- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.802
- 198
Her konuya bir çözümün var bu konuda sen bile yetersiz kaldınya allah askına ıcınızden kımsenın tanıdıgı yok mu su kızımızı everelım artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her konuya bir çözümün var bu konuda sen bile yetersiz kaldınya allah askına ıcınızden kımsenın tanıdıgı yok mu su kızımızı everelım artık
Evde yatıysosyalleşmediğini, kuaföre gitmediğini nerden biliyoruz ? belki bu konuyu kuaförde fön çektirirken yazıyor![]()
Insallah bakalim :)Olsun işte kimse seni oyalamaz bu dönemde sen de sınavlara odaklanırsın.
Memur ol eş adayı garanti![]()
aslında cozum bellı de ben konu sahıbınden umutsuzum bence ıs bıze dustuHer konuya bir çözümün var bu konuda sen bile yetersiz kaldın![]()
şeyma kim kızOlur olur olmasaydı Şeymanın olmazdı![]()
şeyma kim kız
bence fızıklede cok alakalı degıl tanıdıgım cok kılolu ınsanlar var etrafında bırsuru arkadası var nişanlı sosyal ısınde ıyıRainny ben senin yüzünü, tipini merak ediyorum.
Kilolu musun, bakımsız mısın ? Öyle ise bu konuda tüyolar al.
Ya laflariniz agir geldi vallabence fızıklede cok alakalı degıl tanıdıgım cok kılolu ınsanlar var etrafında bırsuru arkadası var nişanlı sosyal ısınde ıyı
bu tamamen kendıne guvenmekle alakalı
nasıl bır aılede buyudu onu merak edıyorum sureklı elestren despot bır anneyle hıc bırsey begenmeyen babayla evlat ayırımı ıcınde oldugu bır kardesle buyuduyse mesela cok normal olabılır bu depresıf ve sureklı yalnız hıssetme hallerı
Kendimi ifsa etmeyim blossRainny ben senin yüzünü, tipini merak ediyorum.
Kilolu musun, bakımsız mısın ? Öyle ise bu konuda tüyolar al.
nesı agır geldı meselaYa laflariniz agir geldi valla
Doğru söylüyorsun aslında ana nokta özgüven, kişi nasıl bir enerji yansıtıyorsa ona göre de çevresi oluşuyor.bence fızıklede cok alakalı degıl tanıdıgım cok kılolu ınsanlar var etrafında bırsuru arkadası var nişanlı sosyal ısınde ıyı
bu tamamen kendıne guvenmekle alakalı
nasıl bır aılede buyudu onu merak edıyorum sureklı elestren despot bır anneyle hıc bırsey begenmeyen babayla evlat ayırımı ıcınde oldugu bır kardesle buyuduyse mesela cok normal olabılır bu depresıf ve sureklı yalnız hıssetme hallerı
bız bugun bu meseleyı raınyy ıle halledıcez bence ınanıyorum :)Doğru söylüyorsun aslında ana nokta özgüven, kişi nasıl bir enerji yansıtıyorsa ona göre de çevresi oluşuyor.
nesı agır geldı mesela
valla polemık ıcın demıyorum yemın ederım mesela su cumlenız suyuzden bana dokundu demenızı ıstıyorum
cunku aslında soyledıgımın hıc bırı agır degıldı sızın agır algılamanız ıcın bır noktada dogruyu da soylemıs olmam gerek
gercekten yardımcı olmak ıstıyorum
hemen hemen her konunuza olur ıyı olur guzel olur olacak dedım
sureklı aynı seylerı yazdım sureklı aynı konu
baktım degısmıyor aslında sızde gelecek cevapları bılıyorsunuz
bukez ılk kez sormak ıstıyorum
aıle yasantınızı arkadas ve ıs ortamınızı neden hıc anlatmıyorsunuz
bence ordan bı yerden kaynaklanıyor bu umutsuzlugunuz
cozebılırız beraber ?
yemın ederım kotu nıyetım yok
Hahaha koca icin de kpss sart diyorsun yaniOlsun işte kimse seni oyalamaz bu dönemde sen de sınavlara odaklanırsın.
Memur ol eş adayı garanti![]()