Kaygısızlarda iyiydi ya elemanKaybı sözler telefonun azizligine uğramışkaygısızlar olacakti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaygısızlarda iyiydi ya elemanKaybı sözler telefonun azizligine uğramışkaygısızlar olacakti
Bende sevdim onuTRT de yeni baslayan dizide güzel Balkan ninnisi tavsiye ederim.Sabah yazacaktım unuttum
Show tv de oynuyordu değil mi hepsini izlemedim galibaHanımlar günaydınBenim favori dizim sıdıkaydi. Çok severdim
bende cok severdim bir ara burda profil fotomdu sıdıkaHanımlar günaydınBenim favori dizim sıdıkaydi. Çok severdim
Onuda çok severdim akşam izledim tekrarHanımlar günaydınBenim favori dizim sıdıkaydi. Çok severdim
Var var akşam izledimShow tv de oynuyordu değil mi hepsini izlemedim galiba
Bir ara pembe diziler meşhurdu tekrari olsa izlerdim youtube de yok sanirim bulamadım.
Evet show da oynuyordu. Ben de canım sıkıldıkça açar izlerim.Show tv de oynuyordu değil mi hepsini izlemedim galiba
Bir ara pembe diziler meşhurdu tekrari olsa izlerdim youtube de yok sanirim bulamadım.
Ayy saat kaçta?Var var akşam izledim![]()
Harika bir diziydi ama kısa sürdübende cok severdim bir ara burda profil fotomdu sıdıka![]()
Sidika mi var ben yabancı pembe diziyi kasetmistim yok diye var mı acaba rosalinda,sarıl bana filan vardıVar var akşam izledim![]()
Ben karıştırdım sıkıdayı izledim o varSidika mi var ben yabancı pembe diziyi kasetmistim yok diye var mı acaba rosalinda,sarıl bana filan vardı
Ben olayı tamamen yanlış anlamışımİstediğin saatte you tube de![]()
Ben daha yanlış anladım yabancı film diyor bulca ben Sıdıka diyorumBen olayı tamamen yanlış anlamışım![]()