Ölümünü izledim ..

Basiniz sagolsun. .

Aynı gün toparlanmak :/ şuan kum torbasından farksizim. .bir yere doldurulup ,sıkıştırılmış, kaskatı, beton gibi .. çoğu söyleneni anlamıyorum bile ..aklımı kaybetmekten korkuyorum ..gelip burda değişik hikayeler okumaya çalışıyorum ,kimseyle iletişim kurmadığım için ..farklı dünyalara dalmak istiyorum ..ama her seferinde kendi betonuma çarpıyorum ..

Olmuyor ..herkes farklı yaşıyor ..kayınpederim dedi ki "eriyorsun, yapma " ..kısa süreli bir mutluluk oluştu içimde ..erisem, kaybolsam keşke ..

Sanirim inanmaya başladım ..BABAM gitmiş !
Canimmmm çok iyi anlıyorum seni dua et lütfen baban seni bu halde görmek istemez dimi lütfenn tamam burda olmucak baban bir daha ama orda seni hep görecek bekleyecek sen üzüldün mu üzülecek sevindin mi sevinecek o hep senin yaninda

Allah sabir versin ölumde Allahin emri ama alismak cok zor olucak zaman gectikce aliscan senjn ruyalarina girmeye baslicak sana biseyler soylicek... canim lutfen kapiyu kilitlrme yaninda biri olsun

gözümün önünde hep o son sahne ..Babam son nefesini veriyor ama ben iyileşiyor sanıyorum ..cünKü artık hiriltili nefes almıyor , nefesi sakin, yüzünde bir huzur .
Aynı şeyleri yaşamışız o an..
Hiç unutmuyorsunuz, o acıyla yaşamayı öğreniyorsunuz sadece..Babanız için artık kendinizi öldürsenizde faydası yok, ona sesinizi bundan böyle sadece duâlarınızla duyurabilirsiniz..

Dervişler Âlimler yıllarca babanız için dua etse, bi evlâdın Fatiha'sı kadar makbul olmaz..

Evladın ölmüş Anneye Babaya duâsından daha yüce birşey yoktur..

Ağlamayın..namaz kılın, Kurânı Kerim okuyun babanızın ruhuna hediye edin..

Buşekilde onunla kucaklaşmış olursunuz, hasretiniz diner, emin olun..Huzur bulursunuz..
Rabbim sabırlar versin,yaşamayan bilemez ben yaşayanlardan biri olarak size bunları tavsiye edebilirim.
Sevgiler..

Unutmak ...keşke diyorum bazen ,kötü bir baba olsaydı da bu kadar kalbime girmeseydi ..o zaman unutubilirdim belki ..yada unutamazdim :/ o çok farklı biriydi ..kötü de olsa severdim sanırım :/

Artık çok hissizim. .sadece son anlari gözümün önünde, flashback etkisi sanırım ..döndürüp duruyorum zihnimde ..canım acıyor ..ağlayacak halim yok ..

Sanırım kavuşana kadar kendimden vazgeçtim ..

Cennette kavuşuruz insallah babalarımıza. .

Teşekkür ederim. .

Sevdiğini kaybedince, insanın yüreğinde kırk mum yanarmış. Sonra her geçen günde mumlardan biri sönermiş. En sonunda geriye bir mum kalırmış. O tek mum, yaşam boyu sönmezmiş, insan ölünceye dek içinde yanarmış…
Başınız sağolsun, acınızın hafifleyeceği günler çabuk gelsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…