- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
O bende de oluyor. Bazı üyeler yeni gibi ama değil aslında2014 ten beri bu rumuzu kullanıyorumhatırladığın kısiyimdir ama bazi arkadaşlar rumuz degistirince çoğunu taniyamiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O bende de oluyor. Bazı üyeler yeni gibi ama değil aslında2014 ten beri bu rumuzu kullanıyorumhatırladığın kısiyimdir ama bazi arkadaşlar rumuz degistirince çoğunu taniyamiyorum
Ya sanki eveteski profil fotosu gozumun onune geliyor sanki kar kapli bir ev vardi fotoda :))
Benim adımda sanımda fotoda aynı2014 ten beri bu rumuzu kullanıyorumhatırladığın kısiyimdir ama bazi arkadaşlar rumuz degistirince çoğunu taniyamiyorum
Beni hatırlayan yokmuO bende de oluyor. Bazı üyeler yeni gibi ama değil aslında![]()
Var .Benim adımda sanımda fotoda aynı
Senin erkek kardeşin varmıydı![]()
Annesi dünğelwriyle samimi olmak isteyen biri vardıNereye yazdın yaBakmam lazım hemen.
Senin profil açılmıyor bir karıştıracaktım tanıdık mı diyebende canim![]()
cok da eski degilim :)) ben nicki yeni gordum tanismiyoruz sanirim suan aciktir izlemeye basladimSenin profil açılmıyor bir karıştıracaktım tanıdık mı diye![]()
yok canımBaşka kardeş yok tu değilmi
Yok sakarya![]()
Ozaman tanımayabilirim ben uzun aradan sonra geldimcok da eski degilim :)) ben nicki yeni gordum tanismiyoruz sanirim suan aciktir izlemeye basladim![]()
32 yasindayim yarismaya manisa dan katiliyorumOzaman tanıyabilirim ben uzun aradan sonra geldimarada bakıp çıkıyordum yazmıyordum
![]()
Yok değil o zamanlar yaşı geçiyor diye kız ayarlamaya çalışıyorduk İpek diye bir kız vardı26 yaşında kendisi yeni evlendi![]()
Mersin den ben de32 yasindayim yarismaya manisa dan katiliyorum![]()
Manisadan da biri vardı bu topikte ama sen 2017de katılmışsın o 2012 girişli32 yasindayim yarismaya manisa dan katiliyorum![]()
Oyyy mersin çok severim ama yazları değilMersin den ben demanisa nasıl serin mi bizim bura gibi mi bugün 40 derecenin üstündeydi burası yaniyor gerçi su anda da sıcak
![]()
bizim ki yeni evli daha küçük demişimYok değil o zamanlar yaşı geçiyor diye kız ayarlamaya çalışıyorduk İpek diye bir kız vardıo zaman sen o değilsin
![]()
bu gun burasi da sicakti ama evde klima ile pek hissetmedikMersin den ben demanisa nasıl serin mi bizim bura gibi mi bugün 40 derecenin üstündeydi burası yaniyor gerçi su anda da sıcak
![]()
vardirManisadan da biri vardı bu topikte ama sen 2017de katılmışsın o 2012 girişli![]()