- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Daughter of your father
-
Kansertrafik kazasi hastalik falanmiydi canim
cok dua et rabbime mutlaka gelir ruyanaBu gece rüyama gelir mi ki :/
Çok özledim ...
Kendimden bile şüphe ediyorum şuan ..acaba hayatta miyim ,yaşıyor muyum diye kolumu bacağımı sıkıyorum ..yada rüya mı ..rüyaysa hemen uyanayım ..ah canim.benim kim karismaz ..sana ne desek bos...careyi dualarda ara inan cok iyi geleceek...òlùm bu dunyaki en garip.en gercek sey...ne diyebilirim ki acin daglar kadadr
İnşallahcok dua et rabbime mutlaka gelir ruyana
Allah sabır versin, çok ölüm gördüm, anneannem, dedem, eniştem, dayım ama 45 yıllık ömrümde ciğerimi yakan 2 ölüm vardır ki üstlerinden asır geçse burnumun direği sızlar, biri kardeşimin diğeri babamın ölümü, ne arkalarından gidebiliyorsunuz ne unutabiliyorsunuz, ki yaşamak kadar ölümünde hakikat olduğunu bildiğim halde onların acısı hep taze kaldı.Kendimden bile şüphe ediyorum şuan ..acaba hayatta miyim ,yaşıyor muyum diye kolumu bacağımı sıkıyorum ..yada rüya mı ..rüyaysa hemen uyanayım ..
Çok teşekkür ederim.Allah sabır versin, çok ölüm gördüm, anneannem, dedem, eniştem, dayım ama 45 yıllık ömrümde ciğerimi yakan 2 ölüm vardır ki üstlerinden asır geçse burnumun direği sızlar, biri kardeşimin diğeri babamın ölümü, ne arkalarından gidebiliyorsunuz ne unutabiliyorsunuz, ki yaşamak kadar ölümünde hakikat olduğunu bildiğim halde onların acısı hep taze kaldı.
Zor bir süreçten geçeceksiniz, zaman geçtikçe hafifler gibi zannettiğiniz acı özleme dönüyor ki çok beter bir duygu, bunla yaşamayı öğreniyorsunuz ama asla unutmuyorsunuz.
Allah yakınlarını kaybeden herkese sabır versin, zorÇok teşekkür ederim.
Allah sabır versin sana mune abla ..yüreğine de ferahlık ..
Artık sana satasmayacagim, niye banlandim diye kafanı sisirmeyecegim :) laf atıp kacmayacagim. .hiç keyfim kalmadı .. unuttun galiba bu yaramaz üyeyi ..artık hiç yaramazlık yapmayacağım ..büyüdüm çünkü ..mecburen .. babam yok ya ..büyümek zorundayım ..şımarıklık bitti ..
Daha yeni olduğu için size azalmıyor geliyor.Amin ,inşallah, teşekkür ederim.
İsyan boyutuna gelip geri dönüyorum .sanırım daha hiç etmedim ..acım da azalmıyor ,katlanıyor ..
Tesellisi, telafisi olmayan bir durum malesef ..Allah yakınlarını kaybeden herkese sabır versin, zorölüm lafını duyunca dahi ürperiyorum, sözler yetersiz kalıyor, nasıl teselli edilir bilemiyorum çünkü tesellisi yok, keşke tüm kaybettiklerimiz kalkıp gelse ama çaresi yok, özleyerek devam ediyoruz hayata.
Büyümek, hayatı sevdiklerimizi toprağa vererek öğrenmek acı verici.
Unutmadım o yaramaz kızı ama acısı karşısında da diyecek söz bulamadım
Öyle ama şuan hayat durdu benim için ..sigara ,içecek ,yatak ..hayatım bu üçgen etrafında dönüyor ..Daha yeni olduğu için size azalmıyor geliyor.
Halbuki ilk öldüğü gün ki gibi olsa acımız insan yaşayamaz.
Bakın sizinde bir aileniz var.
Toparlanmak için sebepleriniz var aslında.
Amin inşallah ..çok teşekkür ederim desteğin için ..arkadaşım öncelikle Rabbim rahmet eylesin babana..
siz yakınlarına da sabırlar versin..
içini rahatlatacak hiçbir cümle yok biliyorum ama şöyle düşün; en azından babanla çok güzel anıların var.. beraber geçirdiğiniz çokça zaman var...şimdi burada daha kötüleri anlatıp ya şöyle olsaydı ya böyle olsaydı, hiç görmeyenler var falan diye konuşmayacağım.. çünkü herkesin acısı kendine büyük..
sadece, eminim diğer üyeler de yazmışlardır, inancın doğrultusunda ibadete sığın...
yaşamın da ölümün de O'ndan geldiğini düşün.. biraz olsun rahatlarsın belki...
tekrar sabır versin Rabbim sana...
Amin inşallah ..çok teşekkür ederim desteğin için ..
İnancım var evet ama şuan gücüm yok ..aklım karışık ..dua bile edemiyorum artık ..ilaç kullanmaya başladım ,ondan da çok bişey beklemiyorum .. en dibi gördüm ..dahası var mı diye eşeliyorum. .
YapmaNiye hergün daha da kötü uyanıyorum ? Bugün iyice uyuştum ..
Rüyama gel dedim gelmedi ..birgün konuşmasak ölürdüm. .şimdi nasıl yaşıyorum ki ?
Evim çok soğuk ..eşyalar bana yabancı ..çocuklarım bile ..Anne diyorlar , üstüme alınmıyorum ..eşime bakıyorum ..o ilgileniyor ..o da çok yabancı .. sahi ,babamın olmadığı bu evde ne işim var ?
.....
Bir el sürekli boğazımı sıkıyor ...
başın sağolsun ikisi içinde inşallah güzel yerdelerdir belkide birlikte seni izliyorlardır üzülme demek çözüm degil ama elden birşey gelmiyor malesefAmin ,teşekkür ederim.
Düşünmeyin öyle kötü şeyler ..anın tadını çıkarın ..ailenizden uzak durmayın ..sevin ,öpün, sarılın ..
Kızımı 7 yıl önce kaybettim. .
Teşekkür ederim.başın sağolsun
Ne çok acı gördüğümü bir bilsen ..hem de çeşit çeşit :/ güçlü kızım derdi babam bana ..Çok imtihanlar atlattım ..şuanda pes ettim ..bilmiyorum yeniden doğar miyim ..savaşçı ruhum uçtu gitti ..o gördüğünü sandığın dip var ya... hah o dip aslında uçsuz bucaksız..
inan bana ne acılar var ismini zikretmek dahi istemeyeceğin..
asla yanlış anlama acını küçümsemiyorum haddime değil...
sadece başka bir bakış açısı sunuyorum sana...
elbette ölümün olduğu yerde kelimeler kifayetsiz kalır, kalmalı da, ama dua et.. bak çok iyi gelecek...
unutmanı beklemiyorum bunu salık vermiyorum sana, unutma zaten.. ama hafifleyecek..
babanın şuan duaya ihtiyacı var.. senin duana hem de...
sağlığında en güzel günleri yaşattığı biricik kızının duasına ihtiyacı var...
haydi kalk bi gayret abdest al bi yasin-i şerif oku babacığına yolla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?