Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yokkız haklı olmak değil haklı oldugumu bilsemde küslüğüm devam eder biraz zaman ver ben hemen barışamıyorum tamam tanıyalım birbirimizi..
kurutuluyor canım gölgede kurutunca hem de daha güzel oluyor ...
gelin ben neler yaparım size...
daha da sormıyacam ulennnn![]()
iyi canım birkaç gün eşimin memleketine gittik geldik yorgunluk gerisi aynı telaşa devammm.. sen neler yapıyorsun ...
gelem dicem ama ben bi çay kaşığı bilem yıkamam elimde herşey makineye kabulse gelirim hemen zati dün ?dim harika süper ötesi bir yer oraya taşınsam mı diyorummm...
geldim kuzucum kociş geldi çocuğu okuldan almaya bugün o gidecek onunla uğraşıyorum da...![]()
kesin aranızda birşey var şüphelendim
heeee bu cry görünürde erkek çıktısarktı bende şşşt hooop dedim acık atıştık şimdide zaman tanıoz birbirimizi iyi tanıcaz
![]()
nasıl kuruttuklarını bilmiyorum ama buralarda kurumuyor onu biliyorum hurma denemiştim elma denemiştim kurumadı hemen küflendi bırak kurutmayı hele evde prinç patates bile uzun süre durmuyor buzdolabında saklıyorum düşünebiliyormusun
kelebeeeeeeeeeek şehrimi düzenle hemen silkııııııız deşifre olacam şimdi...yokkız ben bursaya taşınmak istiyorum burda manzaradan ötesi yok çarşı bile yok millet terzilerde
sen nie buraya geldinki ay benmki gelcek şimdi ben çıkmak zorundayım gelicem yine kızlar kib
heeee bu cry görünürde erkek çıktısarktı bende şşşt hooop dedim acık atıştık şimdide zaman tanıoz birbirimizi iyi tanıcaz
![]()
tanıyın tanıyın aman dikkat konu komşu görmüş dedikodu olur![]()
kııııız bu cry varya beni silmiş arkadaş listesinden geçen bir baktım engelliyim aboooo albüm yaptım anam bir baktım bu bana istek yolladı ayyyy nedenini sordum ben sandım yanlışlıkla oldu dicek meğer msjına cevap yazmamışım die bense o cevabı yazmışım farketmemiş..yanlış anlaşılmadan dolayı beni sildi bu listesinden ben bir tıkla silincek insanmıyım burcum ağrıma gideyor yafff![]()
iyi canım birkaç gün eşimin memleketine gittik geldik yorgunluk gerisi aynı telaşa devammm.. sen neler yapıyorsun ...
gelem dicem ama ben bi çay kaşığı bilem yıkamam elimde herşey makineye kabulse gelirim hemen zati dün xxxxxxteydim harika süper ötesi bir yer oraya taşınsam mı diyorummm...
geldim kuzucum kociş geldi çocuğu okuldan almaya bugün o gidecek onunla uğraşıyorum da...![]()
burcu çalalım kapıları eğer bize dolaptakileri sunmazlarsa kalkarken ceplerime koyar çıkarız![]()
şişt yapmayın kızlar bazı zamanlar insanlar duygusallaşabilir daha alıngan daha hassas olabilir bence abartmayın kızlar ortada kızılcak küsülcek bir olay yok kırgınlık olacak kadar bir olay yok yok yere duygularıylarınızla hareket ediyorsunuz lütfen yarın tekrar düşünün bu konuyu
kıs ben onları lafa tutarımmm sen ceplerıne doldurursunnn sonrda bolusurz temammıııı
tamam olur sen kelebeğe deki aa evine kuş girmiş tavana konmuş bende o sırada süzülürüm mutfağa yada burcu ben diyimki ahh bacağım atayım kendimi yerlere yuvqrlanayım tüm ilgiyi üstüme toplayım sen mutfağa süzül yerinide biliyoruz kelebeğim buzluğu
kızlar arada bakabiliyorum
bavulu açtım yıkanacakları ayırıp yerlerine yerleştiyorum...
gezmek güzel de dönüşte bir yığın işşş oluyiiii...![]()