Ölümüne Geyik Topiği :-))

suskuncum özelden uğraşamdım ya nası bitti bende anlayamdım ama en son ailem istemiyo sorasında çok sorun yaşarız baştan üzülelim bitsin dedi,, hiç ama hiç beklemeiyodum beynimden vuruldum sanki,,, hiçte birbirimizi kırmazdık çok güzel bi ilişkimiz vardı ama işte o aşkının arkasında duramadı

suskuncum özelden uğraşamdım ya nası bitti bende anlayamdım ama en son ailem istemiyo sorasında çok sorun yaşarız baştan üzülelim bitsin dedi,, hiç ama hiç beklemeiyodum beynimden vuruldum sanki,,, hiçte birbirimizi kırmazdık çok güzel bi ilişkimiz vardı ama işte o aşkının arkasında duramadı

:53::53::53::53: senindemi bittii

yazıp yazıp siliyorum hayat...

biz güzel anlaşıyoruz sanıyorduk ama malesef onlar bazen bitirmek için zaman kolluyorlar... ne olduğunu bile çözemeden bazen sebep belitmeden gidebiliyorlar.

erkeklerin çoğu aynı...

Aşk için atee atılmak yalnız biz kadınlarda var. onlar anacıklarına kıyamazlar.. anaları istemezse onlarda istemezler.. ne de olsa biz anneleriyle evlenecizğiz....

yazıp yazıp siliyorum hayat...

biz güzel anlaşıyoruz sanıyorduk ama malesef onlar bazen bitirmek için zaman kolluyorlar... ne olduğunu bile çözemeden bazen sebep belitmeden gidebiliyorlar.

erkeklerin çoğu aynı...

Aşk için atee atılmak yalnız biz kadınlarda var. onlar anacıklarına kıyamazlar.. anaları istemezse onlarda istemezler.. ne de olsa biz anneleriyle evlenecizğiz....

aynen canım halbuki biz ailecek tanışırdık biliyomusun anneside sessiz sakin biriydi,, meğer neymiş ben tanıyamamışımm ,, benim canımı yakanları allaha bırakıyorım canım sebebsiz çok göz yaşımı akıttılar.. :14::14::14:

aaaa:53: bende üzüldüm canım yaa
belkide ailesinin hiç suçu yok. belkide kendi bitirmek istedi.artık bu erkeklerin ailem istemiyo lafları bana çok basit geliyo..istese bal gibide ailesine sözünü geçirirdi:19:

parise katılıyorum ama şuda var..

acaba bir anlık kızgınlıkla mı söyledi ki...

bekle demiyorum ama sadece su yolunu bulur zaman ver kendine hayatcım kimseye de bed dua etme ... Allah sana daha güzel birini nasip eder belkide o tekrar geri dönecek.. bilinmez... biraz sabret...

aaaa:53: bende üzüldüm canım yaa
belkide ailesinin hiç suçu yok. belkide kendi bitirmek istedi.artık bu erkeklerin ailem istemiyo lafları bana çok basit geliyo..istese bal gibide ailesine sözünü geçirirdi:19:

parise katılıyorum ama şuda var..

acaba bir anlık kızgınlıkla mı söyledi ki...

bekle demiyorum ama sadece su yolunu bulur zaman ver kendine hayatcım kimseye de bed dua etme ... Allah sana daha güzel birini nasip eder belkide o tekrar geri dönecek.. bilinmez... biraz sabret...

valla artık nolursa olsun bana uzak allaha yakın olsun...

Mandiş Mandiş seni çok seviyorum benn Yavriiiimmm :18:
Ben daha yeni uyandım sohbetede akşamları katılıyodum genelde bilirsin
Aklıma geldi sürekli 10 da kalmam lazım 10 da kalmöam lazım ama kalkamadım ben :50:
Sosyal hayattada herşeye geç kalıyorum malesef bu huyumdan nefret ediyorum :47:

valla artık nolursa olsun bana uzak allaha yakın olsun...

Canım :38: boşver üzülme artık Rabbimden herzaman hayırlısını iste demekki senin kısmetin o değildi
Baksana seni yarı yolda bırakmış velet evlenseniz ne olurdu acaba
İnşallah kısmetin kimse Rabbim onu en hayırlı kullarından kılsın..Amin

Canım :38: boşver üzülme artık Rabbimden herzaman hayırlısını iste demekki senin kısmetin o değildi

canım ağzına sağlık aynen öyle hayırlısını çıkarsın allahımmm

Mandiş Mandiş seni çok seviyorum benn Yavriiiimmm :18:
Ben daha yeni uyandım sohbetede akşamları katılıyodum genelde bilirsin
Aklıma geldi sürekli 10 da kalmam lazım 10 da kalmöam lazım ama kalkamadım ben :50:
Sosyal hayattada herşeye geç kalıyorum malesef bu huyumdan nefret ediyorum :47:

barnak basılması gereken ÖNEMLİ KONUYU DEMEM hevukum saatini kurup gelseydin ben anlamam tribimide atarım:19:
bende seni seviyorum hevukum ama demem

haklısın

canım ağzına sağlık aynen öyle hayırlısını çıkarsın allahımmm

Amin hayat ben çok şaşırdımçokda üzüldüm ama inşallah senin için daha hayırlısı güzeli olur bundan sonra

barnak basılması gereken ÖNEMLİ KONUYU DEMEM hevukum saatini kurup gelseydin ben anlamam tribimide atarım:19:
bende seni seviyorum hevukum ama demem

haklısın

Amin hayat ben çok şaşırdımçokda üzüldüm ama inşallah senin için daha hayırlısı güzeli olur bundan sonra

Haklısın Trip atmakta Mandişim ama ben 6 da yattım ama bide sürekli aklımda 10 la yattım uyandım kalkamadım vallihi sosyaldede öyle dediğim gibi küsüyolar bana önemsemediğimden değil yorgun oluyorum ve kalkamıyorum nese Sen beni sevdiğini söylemesesende ben seni seviyorum :38: canım mandişim..

Back
X