Ölümüne Geyik Topiği :-))

Gün aydın kızlar tükkanı sildim süpürdüm çayıda demledim sıcak sıcak için gelince :9:
Çoy resmi koymaya üşeniyom burda resim olsugunu hayal edin...

:126:

ben koyuyorum çaylarrrrrr:82::82:

Eki Görüntüle 260897 $çayy.webp

buyrun yeyin...:29:

Gün aydın kızlar tükkanı sildim süpürdüm çayıda demledim sıcak sıcak için gelince :9:
Çoy resmi koymaya üşeniyom burda resim olsugunu hayal edin...

:126:

tembel hevukum gene gececisin

günaydınlarrrrrr

ohh hevuk demlemiş çayı bende servis yapim hade

kendimi yakmadan:18:

şiştttttt bırak bakayım onları ağır kaldırmayacan demedilermi sana bamyacım şu annen böyle şeyler yapınca tekmele olurmu

Kızlar ya sabah sabah nerden aklıma geldi bilmiyorum ama öğle arası etkisi olsa gerek. Hani böyle kendi halinde bir lokantada çalışan ya da komşunuz ve ya bir akrabanız ( adam) size kendi spesyel yemeğini yaptığında öyle leziz olur ki öyle leziz olurki, yemek basit olur genelde ama tadı enfes olur .... Ya bu adam bu basit yemeği nasıl böyle leziz yaptı dersiniz. Bu adamların ortak noktasını çözdüm. Birincisi yemek yaparken keyifliler, bu adamların anlatacak hep eğlenceli anıları hikayeleri olur, enerjileri yeöeğe geçiyor. İkincisi de öle bizim gibi küp soğan yok küp domates uğraşmalar kes dörde böl koy , kes dörde böl koy.Of ya bir menemen için şuan ölebilirim :)

Son düzenleme:
merhaba kızlar....ben rutin işlerimi yapıcam ama yemek var...devir çok değişti kızlar artık ortam kötü...

benim net gitmişti ama boşuna üzülmüşüm kimseler uğramamış zaten...

hergün internet gidio bu ne yaa...

kızlar anlatayım size devir ne den kötü yazdım..
biz 3 kardeşiz 2 kız bir erkek,erkek kardeşimde 27 yaşında ünüversiteyi bitirdi askerliğini yaptı ..kızkardeşimde evli...annemizde rahmetli oldu babamda biri ile birlikte..dikiş tutturamadı özel hayatında...ev ortamıda kendi öz annen gibi olmuyor...bizde istiyoruzki erkek kardeşimde artık evlensin yuvası olsunbir kızla tanışmış...
hemen ben sevindim daha öncede arkadaşlıkları faln olmuş...olsun dedim olabilir ön yargılı olmamak lazım..erkek kardeşime çok sevdiğini falan yazıyormuş sürekli..tanıştıktan bir hafta sonra erkek kardeşim sahte bir face açmış kıza teklif göndermiş bir süre sonra kız kabul etmiş ve görüşmeyide..erkek kardeşimede o gün başka bir işim var yazmış....
çok hayal kırıklığı oldu bizde bağrımıza basmaya hazırdık ama...işte böyle kızlar..

kızlar anlatayım size devir ne den kötü yazdım..
biz 3 kardeşiz 2 kız bir erkek,erkek kardeşimde 27 yaşında ünüversiteyi bitirdi askerliğini yaptı ..kızkardeşimde evli...annemizde rahmetli oldu babamda biri ile birlikte..dikiş tutturamadı özel hayatında...ev ortamıda kendi öz annen gibi olmuyor...bizde istiyoruzki erkek kardeşimde artık evlensin yuvası olsunbir kızla tanışmış...
hemen ben sevindim daha öncede arkadaşlıkları faln olmuş...olsun dedim olabilir ön yargılı olmamak lazım..erkek kardeşime çok sevdiğini falan yazıyormuş sürekli..tanıştıktan bir hafta sonra erkek kardeşim sahte bir face açmış kıza teklif göndermiş bir süre sonra kız kabul etmiş ve görüşmeyide..erkek kardeşimede o gün başka bir işim var yazmış....
çok hayal kırıklığı oldu bizde bağrımıza basmaya hazırdık ama...işte böyle kızlar..

ay hakkaten devir nasıl bir devir vallahi nasıl korucaz biz çocukları bilmem ben kafayı yerim heralde nerdeydin neden geciktin telefonun yanında olsun saati saatine hesap sorarım ıyyyyyyy çekilmez bir anne olma yolunda ilerliyorum anliyacağınız...geçmiş olsun datlummm vallahi ben sevindim ne yalan söyliyim erkenden görmüş kardeşin boşver üzülme yenileri gelir sen dua et hayırlı olsun die..ben evli olupta facede erkeklerle muhabbet edenleride gördüm kardeşine allah korkusu olan iffetli bir kız nasibetsin inşallah rabbim...

bu arada ağdamı yaptım hemde kendim yaptım ay aslında çok kolaymış kız ben yanlış yapıyomuşum:1:saol valla hep seni düşündm ozaman o dedim yapabiliyo bende yaparım :15::37::37: kızıma soruyorum kardeş gelsinmi istermisin bebek,arkadaş,anlayabileceği ne varsa artık..ı ıh dedi:19:istemoom diyo kerata bu cadılar varya bu kızlar bi başka oluyo bunların aklı baka çalışıyo..babasını bu ara parmağında oynatıyo ama hadi kayırlısı:1::1:oğlan çocuklarınında aklı yaramazlığa çalışıyo ama bi oğlan olsun yaaa dimi kıs cryptik sen söle oğlun nası:31::31::44::44::40::40:

kıslar...

crycım... doğru düzgün insan o kadar az ki... bir elin parmağını geçmiyor.. Allah herkesin ailesine uygun eşler nasip etsiin...

Devir çok kötü... Biz erkeklere güvenmiyoruz ama kızlarda öyle böyle değil....

cimcime saol canım cevabın için inan allah korusun hepimizi ama kötü olan şeyleri düşünüyorum hep buda olabilir falan diye..hep iyiyi beklemiyorum hayatta...
ağda olayı canım yaparsın tabikide..istedikten sonra ben saç kesimi haricinde herşeyimi kendim yapıyorum..oğluş iyi bu arada senin küçük cimcime nasıl oldu..

Back
X