Olur mu ki ????

nephilim

Bir Umuttu Yaşatan İnsanı
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
266
16
118
39
nereden baslasam ne desem bilemiyorum....
tek derdin bu olsun der geçersiniz belki...
öğrenciyim bekarım ve aşk acısı çekiyorum...
ömer benim herşeyim aslında ama bir haftadır ayrıyız onunla.
beni istemediğini söyledi bir hafta önce odamda esyan kalmasın dedi...
bende çıkıp gittim gece saat1 de evden...
sanki o zamandan bu yana hersey donuk herşey kıpırtısız hayatımda...
çok özlüyorum onu tenini kokusunu ama ne yapmam gerekiyo bilmiyorum...
asıl konu şu...
yeni biri var suan arkadasım ben ööle görebiliorum ama o çok istiyo benimle olmayı
söyledim ona ben yapamam dedim baskasını seviyorum seni yarı yolda bırakırım üzülürsün dedim ben yinede varım bu yolda dedi bana.çok şeker çok sevimli ama gel gör ki yüreğim ömer diyo baska birşey demiyooo
öyle bi durum ki bu ömeri görmüyorum bir haftadır ama hep resmi yanımda bi dakika olsun ömerin resmine bakınca dier sahsın yüzü gözümün önüne bile gelmiyo...
o derece bende ben onun için herseyden vazgecmeye razıyım yeterki yanında olayım ama o beni hiiç takmıyo...
ben ne yapayım onu unutmak için hayatıma almalımıyım yeni birini ona bu kadar aşıkken...:1no2:
bence hayır yapamam sizce....
bana bi fikir veriiin

Eskiyi unutmadan yeniye yelken acmak cok yanlis!!

Onun bunun icin degil en basta kendin icin önce yaralarini sar iyilestir ve ondan sonra kalbini ac....benneyaptımki

Kalbin hasta iken saglikli bir iliski olamazki güzelim:teselli:

Sakın ha sakın... daha yeni ayrılmışsınız... Ömer de bir düşünme evresindedir... dur ve bekle... Düşünerek at adımlarını... Sevmediğin biriyle de kalkışma böyle bir şeye... Ömer de der ki ne kadar çabuk atlatmış demek ki beni sevmemiş..

Daha ayrıldığınız 1 hafta olmuş. Çok yeni hemen unutman imkansız zamanla düzelir herşey... :1no2:
hem şuan yeni bir ilişkiye başlaman senin için daha acı olur sağlıklı adımlar atamazsın üzülürsün. Bence biraz dinlen kafanı topla, o artık gerçekten bitti bende dediğin zaman yeni başlangıçlar yap... :teselli:

hep derler çivi çiviyi söker diye ama sölliiim sökmüyo.

1 hafta önce ayrıldığın sevgilinin üstüne hemen başkasıyla beraber olursan kendinden nefret edersin çünkü ciddi depresyona girersin....arkadaşlık seviyesinde devam ettir...ne zaman yaran kapanmaya başlar o zaman sağlıklı bir aşka başlayabilirsiniz

Son düzenleme:
yanlış mı anladım sadece 1 hafta önce mi ayrıldınız?

evet bir hafta önce ayrıldık ama yanlış anlaşılmasın ben hayatıma illa birilerini sokacam diye yok o kişi hayatımda...
illaki gelip buluyolar beni...
öğrenciyim çalışıorum aynı zamanda
bende yapmak istemiyorum ama baska bi nokta daha var kii ömer artık benim mutlu olduumu görsün benim uyumsuz olduumdan bahsediyodu görsün istiyorum nasıl güzel bi ilişki yasyabileceğimi...
ama yinede kıyamıyorum aşkıma...

Arkadaşım seni istemediğini söylemiş ne yazıkki unutmaktan başka çaren yok :1no2: Diğer kişiye zamana ihtiyacın olduğunu söyle kendine biraz zaman tanı ondan sonrada Ömer sana dönmezse başka bi ilişkiye başla bence ancak öyle unutabilirsin :teselli:

aşk acısı çekiyorsun karşı taraftaki insan ben herşeyinle kabul ediyorum diyor
çok erken daha yeni bir ilişkiye başlamak için

iyi de sen mutlu mu olacaksın ki kalbin ömerdeyken başkasıyla birlikte olunca.

hem o senin mutlu oluğunu! görse ne değişicek.
bence hayatını bitmiş bir ilişkinin yönlendirmesine izin verme.

dur bakalım daha cok yenı ayrılmışsınız belkı barışacaksınız hemen alma kımseyı bence bırnı unutmak ıcın
kımseyı hayatına lama zamana bırak derım herşeyi

hemen başlama yeni bir ilişkiye, eğer başlarsan daha da mutsuz olacaksın inan ki...
ayrıca senle olmak isteyen kişinin de sana ve şu andaki acına saygı göstermesi gerekir, ne o öyle fırsat kolluyormuş gibi daha 1 hafta olmadan...

herşeyi zamana bırak...............

ömer de kimmiş dersin bir zaman sonra.nice aşklar gelir geçer..ömerden daha çok seveceğin birisi de olacak elbet.daha çok gençsin

canım daha once de yazdıklarını okumuştum.
kendimi senin yerine koyarak cevap vermek istiyorum.
ben de erkek arkadaşımdan çok yeni ayrıldım.
hayatıma girmeye çalışan bi kaç kişide oldu bu dönemde..
arkadaşça dahi yaklaşamıyorum şuan kimseye.
çünkü yeni bir ilişkiden çıkmışım ve onun kurallarını hala üzerimde hissediyorum.
bir erkekle konuşurken bile tedirginim..
biraz zaman ver bence kendine..
ömer sana dönerse döner.. dönmezse bitmesi gerektiğini anladığın anda cevrendekilere odaklanırsın.
bu sana yaklaşmaya çalışan cocuk olur bi başkası olur o belli olmaz.
o cocukla şu an arkadaşlıktan öteye gitme..

canım şuan çok acı çekiyorsun anlıyorum ama bu acıyı hayatına bir başkasını alarak azaltmak yerine daha da arttırırsın çok yeni ayrılık daha eğer sen unutmak istersen unutursun herşey sende bitiyor ama kendine zaman ver ve bu süre içinde yeni ilişkiye başlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…