Ölümüne Geyik Topiği :-))

Kadın ölür ve cehennemin kapıları açılır. Şeytan ceketini ilikler ve ' HOŞGELDİN ÜSTADIM 'der.. :)))

evet kızlar kim melek gibi kadınım diyodu:63:

kısçeler muhabbete pek dahil olamıyom ama okuyom yazdıklarınızı o yüzden geç cevap veriyorumm....:26:

Kadın ölür ve cehennemin kapıları açılır. Şeytan ceketini ilikler ve ' HOŞGELDİN ÜSTADIM 'der.. :)))

evet kızlar kim melek gibi kadınım diyodu:63:

Aradığınız kişiye ulaşamıyorsanız sorun hatlarda değil, onun yediği "haltlarda"dır!!!!!!!!!

kızlar vallla sohpetin doruğuna çıktık ama ben 5 te çıkıyorum gece artık girer bakarım eve gidip sümbülün kumunu temizlicem:25:,çamarşır katlıcam...
eşimle göremeden deli olduğum k valideme gitcem yemek yapmış çağırmış ahh pek sever beni...:26: ama sizi tanıdıma gerçekten memnun oldum çok sevdim..:69:

Kadın hacca gider şeytan taşlamaya başlar.Şeytan yanına gelir ve fısıldar "kanka bari sen yapma ya" :)))

kızlar vallla sohpetin doruğuna çıktık ama ben 5 te çıkıyorum gece artık girer bakarım eve gidip sümbülün kumunu temizlicem:25:,çamarşır katlıcam...
eşimle göremeden deli olduğum k valideme gitcem yemek yapmış çağırmış ahh pek sever beni...:26: ama sizi tanıdıma gerçekten memnun oldum çok sevdim..:69:

Bende sevindim
beklerik artık malikanemize sizi
İşe başladıysan anahtarı verek sabah sen aç sil süpür çay yap bize

Back
X