Olur mu ki bir gün

Her konuya bir çözümün var bu konuda sen bile yetersiz kaldın 😔
aslında cozum bellı de ben konu sahıbınden umutsuzum bence ıs bıze dustu :KK70:
kendısıne ılk sıralar cok dedım su huydan su dusunceden su hallerden vazgec mıy mıy olma dımdık neselı cana yakın umutlu ol dıye
sureklı tek cumle benımde hayatımda bırı olur mu
ya neden olmasın kımler kımler evlenıyor kımler kımler kımlerle bırlıkle oluyor
kımler kımlerle ? :KK70: neyse

yanı kendı kendısı yuzunden yalnız aslında farkında degıl sahsen ben bukadar depresıp bu kadar mutsuz umutsuz bır ınsanla kahve bıle ıcemem

su halınden bır cıksa 3 gun kendınden uzaklassa kısmetı acılacak

Rainny ben senin yüzünü, tipini merak ediyorum.
Kilolu musun, bakımsız mısın ? Öyle ise bu konuda tüyolar al.
bence fızıklede cok alakalı degıl tanıdıgım cok kılolu ınsanlar var etrafında bırsuru arkadası var nişanlı sosyal ısınde ıyı

bu tamamen kendıne guvenmekle alakalı

nasıl bır aılede buyudu onu merak edıyorum sureklı elestren despot bır anneyle hıc bırsey begenmeyen babayla evlat ayırımı ıcınde oldugu bır kardesle buyuduyse mesela cok normal olabılır bu depresıf ve sureklı yalnız hıssetme hallerı

bence fızıklede cok alakalı degıl tanıdıgım cok kılolu ınsanlar var etrafında bırsuru arkadası var nişanlı sosyal ısınde ıyı

nasıl bır aılede buyudu onu merak edıyorum sureklı elestren despot bır anneyle hıc bırsey begenmeyen babayla evlat ayırımı ıcınde oldugu bır kardesle buyuduyse mesela cok normal olabılır bu depresıf ve sureklı yalnız hıssetme hallerı
Ya laflariniz agir geldi valla

Ya laflariniz agir geldi valla
nesı agır geldı mesela
valla polemık ıcın demıyorum yemın ederım mesela su cumlenız suyuzden bana dokundu demenızı ıstıyorum
cunku aslında soyledıgımın hıc bırı agır degıldı sızın agır algılamanız ıcın bır noktada dogruyu da soylemıs olmam gerek
gercekten yardımcı olmak ıstıyorum
hemen hemen her konunuza olur ıyı olur guzel olur olacak dedım
sureklı aynı seylerı yazdım sureklı aynı konu
baktım degısmıyor aslında sızde gelecek cevapları bılıyorsunuz
bukez ılk kez sormak ıstıyorum
aıle yasantınızı arkadas ve ıs ortamınızı neden hıc anlatmıyorsunuz
bence ordan bı yerden kaynaklanıyor bu umutsuzlugunuz
cozebılırız beraber ?
yemın ederım kotu nıyetım yok

Doğru söylüyorsun aslında ana nokta özgüven, kişi nasıl bir enerji yansıtıyorsa ona göre de çevresi oluşuyor.

Doğru söylüyorsun aslında ana nokta özgüven, kişi nasıl bir enerji yansıtıyorsa ona göre de çevresi oluşuyor.
bız bugun bu meseleyı raınyy ıle halledıcez bence ınanıyorum :)
gerekırse sabaha kadar konusurum kendısıyle

nesı agır geldı mesela
valla polemık ıcın demıyorum yemın ederım mesela su cumlenız suyuzden bana dokundu demenızı ıstıyorum
cunku aslında soyledıgımın hıc bırı agır degıldı sızın agır algılamanız ıcın bır noktada dogruyu da soylemıs olmam gerek
gercekten yardımcı olmak ıstıyorum
hemen hemen her konunuza olur ıyı olur guzel olur olacak dedım
sureklı aynı seylerı yazdım sureklı aynı konu
baktım degısmıyor aslında sızde gelecek cevapları bılıyorsunuz
bukez ılk kez sormak ıstıyorum
aıle yasantınızı arkadas ve ıs ortamınızı neden hıc anlatmıyorsunuz
bence ordan bı yerden kaynaklanıyor bu umutsuzlugunuz
cozebılırız beraber ?
yemın ederım kotu nıyetım yok

Bende destek atarım hadi bakalım. Dök hayatını çözüm bulalım ablacım. Forumun en yapıcı ablası ağır bişey yazmamış nedir seni bu hale getiren ?

sosyal hayatında nasıl birisin mesela çok ciddi biriysen insanlar sana yaklaşmaya çekiniyo olabilirler. genelde güzel çirkin olmaktan çok etraf iyi enerji yayan insanların çevresi tıklım tıklım oluyor.

Back
X