hoşgeldiniz...
ekimde 1 sene olcakkkkkk![]()