- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Daughter of your father
-
Basiniz sagolsun. .Yapma
Çocuklarının bir suçu yok ki
Bırakma hayatı
Kalk silkelen
En küçüğüm altı aylıktı babam vefat ettiğinde
Uyutup odaya koyup defin için mezarlığa gitmiştim şaşkınlığıma bak
Ev doluydu ama koyduğum oda boştu
Halamın kızı şehir duşından gelmişti biraz geç kaldı ve o bulmuş ağlar vaziyette kızımı
Ama İnan'ın aynı gün toparladım ben
Namazımı duamı hiç bırakmadım
O ilaçları boşverin
Onlar acınızı bastırır
Oysa bastırılmasın yaşansın acı
Aksın içinizden gitsin o zehir
Ne olur bakın Allah korusun yavrularınıza travma olmasın
Kalkın bismillah deyin kendinize gelin
Amin ,teşekkür ederim.başın sağolsun ikisi içinde inşallah güzel yerdelerdir belkide birlikte seni izliyorlardır üzülme demek çözüm degil ama elden birşey gelmiyor malesef
Offf Allah sabır versin ..mekanları cennet olsun. .Ben de babamı akciğer kanserinden kaybettim 10 gün oldu.. Annemi de kan kanserinden.. ve 21 yaşındayım hayat acımasız
Canimmmm çok iyi anlıyorum seni dua et lütfen baban seni bu halde görmek istemez dimi lütfenn tamam burda olmucak baban bir daha ama orda seni hep görecek bekleyecek sen üzüldün mu üzülecek sevindin mi sevinecek o hep senin yanindaSanirim inanmaya başladım ..BABAM gitmiş !
Allah sabir versin ölumde Allahin emri ama alismak cok zor olucak zaman gectikce aliscan senjn ruyalarina girmeye baslicak sana biseyler soylicek... canim lutfen kapiyu kilitlrme yaninda biri olsunHerkesin bir yükselme hikayesi vardır ya,benim canım babamınki de kamyonculuk. .iş adamı (mesleğini söyleyemiyorum) olmadan önce birçok işi oldu ..en çok kamyonculuk yaptı ..beş altı yaşlarındayken ,alır beni ,koltuğun arka kısmındaki özenle hazırlanmış yatağa yatırırdı .birlikte uzun yola çıkardık .." şimdi uyu ki ,sabah uyanık olup sarı çiçekleri gorebilesin " derdi ..Çok severdim sarı çiçekleri (ayçiçeği) .. bir uyanırdım ,uçsuz bucaksız sarı çiçek tarlaları. .birlikte aralarında gezerdik ..dünyanın en şanslı çocuğu gibi hissederdim kendimi ..
Sonra bir de kahve maceramız var ..alırdı beni kahveye giderdik ..ben gazoz içerdim o , kahve ..Çok keyifli vakit geçirirdim o kahvehanede .. dönüş vakti gelirdi ,el ele tutuşup ,atlaya zıplaya eve giderdik. .daha doğrusu gidemezdik :) dedem yolun başında bekliyor olurdu .babam her zamanki gibi dedeme haber vermeyi unutmuş olurdu ..canım dedem elinde taşla bizi kovalar , beni alır ,babam da kaçardı.gece dedem uyuyunca eve gelirdi .
O kadar çok anımız var ki ,şuan şokta olduğum için aklıma getiremiyorum .gözümün önünde hep o son sahne ..Babam son nefesini veriyor ama ben iyileşiyor sanıyorum ..cünKü artık hiriltili nefes almıyor , nefesi sakin, yüzünde bir huzur ..bir baktım gözlerini bastırıyorlar, biri de kafasını sabit tutmaya çalışıyor ..hafif ses verdi ..sonrası sessizlik ..bir el yüzüne üzerinde bulunan çarşafı çekti ..sok oldum ..yapıştım çarşafa ,bağırdım napiyosunuz babama diye ..baktım herkes de ağlıyor ..bir tek salak ben miydim ? Babam ölmüş müydü gerçekten ? Baba ! Dedim ,baba,baba,baba,babaaaaaaa,ba-b. ........
Neden ? Neden o ?
Sabaha kadar elini tuttum ,yüzünü okşadım, elimi hala sıcak olan omzunda ve kolunda gezdirdim ..sıkı sıkı tuttum almasınlar diye ..vakit geldi ..zorla aldılar onu benden ..bağırdım ,bırakma beni baba,gitme baba,sensiz yaşayamam baba ................ sessizlik ...Çok canımı yakıyor bu sessizlik ..bir veda da tabutu başında gerçekleştirdik ..bu en zoruydu. .çünkü evde yatağında yatıyordu ..orda kara tabutta ...hiç yakışmadı hiç ,kalk ordan sen x sin sana yakışmaz dedim ama beni duymadı ..o kadar sarıldım ,öptüm ama o bana karşılık vermedi ...
Yanıyorum ,bir haftadır açım,açlık hissetmiyorum ..
Nasıl geçecek ? Nasıl hayata tutunacagim tekrar yada peşinden mi gideceğim ? Sığamıyorum bu dünyaya ..kimseyi görmek istemiyorum ,kimseyle konuşmak istemiyorum ..kendimi eve kapattım .bugün eşimi de evden kovdum .gitmedi ,birşey aldırma bahanesiyle gönderip ,kapıyı da kilitledim ...
Ah babam ,bir kere daha göreyim nolur ....ateşler içinde yanıyorum ,ruhum paramparça ..düşünemiyorum ,konuşamıyorum ,algilayamiyorum ...belki görürsem yangınım biraz hafifler ..nefes alamıyorum ..
Canım yapma lutfenSanirim inanmaya başladım ..BABAM gitmiş !
Amin ,çok teşekkür ederim ..Konunuzu gece gece nerden gördüm :/ cümleşeeiniz yüreğimi dağladı, çok üzüldüm, acınızı yüreğimde hissettim. Allah size sabırlar dayanma gücü versin.
Aynı şeyleri yaşamışız o an..gözümün önünde hep o son sahne ..Babam son nefesini veriyor ama ben iyileşiyor sanıyorum ..cünKü artık hiriltili nefes almıyor , nefesi sakin, yüzünde bir huzur .
Unutmak ...keşke diyorum bazen ,kötü bir baba olsaydı da bu kadar kalbime girmeseydi ..o zaman unutubilirdim belki ..yada unutamazdim :/ o çok farklı biriydi ..kötü de olsa severdim sanırım :/Aynı şeyleri yaşamışız o an..
Hiç unutmuyorsunuz, o acıyla yaşamayı öğreniyorsunuz sadece..Babanız için artık kendinizi öldürsenizde faydası yok, ona sesinizi bundan böyle sadece duâlarınızla duyurabilirsiniz..
Dervişler Âlimler yıllarca babanız için dua etse, bi evlâdın Fatiha'sı kadar makbul olmaz..
Evladın ölmüş Anneye Babaya duâsından daha yüce birşey yoktur..
Ağlamayın..namaz kılın, Kurânı Kerim okuyun babanızın ruhuna hediye edin..
Buşekilde onunla kucaklaşmış olursunuz, hasretiniz diner, emin olun..Huzur bulursunuz..
Rabbim sabırlar versin,yaşamayan bilemez ben yaşayanlardan biri olarak size bunları tavsiye edebilirim.
Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?