Ölümüne Geyik Topiği :-))

sezeryanmı yapmışlar valla kendimi onların yerlerine koyuyorumda hiç birşey aklıma gelmez heyecandan maşallah onlara ne diyim

ablam enişteme küfür etmiş doğum esnasında ebe çıktı biz kapıdayız enişteme dediki ne yaptın kadına bu kadar nasıl çile çektirdinki sadece sana küfür etti :53: eniştem de ablamın gözlerinin içine bakar her dediğini yapar çok sever bizde şaşırdık mğer çocuğu eniştemin katılarından daloyı yapmışlarya acı çektikce ondan kaymış adama :27:

ben acı çektikçe kime kayacam:27::27: ben zorladım adamı kedime küfrederim artık...

sezeryanmı yapmışlar valla kendimi onların yerlerine koyuyorumda hiç birşey aklıma gelmez heyecandan maşallah onlara ne diyim

ablam enişteme küfür etmiş doğum esnasında ebe çıktı biz kapıdayız enişteme dediki ne yaptın kadına bu kadar nasıl çile çektirdinki sadece sana küfür etti :53: eniştem de ablamın gözlerinin içine bakar her dediğini yapar çok sever bizde şaşırdık mğer çocuğu eniştemin katılarından daloyı yapmışlarya acı çektikce ondan kaymış adama :27:

ben acı çektikçe kime kayacam:27::27: ben zorladım adamı kedime küfrederim artık...

Bizde böyle evlendik kimse yoktu herşeyi ikimiz yaptık ben çalışmadım ama ailemin durumu iyiydii ee birikmişimde vardı biraz
Yatak odamı aldım halılarımı filan eşyalarda eşimden sonraa borçlarını evlendiğim ilk hafta bilezik altın ne varsa bozdurduk verdik
3 bİleziğim vardı kalan onunlada minübüs alıp köfte arabası yaptık eşim köfte sattı ben tüllerini elimle diktim sonrada dükkan açtık inşallah gerisinide getiricez..

amiin diyorum ve teşekkür ediyorum kuzular güzel dualarınız için inşallah rabbim hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlı eyleyip nasip etsin...

hazır anılarımı anlatmışken mandiş dünkü mevzuyu da anlatiim biraz uzun ama...

bizim ikimizde de baba yok annelerin durumu malum emekli maaşı sadece...
evlenmeye karar verdik ama beş kuruş para yok...
ben çalışıyorum aldığım para ile beyaz eşyaları aldık onların taksitlerini ödüyorum...
eşim askerden yeni gelmiş...
neyse gençlik cahillik delikanlılık herşeyi hallederiz giriştik ilk önce nikah tarihi almamız gerek
gittik nikah dairesine 20.000eski türk lirası kapora istiyorlar bizden toplam 15.000 çıktı adam da uyuz bulupta gelin diyo illa
neyse benim çantanın dibinden onun ceplerindeki bozukluklardan tamamladık verdik adama günümüzü aldık...
çıktık heyecanla annelere haber veriyoruz ...
neyse vakit geçti düğün zamanı yaklaştı kalmış bir ay ne eşya var ne para bir şekilde hallettik zaten ev acaip derecede küçüktü
salon denen oda 12 m2 bir yer bir tek oturma grubu diğer odaya bir çekyat...
yatak odasına takım sığdırmak mümkün değil o derece mobilyacıya odaya göre küçücük bir takım yaptırttık daha doğrusu bunu annem yaptırttı ...
(babam vefat ettikten sonra 6 ay maaş alamamıştık sonra toplu almıştık annem 2000 mark yaptırıp koymuş kenara 1000 markı benim 1000 markı kardeşimin o parayla yaptırttı) eve halı alsak halılar büyük halıflex kaplattık evi perdeler reklam karşılığı çekyatlar öyle... derken evlendik mandişim...
rabbim sonra rızıklandırdı çok şükür bir kooparatife girip ev aldık onu satıp oturduğum evi aldık rabbim karşımıza çok şükür hep iyi insanlar çıkarrtı sonra bu eve taşınırken eşyamız olmadığı için hepsini yeni evleniyor gibi yeniden almıştık...

çok uzun oldu gözleriniz acıyacak ama sen merak ettin kuzucum...:27:

hiçte uzun olmamış çok özet geçmişsin

Allah can sağlığı versin ödeme kolaylığı versin bunlar yapılıyor zamanla Allah mutluluğunuzu daim etsin önemli olan o hayat şartları malesef hayatımızı bazen zorlaştırsada eğer yanımızda sevdiğimiz varsa kolaylaşıyor birde sizin aileler mecburiyeten yapamışlar art niyet yok dünkü olay tamamen art niyet üstüne kelebeğim

Bizde böyle evlendik kimse yoktu herşeyi ikimiz yaptık ben çalışmadım ama ailemin durumu iyiydii ee birikmişimde vardı biraz
Yatak odamı aldım halılarımı filan eşyalarda eşimden sonraa borçlarını evlendiğim ilk hafta bilezik altın ne varsa bozdurduk verdik
3 bİleziğim vardı kalan onunlada minübüs alıp köfte arabası yaptık eşim köfte sattı ben tüllerini elimle diktim sonrada dükkan açtık inşallah gerisinide getiricez..

inşallah kuzucum olur tabiii ...
rabbim sağlık versin yeter ki hepsi olur...
bir de bebiş inşallah...

Allah can sağlığı versin ödeme kolaylığı versin bunlar yapılıyor zamanla Allah mutluluğunuzu daim etsin önemli olan o hayat şartları malesef hayatımızı bazen zorlaştırsada eğer yanımızda sevdiğimiz varsa kolaylaşıyor birde sizin aileler mecburiyeten yapamışlar art niyet yok dünkü olay tamamen art niyet üstüne kelebeğim

Dün noolmuşkii ben kaçırdım galiba..

Mandişim market var ama fiyatlar baya uçuk bi spariş veriyorum 30 lira 40 lira ödüyorum
Bide yiycek ne olurki bakkal..
Dayanmaya çalışıyorum ama hareketlerim baya yavaşladı agır çekimm

inşallah kuzucum olur tabiii ...
rabbim sağlık versin yeter ki hepsi olur...
bir de bebiş inşallah...

Olur tabii ben böyle olmasını isterdim hep olduda kendimiz kurduk yuvamızı..
İnşallah bebeğimiz olursada ilaç gibi gelicek bize çok yıprandık yorulduk.
Hayat zor gerçekten Allah kolaylık versin geçinmeye çalışanlara..

angara havalarımız güzeldir..ben pek beceremem oynamasını ama eşim süper oynar:21:

hadi inşallah canım
ne kadardır düşünüyosunuz bebiş

öncelikle beni bir görmelisin süper döktüryomm düğünümde 6,5 saat hiç durmadan oynamışım ayaklarımda baloncuklar çıkmıştı ayakkabı ile ayağımı zor ayırmıştım bide eşek kadar topuk giydim pok var sanki kayın valde demezmi: gızım senin ne oynayasın varmış öle kameraman senin yanın dan bizi çekmeye gelmedi demezmi..Şimdi olsun yine oynarım oynak gelin demişler evet oynağımmm ve oynatırım:52::66::52::66::52::66:

bebiş konusunda düşünyorsunuz demişsin düşünüyorum cnm ben düşünyorum karar verdim pazardan beri kocişimi köşe bucak yakalıyorum sonra serbest bırakyorum 1 gün arala dün kıstırdım yine ama bugün iyisin hadi o kromozomlar artsın die atlamıcam üstüne dedim...hergün yapmak ii değilmiş bende mola veryom arada...:47::17::47::17:

öyle canım olsaydı eminim buna ikiside ellerinden geleni yaparlardı ki bu durumda bile fazlasını yaptılar sağolsunlar...

bizde 3 gün satmak durumunda kalmıştık takıları borçlar varken ben kolumda onlarla dolaşamazdım ki zaten de sevmem...

bizim bir de dış mihraklar canımızı yaktı aslında ikimizinde babadan kalma malları var ama bize 20 senedir hala gelemiyor... yani varlık içinde yokluk çektirdiler anlayacağın..
ama şimdi diyorum ki iyi ki olmamış iyi iki o şartlarda evlenmişiz.. kimsenin bize tek bir laf söylemeye yüzü ve hakkı olmuyor. insanın herşeyini kendi alınteri ile yapması gerçekten çok güzel bir duygu...

allah rahmet eylesin babam "kendi alınterimle çalışıp almadığım hiç bir şey bana helal değil " derdi... bizde de öyle oldu çok şükür...

miray afiyet olsun
ben sevmem hayvanatları sonra o eve ben girmem :27:

o da güzelmiş

sezeryanla doğuran bir arkadaşımı ziyarete gitttim ayılmıştı gayet mantıklı konuşuyordu sonra işe geldim aradan bir kaç gün geçti evine tekrar ziyarete gitim dediki senden beklemezdim hiç bunu dedi ne yaptığımı anlamadım dedim ilk önce ziyaretime senin gelmeni beklerdim kaç gün oldu gelmedin dedi :27: meğer mantıklı konuşsada aslında baygınmıy :27:

nasıl sevemezsin onlar çok cici bakk ekliim bitanecik sümbülümü ve çok sevdiği ayısı asla onsuz yatmaz $sümbül 3.webp

benim de bir kedim vardı babaannemlerin bahçesinde yaşıyordu yarı free karnı acıkınca birde ben çaığırınca geliyordu morpeeeeeeee diye bi bağırıyodum anında yanımda sonra babaannem öldü biz taşındık kaybettik kediciğimi ...

eneeem bitli gelmişşş... kız çengelköylü ne haber görüşemiyoz ne zamandır...

hazır anılarımı anlatmışken mandiş dünkü mevzuyu da anlatiim biraz uzun ama...

bizim ikimizde de baba yok annelerin durumu malum emekli maaşı sadece...
evlenmeye karar verdik ama beş kuruş para yok...
ben çalışıyorum aldığım para ile beyaz eşyaları aldık onların taksitlerini ödüyorum...
eşim askerden yeni gelmiş...
neyse gençlik cahillik delikanlılık herşeyi hallederiz giriştik ilk önce nikah tarihi almamız gerek
gittik nikah dairesine 20.000eski türk lirası kapora istiyorlar bizden toplam 15.000 çıktı adam da uyuz bulupta gelin diyo illa
neyse benim çantanın dibinden onun ceplerindeki bozukluklardan tamamladık verdik adama günümüzü aldık...
çıktık heyecanla annelere haber veriyoruz ...
neyse vakit geçti düğün zamanı yaklaştı kalmış bir ay ne eşya var ne para bir şekilde hallettik zaten ev acaip derecede küçüktü
salon denen oda 12 m2 bir yer bir tek oturma grubu diğer odaya bir çekyat...
yatak odasına takım sığdırmak mümkün değil o derece mobilyacıya odaya göre küçücük bir takım yaptırttık daha doğrusu bunu annem yaptırttı ...
(babam vefat ettikten sonra 6 ay maaş alamamıştık sonra toplu almıştık annem 2000 mark yaptırıp koymuş kenara 1000 markı benim 1000 markı kardeşimin o parayla yaptırttı) eve halı alsak halılar büyük halıflex kaplattık evi perdeler reklam karşılığı çekyatlar öyle... derken evlendik mandişim...
rabbim sonra rızıklandırdı çok şükür bir kooparatife girip ev aldık onu satıp oturduğum evi aldık rabbim karşımıza çok şükür hep iyi insanlar çıkarrtı sonra bu eve taşınırken eşyamız olmadığı için hepsini yeni evleniyor gibi yeniden almıştık...

çok uzun oldu gözleriniz acıyacak ama sen merak ettin kuzucum...:27:

Ne güzel allahım herkese sağlık mutluluk huzur versin gerisi gelir zaten eşya mal mülk geçici ....

Back
X