- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
İyiyim sen nasılsınkalabalik degildi iyi gecti
geldim sizler nasiosiniz :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim sen nasılsınkalabalik degildi iyi gecti
iyiyom bende cocuklarla sicakta takiliyoruz evde disarsi cok bunalticiİyiyim sen nasılsın![]()
Haha somun ekmekEvet ya emzirme döneminde hamilelikten daha çok alınıyor
Bi de bizim büyükler yiyesin yoksa bile zorla yediriyor
Emziriyorsun ye süt olsun diye
Gebelik kilolarının çoğu doğumla beraber gidiyor zaten
Ben doğumda atoniye girdim bi de kan kaybım çok oldu
Süt yapsın ye kan yapsın ye derken somun ekmeğe dönmüştü suratım![]()
Beni kimse düğününe çağırmasa alınmam hatta düğün nedir ya gidin evlenenin kendi başınızakalabalik degildi iyi gecti
bizim buaralarda o kadar sicak yok bu seneNasılsınız arkadaşlar bugün temizlik,market derken pestilim çıktı birde sıcaklık 41 derece yarın 42 çıkacakmış belkide daha fazla![]()
Günaydın canım
Ben dışarı çıkmıyorum o cesaret yok bende erir yokolurumNasılsınız arkadaşlar bugün temizlik,market derken pestilim çıktı birde sıcaklık 41 derece yarın 42 çıkacakmış belkide daha fazla![]()
Günaydın
Merhaba
ne kadar pratik olacak hangi malzemelerleKızlar bana değişik pratik tariflwrinizden verirmisiniz kahvaltılık neler yapıyorsunuz
sukur iyiyim mutfaga gececegim borek sarayim diyorum yarina hazir olsunMerhabaNasılsınız hanımlar?
Börek miine kadar pratik olacak hangi malzemelerle
sukur iyiyim mutfaga gececegim borek sarayim diyorum yarina hazir olsun![]()
acil gelen mosafire en basit menu bende patates salatasi at latatesleri kaynasin sonra limon zeytinyag tuz :))En pratiğinden
Acil gelen misafire genelde tava böreği yaparım
tesekkur ederimBörek miiafiyet olsun
Birde buzluk kurabiyesiacil gelen mosafire en basit menu bende patates salatasi at latatesleri kaynasin sonra limon zeytinyag tuz :))
Onu bende bilmiyorum hiç buzluğa atacak kurabiyem olmadıBirde buzluk kurabiyesi![]()
islerimi toparlamaya calisiyoeum anneme gidecegim bir kac gun oralardayimNasılsınız hanımlar??