Ölümüne Geyik Topiği :-))

nereye derken cennet cehennem mı kastettım bacım kemıklerım yemyeşil bı lanada cururken ben atesleriçinde yanmayayımda

Yok kız onları karıştırmadım hiçç
Köyde bahçelerine gömüyolar bizim orda
Kapıya çıkıyon mezar
İlk evlendiğimzde eşim önce babaanneme gidelim dedi gittik bahçeye girdik
Eve dogru gidiyom nereye dedi ee babaanneni görmicekmiyiz burda nerde ahhaa :53: dua okuduk geçtik ilk kez gördüm ozaman

benimde kayınvalidemi oğlunun üstüne gömmüşlerdi...ortaköy mezarlığında yer yokmuş...:44:

demekki herkes kendinde olmayana özeniyor...

bende sarışın mavi göz olunca herkes bana sen doğuştan fenerlisin yok gözlerini sen uyurken çalcam muhabbetleri olurdu
allahım ben neden herkes gibi normal değilim derdim kendimi anormal görürdüm yani... sonradan anladım meğer bendeki güzel bişeymiş:60::60:

ben küçükken mavi gözlü birine sen dünyayı mavimi görüyorsun demiştim ben öyle sanıyordum ne zekiymişim :51:

bizde de herkes yeşil gözlü bir ben kara rahmetli ananeme gider gelir gözlerini bana versene derdim anlatırdı olmaz diye olur diye ısrar ederdim birde küserdim bana gözlerini vermiyor diye

ayyy bal rengi en sevdiğim renk lens aldım ama kullanamadım:1:

Bende yeşil almıştım hiç gözüme takamadım bile o nasıl bişey ya tekini taktım ama yaş akıyodu hep sonra erkek kardeşim kullandı kız gibi
SÜREKLİ MASKE YAPAR BAKAR KENDİNE KENDİMDEN UTANIYORUM ONU GÖRÜNCE..

Ben öle yapmayı düşünüyom yada ev almadan mezarlık almak lazım yer kalmıycak bize Ben maltepedeyim burda ölürsemde fena caddede araba gürültüsü filonn ooo çekilmez

Bizim yok anacım ya köyde Kayınvaliden ölür senden önce senide üstüne gömmesinler :60:

de gitt dostumm o işitonun sütüne gömülmemm ben zaten bana toprak kalmaz eşimle aynı yere gömülcemize göre o kadın kesin aramızda biyerde olur kıçmn altında olsun bari...:52::66::52::66:

Ben küçükken hep dünyayı mavi gördüklerini sanırdım sonra büyüyünce sordum görmüyolarmış
Sen mavi gözlümüzün bu arada
Benimde çok açık kahve bal rengi gibi..Hiç istemedim renkli gözlü olmak ama sarışındım bende

okumadan aynısını bende yazmışım valla masumum:17:

çıkmadın canım aslında en büyük tatili ben yacam evi birden göçtürcem bir ay sonra imşallah taşıncam

kötü bir şey ya bütün yıl fulll çalış izinsiz ikinci yıl çalışmaya başla
evet mandalinam insan verimli olabilmesi için pozitif enerji depolaması gerekir dimi..modu düşük olur insanın ama yeni eve çıkmakta güzel..canım kredisini kısa zamanda ödemeyi nasib edsin allahım..

kuşadasına gittim criptikimmmmm
bende duymuştum methini ama gitmedim burcu iyi yapmışsın sen bari gittin tatile..

Kapıya çıkıyon mezar
Eve dogru gidiyom nereye dedi ee babaanneni görmicekmiyiz burda nerde ahhaa :53: dua okuduk geçtik ilk kez gördüm ozaman
hevuk ciddi olamazssın...:53:

Kapıya çıkıyon mezar

desene villlar orda hiç gitmez mezar manzaralı....dışarı çıkmaya korkar insan burda ucuza gidiyor mezar varsa yanında:42:

benimde kayınvalidemi oğlunun üstüne gömmüşlerdi...ortaköy mezarlığında yer yokmuş...:44:

bizim buradada başladılar ona

koptummmmmmmmmmmmmmm:52::52::52:

evet bende çilekler içinde yatayım etkisi olurmu:34:

olmaz olurmu en büyük etki bol bol hırsızların meyveleri yemeye gelirler

Bende yeşil almıştım hiç gözüme takamadım bile o nasıl bişey ya tekini taktım ama yaş akıyodu hep sonra erkek kardeşim kullandı kız gibi
SÜREKLİ MASKE YAPAR BAKAR KENDİNE KENDİMDEN UTANIYORUM ONU GÖRÜNCE..

şuan bende utandım

de gitt dostumm o işitonun sütüne gömülmemm ben zaten bana toprak kalmaz eşimle aynı yere gömülcemize göre o kadın kesin aramızda biyerde olur kıçmn altında olsun bari...:52::66::52::66:

Allah iyiliğini versin

kızlar oğlanı genel sontrole götürücez sağlık ocağına gelirim yine sohbet etmeyi özlemişimsizlerele:71:

bu açıdan düşünmemiştim hiç:9:
akıl akıldan üstündür demişler..

Ciddiyim criptic şaka olmasını isterdim ama malesef
Heryerde böyle 7 sene geçmesi gerekiyor sadece üste gömülmesi için.
Bizim köydede tuvaletler dışarda kapıda yarım hem işini görüyon hem etrafı seyrediyon :60:

Ciddiyim criptic şaka olmasını isterdim ama malesef
Heryerde böyle 7 sene geçmesi gerekiyor sadece üste gömülmesi için.
Bizim köydede tuvaletler dışarda kapıda yarım hem işini görüyon hem etrafı seyrediyon :60:

kızım bızım koydede ıcerde ama altta ahır var tuvaletın deliği nahhhh kapamdan buyul tasların arası uzuk mesafılı ayakları metrıks varı acıp tam çömeliyorsun aşağıdannn mööööööööööööööö diye bı sese kafayı eğip baktığında inekle facetoface oluyorsunnn ben cısımı tutup cayıra bayıra yapmayı uygun görüyom

Back
X