Ölümüne Geyik Topiği :-))

şehriyeli olsun :56:
bide yarmalıyı biliyonmu öylede olabilir (yarmaydı dimi adı :1:)

hiii yarmalı çorba hımmm yesin bamyam yesin

kızlar patatesleri ne yapsam bir haftada yeşeriyor sizin yönteminz varmı..

tezgal atı kovanın içinde karanlık nemsiz olabildiğince ve az az almak çok alınca bitiyorlar yeşillenmiş filizlenmiş patates içinde zararlı diyorlar

ah kuzum hemen sana çay gönderem ben:1:

ben de gittim geldim öldüm yeminlee nefret ediyorum ağdadannn

ben bu ay başlıcam valla yararını gören çok kişi var orda. saati de tarhi de denk getirdim inş işe yarar

bu arada herkese selammm:69:
turşu muhabbetleri olmuşş ay bayılırım ben de geçen hafta yaptım aha yarısı burdaaaa
p1130828pirqmkotwd.jpg
[/url][/IMG]

hoşgeldin

ben yerlerini gösteririm size bu arada vercen mi dedim ses çıkmadı vermicek herhalde bak kurban bayramında gelince isterim vermezsen yerini öğrendim alırım garee ona göreee

vermiyor anacım vermiyor çalacaz biz burcuyla

paris ve bamya bol yoğurt süt peynir bamyamın kemikleri için gerekli

hamarat işte benim gibi değil

cry varya kesin akrabalık var bizde pike nemvresim takımı ahada ben taşırım hemde sık sık turladığım yerde

ahh ahh nerde mandişimm ben kötü bi anneyim hiç iyi besleyemiyorum bebişi:14:
ne yumurta ne süt ne yoğurt yiyemiyorumm:14:

Son düzenleme:
şehriyeli olsun :56:
bide yarmalıyı biliyonmu öylede olabilir (yarmaydı dimi adı :1:)

ben sana şimdilik 2 kişilik tarifini vereyim sen duruma göre çoğaltabilirsin... ama çoğaltasanda 1 yumurta sarısı kullanacaksın her zaman...
1 litre tavuk suyu, yarım kase tel şehriye, yumurta sarısı, yarım limon, 1 yemek kaşığı un ve 3-4 yemek kaşığı yoğurt
ben genelde tavuk suyu ile hazırlıyorum yoksa bulyon atabilirsin...
şehriyeler piştikten sonra 1 yumurtanın sarısı yoğurt un ve limon suyunu iyice çırpıyorsun yoğurt kesilmesin diye bir kepçe kaynayan çorbanın suyundan ekleyip terar çırpıyorsun ve yavaş yavaş kaynayan çorbaya ekleyip bir taşım kaynatıp altını kapatıyorsun...

üzerine tereyağı ve sıvıyağı kızdırıp altını kapatıyorsun seviyorsan nane atabilirsin yada toz kırmızı biberi yağ ile karıştırıp çorbanın üzerine gezdiriyorsun...

yağ ağır geliyorsa yapmasan da gayet lezzetli oluyor ben hamileyken yağsız yapıyordum...

birde tel değilde arpa şehriye kullanacaksan un koyma ya da şehriyenin miktarını azalt yapocum...:56:

paris ve bamya bol yoğurt süt peynir bamyamın kemikleri için gerekli

hamarat işte benim gibi değil

cry varya kesin akrabalık var bizde pike nemvresim takımı ahada ben taşırım hemde sık sık turladığım yerde

ben sizin gibi olsam 6 7 bavulla giderim herhalde memlekete

ben sana şimdilik 2 kişilik tarifini vereyim sen duruma göre çoğaltabilirsin... ama çoğaltasanda 1 yumurta sarısı kullanacaksın her zaman...
1 litre tavuk suyu, yarım kase tel şehriye, yumurta sarısı, yarım limon, 1 yemek kaşığı un ve 3-4 yemek kaşığı yoğurt
ben genelde tavuk suyu ile hazırlıyorum yoksa bulyon atabilirsin...
şehriyeler piştikten sonra 1 yumurtanın sarısı yoğurt un ve limon suyunu iyice çırpıyorsun yoğurt kesilmesin diye bir kepçe kaynayan çorbanın suyundan ekleyip terar çırpıyorsun ve yavaş yavaş kaynayan çorbaya ekleyip bir taşım kaynatıp altını kapatıyorsun...

üzerine tereyağı ve sıvıyağı kızdırıp altını kapatıyorsun seviyorsan nane atabilirsin yada toz kırmızı biberi yağ ile karıştırıp çorbanın üzerine gezdiriyorsun...

yağ ağır geliyorsa yapmasan da gayet lezzetli oluyor ben hamileyken yağsız yapıyordum...

birde tel değilde arpa şehriye kullanacaksan un koyma ya da şehriyenin miktarını azalt yapocum...:56:

:56::56::56::56: oyy sağol kelebeğim akşama deneyeyim bi inşallah beceririm accık beceriksizimdirde:1:

ah kuzum hemen sana çay gönderem ben:1:

ben de gittim geldim öldüm yeminlee nefret ediyorum ağdadannn

ben bu ay başlıcam valla yararını gören çok kişi var orda. saati de tarhi de denk getirdim inş işe yarar

bu arada herkese selammm:69:
turşu muhabbetleri olmuşş ay bayılırım ben de geçen hafta yaptım aha yarısı burdaaaa
p1130828pirqmkotwd.jpg
[/url][/IMG]

gece kuşu henüz bekar bir bayan olduğundan tebrik ederim seni hamarat hatunsun belli:46:

sağol bidenem yakın olaydık beraber içerdik:56:
yoğurt yiyemiyorumm bari böyle besliyim bebişkomuu

:97: 3.cünü siparişini verin :1: abileriyle büyür odaa:97:

acık daha sonra belkiii:49:

ben yerlerini gösteririm size bu arada vercen mi dedim ses çıkmadı vermicek herhalde bak kurban bayramında gelince isterim vermezsen yerini öğrendim alırım garee ona göreee

kızım sen ablana mı özendin gözlük alak sana gelince veririz dedük ya haaa istemiyosan vermem sen bilirsin...
yazdıklarım görünmüyo mu acep :44:

yarmalıyı bilmiyom canım kayınvalidem onu sütlü yapıyor ama pek sevmediğimden nasıl yaptığını hiç merak etmedim...

gece kuşu henüz bekar bir bayan olduğundan tebrik ederim seni hamarat hatunsun belli:46:

ayy birde bekarmı maşallah iyi koca bulduk biz varya benim eşimin bir saatine geldi sanırım aldı beni bu kadar beceriksizken

valla hakettim mandişim ama bulantılar geçsin şişko yapacam bebişi :1:

inaşşlah bamyacık anneni tekmele dedim midesine vur demek istemedim beni yanlış anladım aşağı kısıma tekme at orası bulanmaz

teşekkür ederimmm nişanlıyım haziranda düğünüm nasipse... buyrun hep beraber yiyelim elimin ayarını yapamadım bu sefer gerçi nişanlım çok seviyor yarısını o çalar yarısını da siz:1:

teşekkür ederimmm nişanlıyım haziranda düğünüm nasipse... buyrun hep beraber yiyelim elimin ayarını yapamadım bu sefer gerçi nişanlım çok seviyor yarısını o çalar yarısını da siz:1:

sen nişanlına yenisini yaparsın hepsini biz çalacaz üçde biri kedimerinin üçte biri burcunun kalanı benim:27:

cimcime çocukluk yapıyorsun bana kızdıysan neden listendeyim..ben sevmiyorum böyle şeyleri....seinlede çok paylaşımımız olmadı sadece hareketli neşeli bir bayansın buranın ortamını şenlendiriyorsun..sen özelden kırgınlığını yazardın burdan ilan etmenin anlamı varmı sence...:27:

yok ciddiye almadığım için paylaşmak istedim olayı..listemden silmem ben canım niye sileyim tartışmadık kavga etmedik sonuçta zaten yaş olarakta benden bayabi büyüksün saygısızlıkta edemem..olabilir hayatım yani bende olsam herkezi görüyo cevap yazıyo o esnada neden beni görmedi derdim bilerekmi yaptıki acaba da derdim yani bi yönden haklısın..sonuçta makara yapmıyoduk o esnada onuda gördüm .olsun sende yanlış anlamışsın bende abartmıyayım boşverdim keyfimize bakalım..

Back
X